E žene, nemojte se ljutit šta ću ovo sad reć, ali, kao netko ko je prošao spontani, malo me ljuti kad vidim: "prenegativno mi je" ili jos sto sam nedavno vidila "ajme žene sta se ovo događa, koliko pobačaja u jednom danu". Ko da smo mi to birale. Negativno je tamo jer su se sve koliko san skuzila preselile na FB u tu neku grupu i u Zimske dođe samo nekolicina i piše. Virujte mi, a vecina vas i zna, lakše je pročitat to i znat da je tvoja trudnoca u redu, nego proživjeti to. Al eto, i to je život. Uostalom, nažalost, normalno je za očekivat da će bar 30% tih ranih trudnoća i završit. Virujte mi da će vas svakako bit strah, čitale vi forum il ne.
Ja imam dijete od dvije godine i znam šta su strahovi od prvog dana T, pa preko svakog odlaska ginekologu, poroda, prvih dana i do danas. Kad imaš dijete uvijek si u nekom strahu i brigi. Znam da je spontani pobačaj dio života, no jednostavno me to baca u depru kad čitam da malo-malo neka cura to doživi. Jednostavno mi to utječe na psihu. Pričam o sebi. Naravno da svakoj od vas a i sebi želim sve najbolje. Ali definitivno kad ostanem trudna, mičem se sa foruma.
Razumijem i tebe i Amelie. No hard feelings. 💛 Ja sam mišljenja da zbog sebe neću u ostale teme bar do nekog višeg tjedna, npr 20.-og. Jer znam kako mi je bilo kad san se priključila jesenskim, zavrim tamo katkad, nekako mi je bolno jer znam da san ja tribala bit sad s njima u taman u 22.-23. tjednu. Al dobro.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Bajo mozes mene pisati za 9.7. za dobiti. Odem do apoteke kupim test, udjem u wc i imam sta vidjeti. Dok sam se vracala kuci sebi govorim ako ne dobijem dok dodjem kuci 100 posto je to to, kad sipak. Svejedno sam uradila test, da nisam dzaba isla po njega 😁. Negativan naravno.
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Bajo mozes mene pisati za 9.7. za dobiti. Odem do apoteke kupim test, udjem u wc i imam sta vidjeti. Dok sam se vracala kuci sebi govorim ako ne dobijem dok dodjem kuci 100 posto je to to, kad sipak. Svejedno sam uradila test, da nisam dzaba isla po njega 😁. Negativan naravno.
Kazes prosli put si dobila na putu prema apoteci, ovaj put nakon sto si kupila test a iduci put je, prostom racunicom, pravi 😋 jelte 🙃🙃🙃🤗
Not that fensi, ekšli..
Kazes prosli put si dobila na putu prema apoteci, ovaj put nakon sto si kupila test a iduci put je, prostom racunicom, pravi 😋 jelte 🙃🙃🙃🤗
Hahahaha sto me nasmija. Eh da hoce barem biti tako. Ovaj mjesec cu poceti bazalnu mjeriti. Lijena sam sto se toga tice i nekad mi se zna desiti da slabo spavam al moram i to da nakon odredjenog vremena mogu upratiti ima li kakvih nelogicnosti.
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
KDS iskrene čestitke, super beta, a sada samo strpljivo i polako. Moja prva beta je bila ogromnaaaa a evo još uvijek čekam pravi pregled i da čujemo srčeko.
Amelie ja sam ti danas 6tj 2dana, danas sam išla vaditi krv i urin. Uzv imam idući petak, za dugih 7dana, još k tome u 16.30 sam tek naručena. Iako, moram priznati da mi je 7dana od prošlog pregleda prilično brzo prošlo pa se nadam da će tako biti i idući tjedan.
Aha.. ok i bolje da ides sa punih sedam tjedana jer bi te poslali doma kao i mene sa sto upitnika.. Kak se osjećaš inače? Ja se svoju betu vise nisam ni usudila vaditi haha.. ma to je jako individualno koliko sam procitala.. moram priznati nisam prije uopce proucavala betu i sad mi je to novost da to toliko moze oscilirati. A u prosloj trudnoci ju nisam ni vadila tako da ne mogu ni sama sa sobom usporediti..🙈😏 Drzim fige da nam vrijeme sto prije prode i da se sto prije trajno selimo na zimske🤞🤞
Dobro sam....ništa baš drugačije nego kad nisam bila trudna.... javit ću se ponedjeljak svom socijalnom ginekologu pa vidjeti za dalje... jedina razlika je što me na momente zaboli ili zapeče na kraju mokrenja 🙄
Saraaaaaaaa jel to tvoje ime kao for real?? 😋😋😋😋 Sehr schon
Jaaa, das ist mein richtiger Name. 😂 Ma kad san bila na jesenskim bilo mi je ime Sara2020, i onda sam ga izbrisala u naletu tuge zbog pobačaja, onda san se tila vratit al nisam mogla sa istim nickom🤦🏻♀️ I onda je krenulo putovanje mojih nadimaka. 😁 Btw sta ima sa tobon, oćel' taj pik više?
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Meni AIH postupak otkazan jer su mi istekli papiri (vrijede 6 mj) dok sam ja izvijala termin za Hsg i dok je prošla korona prošli i moji nalazi.
I sad mi propao ciklus. MM i ja moramo ponovo vaditi SVE 🤬🤬🤬
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Saraaaaaaaa jel to tvoje ime kao for real?? 😋😋😋😋 Sehr schon
Jaaa, das ist mein richtiger Name. 😂 Ma kad san bila na jesenskim bilo mi je ime Sara2020, i onda sam ga izbrisala u naletu tuge zbog pobačaja, onda san se tila vratit al nisam mogla sa istim nickom🤦🏻♀️ I onda je krenulo putovanje mojih nadimaka. 😁 Btw sta ima sa tobon, oćel' taj pik više?
Danas mi ja ista kao i jucer.. I sad gledam slike od proslog mjeseca opet i zbrajam dane i sve.. Trebala mi je jucer biti al ocito sam se urekla kad sam rekla da je u dan tocna.. Samo neka dodje nebitno kad 🤞
Meni AIH postupak otkazan jer su mi istekli papiri (vrijede 6 mj) dok sam ja izvijala termin za Hsg i dok je prošla korona prošli i moji nalazi.
I sad mi propao ciklus. MM i ja moramo ponovo vaditi SVE 🤬🤬🤬
Ahhh shit! 🤦♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji