Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    05. Lipanj 2020. 16:19

Moji simptomi. 
    Prva trudnoća: luda kao i sada. Prije toga mjerila temp. A taj misec nisam, digla ruke, taman počela radit i muža uputila na spermiogram, dobro se napila za proslavu ugovora o radu. Te dane me štipkalo po jajnicima al sam mislima da umišljam, dobit ću svaki tren.. Radila kineze koji su davali crte vidljive samo pod posebnim kutom. Imala iscjedak obilan bijeli (znam ga imat i bez T). Počeli kinezi zezat i ja mjerila par jutara temp kad ono 37, 37.1 što meni nikad nije bilo, e onda sam na dan očekivane imala smeđe rozi iscjedak al digitalac je pokazao plus, iza plusa je počeo umor ogroman umor samo sam spavala.... A grudi su bile meke kao tijesto.... Javili su se i vjetrovi, a to je sve bilo oko testa. 
    2 T biokemijska... Jedan dan nisam mogla o sebi osjećala sam se jako loše, iza toga 4 dana dok sam sw tuširala gledam grudi koje su bile velile i teške ali meke i bezbolne pomislim na T, napravim test ono minus (nisam baš taj ciklus mjerila temp). Počelo menodućih dana štipkat po jajnicima i često bi pomislila na moju malu rodicu koju jako volim i počela bi plakat... To mi je opet bilo čudno i tada sam napravila opet test koji je bio plus.... Dan iza već su počeli grčevi i bol u leđima znala sam da je gotovo, bolilo me sve jače, nakon dva dana stigla je M. Uglavnom odma sam znala da nije u redu, taj neki dublji osjećaj.... I sad svaki put kad me štipkaju jajnici ja se nadam T a zapravo pravi simptomi su počeli tek tamo oko 7 tjedna u prvoj trudnoći ovo drugo može bit i ne mora.... Svaka od nas je jedina za sebe i svaka nova trudnoća je za sebe... 

url=https://lilypie.com]

Amelie
    05. Lipanj 2020. 18:20

Malela jel ima kakvih vijesti? Sto kaze dr? Nadam se da se sve okk🤞🤞🤞

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

• Malela
    05. Lipanj 2020. 18:58

Evo me cure, bas lijepo da ste me se sjetile. Za sada je sve u redu, nadamo se da će tako i ostati. Otkucaje nismo čuli, ali kaže dr da je još prerano i da uz najbolju volju ne može još čuti. Trudnoća potvrđena i nije vanmaternična. Kaže dr da je sve kak treba za 5tjedana. Dobila sam dvije uputnice za vađenje krvi, svašta nesto je napisao između ostalog i hormone štitnjače, to mi je ostalo u sjećanju.
    Iduća kontrola mi je danas dca tjedna, tada ću biti 7tj 2dana pa se nadamo da ćemo tada i srčeko čuti. Samo da sve  bude u redu. Još je jako rana trudnoća, želimo naravno najbolji mogući ishod, ali smo svjesni da smo itekako još na tankom ledu. 
    Još se ne selim na drugu temu, bit ću ovdje sa vama ako vam je to u redu. 

Amelie
    05. Lipanj 2020. 19:13

Ajd super.. ipak ti je sigurno lakše kad je potvrdio da je sve ok. A reci mi jel sto komentirao te nalaze bete?:) Znaci svakako je jedan bebač?:)) 

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

Sara 🌸
    05. Lipanj 2020. 19:13

Malela

Evo me cure, bas lijepo da ste me se sjetile. Za sada je sve u redu, nadamo se da će tako i ostati. Otkucaje nismo čuli, ali kaže dr da je još prerano i da uz najbolju volju ne može još čuti. Trudnoća potvrđena i nije vanmaternična. Kaže dr da je sve kak treba za 5tjedana. Dobila sam dvije uputnice za vađenje krvi, svašta nesto je napisao između ostalog i hormone štitnjače, to mi je ostalo u sjećanju.
    Iduća kontrola mi je danas dca tjedna, tada ću biti 7tj 2dana pa se nadamo da ćemo tada i srčeko čuti. Samo da sve bude u redu. Još je jako rana trudnoća, želimo naravno najbolji mogući ishod, ali smo svjesni da smo itekako još na tankom ledu.
    Još se ne selim na drugu temu, bit ću ovdje sa vama ako vam je to u redu.

