https://ibb.co/QrLWgyq Joj cure ove zadnje dvije jesu ovo pikovi, ovulacije? Mi smo na putu, nista ne stizemo, nismo se vidjeli pet dana, cak juce nismo ni bili zajedno da hopsamo dok je ovo potamnilo, ovu danas tek mozemo iskoristiti.. jesmo zakasnili? 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
👩🏼🦱 30 (Blagi PCOS)
🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
ProFertil (oboje)
Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
Planiran postupak 3.2021
https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png
https://ibb.co/QrLWgyqJoj cure ove zadnje dvije jesu ovo pikovi, ovulacije? Mi smo na putu, nista ne stizemo, nismo se vidjeli pet dana, cak juce nismo ni bili zajedno da hopsamo dok je ovo potamnilo, ovu danas tek mozemo iskoristiti.. jesmo zakasnili? 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
pa ako je ova trakica zadnja od sad, i ako imate di, ja bi bome hopsala i sutra isto. 🙈
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
U 1.trudnoći sam i ala missed AB, druga trudnoća je bila uspješna i bila sam na forumu u proljetnim bebama. Meni je evo također prilično negativno na toj temi i ne želim im se priključiti. Barem je još.
Amelie imam velike mučnine, ne povraćam ali mi je jako bas mučno i jedino mi nije zlo kada jedem. Znači nikad nisam bila takva što se tiče hrane i sada sam u šoku malo. Ako se uskoro to je primiri bit ću kao balon 😮, ali neka, samo da je s pikulicom sve u redu. Imam lagano probadanja ti i tamo u donjem dijelu trbuha.
Kakvi su tvoji simpto?
ODBROJAVANJE 6/2020
Rita36 - 8.6.2020 - 5 dan kasni
Sue - 10.6.2020 - 3 dan kasni
KDS - 10.6.2020 -+
Pixie14 - 10.6.2020 - 3 dan kasni
chiAn6 - 17.6.2020 - 4 dana
BruNa - 17.6.2020 - 4 dana
Lucky - 21.6.2020 - 8 dana
Simba - 24.6.2020 - 11 dana
Sanjich - 25.6.2020 - 12 dana
Fancy - 30.6.2020 - 17 dana
ODBROJAVANJE 7/2020
Jelenajelena - 2.7.2020 - 19 dana
Siijjj - 4.7.2020. - 23 dana
Mallla - 6.7.2020. - 23 dana
Mmarie -6.7.2020. -23 dana
Maki994 - 8.7 2020 - 25 dana
Bajo - 9.7.2020 - 26 dana
Miakamo - 9.7.2020 - 26 dana
Siskizg - ???
Hey malala, znam da je frustrirajuće ali ne brini se, doći će sve na red, po malo, mene isto tako sve živcira što ne mogu sve odjednom, baš znam, još imam nekog doktora koji mi se uopće ne sviđa pa samo želim obaviti sad šta imam zakazano i otići dalje. Što se tiče spermiograma čovječe super je, baš genijalan nalaz, tako da tu brigu možeš zaboraviti! Ja sam jutros dobila, nova točka na grafu i novi početak. Osim HSGa ovaj mjesec (i nadam se možda AMH, progesterona ili folikulometrije) naručila sam i Vitex tinkturu da probam. Mislim da je netko spomenuo ovdje sa ima prolaktin na gornjoj granici, možda chiAn, i ja sam jedna od tih, pod stresom sam pa to je vjerojatno zbog toga ali sjećam da sam nekad davno imala slične rezultate pa mislim da bi to bilo dobro malo sniziti. Vitex je jedini dodatak prehrani za koje postoje čvrste znanstvene činjenice da snižava prolaktin i povisuje progesteron u ravnoteži. Probat ću po malo. Eto to je moj plan za ciklus pokušaj broj 7.
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Heheh da Sam bolje pogledala vidjela bih da je aktuelna 🤦♀️ Moja djecica su 5 i 4 godine. Davno prestali sisat... 🙂Neznam, Sinoc Sam imala malu mucninu I Evo sinoc I Danas zubobolja. Inace nemam problema Sa zuboboljom samo me uhvati u trudnoci.. Tako mi je bilo u ove dvije trudnoce.. sinoc mi je nesto prosvrljalo kod pupka AL Sam mislila da Sam si umislila ali nisam posto je prosvrljalo jos jednom.. Sutra bi mi trebala doc mjesecnica a nesto razmisljam da Danas uradim testic... Posto je zubobolja prilicno jaka I trebala bih zubaru a neznam Dali je mrvica prisutna ili ne.. Bojim se da nebi naskodilo bebici ako je tu. Nisam nikada radila test prije mjesecnice pa se pitam Dali Taj jedan Dan igra kakvu ulogu na rezultat.. 🤔🙊🙈
Neznam jel ova Tema jos aktivna ali evo.. 27.5 imala ne zasticeni odnos.,3 Dana prije ovulacije.. Za dva 2 dana treba stici menga.. Imam par simptoma.. natecene grudi I jucer mi iz dojke izasla kapljica mlijeka.. Sto mi se cini da je previse rano za to.. MenstruaIna bol I bol u kicmi i zdjelicama Ali samo kad lezim. Piskim stalno… I da u jednom danu pojela serpu graha 😳😭 Cini mi se da je bilo jos da bi i to pojela. inace jedan tanjir I ja sita.. Samu Sam sebe zabrinula… 😳. Dvije trudnoce Sam prosla i svaka je bila razlicita… Sta mislite hoce li biti plusic… 🤔🤔🤔
Zar ne vidiš po datumima da je tema aktivna svakodnevno?😅 ovo sve što si napisala je isto kao simptom pms-a. A opet, ako je bilo sexa u plodnim danima, moguće je. To sa kapljicom mljeka ne vjerujem da je povezano sa eventualnom novom trudnoćom. Nisi navela kolika su ti dječica, da li si ih dojila do nedavno. Ako je prolaktin visok, zna ženama ići koja kapljica mlijeka iz dojke. Napravi test i znat ćeš. Mi samo možemo pogađati.🙂
Heheh da Sam bolje pogledala vidjela bih da je aktuelna 🤦♀️ Moja djecica su 5 i 4 godine. Davno prestali sisat… 🙂Neznam, Sinoc Sam imala malu mucninu I Evo sinoc I Danas zubobolja. Inace nemam problema Sa zuboboljom samo me uhvati u trudnoci.. Tako mi je bilo u ove dvije trudnoce.. sinoc mi je nesto prosvrljalo kod pupka AL Sam mislila da Sam si umislila ali nisam posto je prosvrljalo jos jednom.. Sutra bi mi trebala doc mjesecnica a nesto razmisljam da Danas uradim testic… Posto je zubobolja prilicno jaka I trebala bih zubaru a neznam Dali je mrvica prisutna ili ne.. Bojim se da nebi naskodilo bebici ako je tu. Nisam nikada radila test prije mjesecnice pa se pitam Dali Taj jedan Dan igra kakvu ulogu na rezultat.. 🤔🙊🙈
Neznam jel ova Tema jos aktivna ali evo.. 27.5 imala ne zasticeni odnos.,3 Dana prije ovulacije.. Za dva 2 dana treba stici menga.. Imam par simptoma.. natecene grudi I jucer mi iz dojke izasla kapljica mlijeka.. Sto mi se cini da je previse rano za to.. MenstruaIna bol I bol u kicmi i zdjelicama Ali samo kad lezim. Piskim stalno… I da u jednom danu pojela serpu graha 😳😭 Cini mi se da je bilo jos da bi i to pojela. inace jedan tanjir I ja sita.. Samu Sam sebe zabrinula… 😳. Dvije trudnoce Sam prosla i svaka je bila razlicita… Sta mislite hoce li biti plusic… 🤔🤔🤔
Zar ne vidiš po datumima da je tema aktivna svakodnevno?😅 ovo sve što si napisala je isto kao simptom pms-a. A opet, ako je bilo sexa u plodnim danima, moguće je. To sa kapljicom mljeka ne vjerujem da je povezano sa eventualnom novom trudnoćom. Nisi navela kolika su ti dječica, da li si ih dojila do nedavno. Ako je prolaktin visok, zna ženama ići koja kapljica mlijeka iz dojke. Napravi test i znat ćeš. Mi samo možemo pogađati.🙂
Heheh da Sam bolje pogledala vidjela bih da je aktuelna 🤦♀️ Moja djecica su 5 i 4 godine. Davno prestali sisat… 🙂Neznam, Sinoc Sam imala malu mucninu I Evo sinoc I Danas zubobolja. Inace nemam problema Sa zuboboljom samo me uhvati u trudnoci.. Tako mi je bilo u ove dvije trudnoce.. sinoc mi je nesto prosvrljalo kod pupka AL Sam mislila da Sam si umislila ali nisam posto je prosvrljalo jos jednom.. Sutra bi mi trebala doc mjesecnica a nesto razmisljam da Danas uradim testic… Posto je zubobolja prilicno jaka I trebala bih zubaru a neznam Dali je mrvica prisutna ili ne.. Bojim se da nebi naskodilo bebici ako je tu. Nisam nikada radila test prije mjesecnice pa se pitam Dali Taj jedan Dan igra kakvu ulogu na rezultat.. 🤔🙊🙈
Ne znam sta bi svrljalo oko pupka tako rano, nikad nisam cula za takve simptome trudnoce jos prije kasnjenja mens, tako da se ne bih zamarala time na tvom mjestu. A sto se testa tice, mislim da bi mogao, odnosno trebao, pokazati bar sjenu ukoliko je T.
Not that fensi, ekšli..
Jutro cure. Kod mene izgleda sve stalo, nigdje nista. Jucer sto sam vidjela i pomislila evo to je to izgleda nije. Sad se stvarno pocinjem brinuti. Nije mi nikad kasnilo. Test jucerasnji negativan. Mozda su mi se hormoni poremetili ili je kakva cista. Uffff
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Ja drzim fige da je 🤞 napravi test nije prerano samo uzmi neki posten da je osjetljiviji.. Bilo je plusica i rsnijih dana al i kasnijih.. Tako da ako bude neg nemora znacit da nisi T. Sretno i stavi nam slikicuu
Sortiraj odgovore
Najstariji