Uf, znam to iščekivanje, i bit će ti ovo najdužih 2 tjedna ikad, al sta da ti kazem, proć će i to. Želim ti puno strpljenja! Drago mi je da je sve drugo OK. 💛
    A ček, jel ti ovo isti doktor koji ti je prije par tjedana reka da uopce nema O i da se nece dogodit il   neki drugi je to bio? Ako je isti, nadam se da si mu pristojno to nabila na nos.😁

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Malela
    05. Lipanj 2020. 19:33

Amelie rekao je da je beta super i da ćemo možda i čuti srčeko iako on misli da je još rano i bio je u pravu. Što se tiče blizanaca, samo je rekao da sam trudna i da je sve u redu za sada, meni je to sada bilo dovoljno i nije mi bilo ni na pameti da ga pitam dal su možda blizanci. Mislim si tek je 5tjedana, imam još vremena da mi kaže tako nesto HahHa. Možda se skrivaju jedan iza drugoga HahHa.
    Siijjj nisam išla kod onog doktora niti ću više ići, ono je bio inače privatnik. Sada sam biča kod svog socijalnog ginekologa. Rekao je da je O bila na lijevom jajniku. Inače, onaj famozni dr je rekao da na desnom neće biti O, a lijevi nije mogao vidjeti jer je jako kako priljubljen uz maternicu i to je to, njemu je to značilo da neće biti ovulacije. HahHa, bas sam i ja blesava kad sam to prihvatila kao odgovor. Međutim, kad je rekao da neće biti O meni se doslovce smračilo i samo mi je prošlo glavom kako već na sredini ciklusa znam da ništa od njega i pala sam u komu.
    Eto, za sada je sve u redu, mi se nadamo najboljem i sretni smo. Naravno kako će dani odmicati bit ćemo sve nestrpljiviji i jedva ćemo čekati ko troču ali samo polako. Nema druge sada, na neke stvari nažalost ne možemo utjecati i mislim da je onda i najbolje ne mučiti se oko toga koliko god je moguće. 

ŠiškiZG
    05. Lipanj 2020. 19:43

Drage moje ženice, 
    Evo mene nakon kojeg tjedna. Otvorili granice i ja odmah na put 🤣 kod mene turbulentan ciklus. Trebala dobiti M 2.6. međutim pd nje ni traga ni glasa. Oko očekivane ovulacije sam se borila s visokom temperaturom, pa to putovanje i sve mi se živo poremetilo. Piškila sam testiće na dan kad je trebala doći i danas i ništa, bijelo kao snijeg. Totalno ludi ciklus, nikakvih simptoma da ću dobiti, sve mi je nešto poremećeno, ali definitivno isključujem trudnoću jer bi test pokazao makar neku slabašnu sjenu. A da budem iskrena, nismo baš nešto radili kako treba ovaj mjesec. 🤗 Nisam sve pročitala, 100 stranica je pa sam samo preletila. Ima li koji predivni novi plusić? 

Mom since 2017.

Amelie
    05. Lipanj 2020. 19:43

Ma super..bit ce to sve ok, samo ostani pozitivna!☺️🤗

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

• Malela
    05. Lipanj 2020. 20:10

Amelie

Ma super..bit ce to sve ok, samo ostani pozitivna!☺️🤗

Nadamo se da bude, želimo to svim srcem kao i sve vi ovdje ❤️❤️❤️❤️

05. Lipanj 2020. 20:36

Moji simptomi ono sto sam zapamtila u prvoj trudnoci umor,umor i samo umor mogla sam cili dan spavat nesicam se grudi kakve su mi bile i znam da sam galone mlijeka popila,druga trudnoca slicni simptomi s time sto sam u toj tamanila naranče, u ovoj biok T grudi bolne pritisak u trbuhu i jako los osječaj i bio je osječaj napaljenosti 🙈🙊🙈🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.