Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    chiAn
    06. Lipanj 2020. 09:28

Sanjich🤞🤰

Jutrooo ženice, kako ste danas?

Htjela ssm pitat jel pratite vaše raspoloženje u mjesecu.. Ja vec duze vrijeme to pratim i dosta me zivcira sto pred ovulaciju podivljam skoro kao u pmsu.. Neki vrag me uhvati prigovarat i nemam strpljenja onda znam nekad i bas bit nezainteresirana za akciju.. Ne traje stalno ali dva tri dana me uhvati.
    Ima li tko jos slicno iskustvo

Jutrooo ženee!! Ajmo testiće na sunce! 🤗🤗

Jao Sanjich i ja istooo...svaki put oko O se posvađam sa mužem...i bas ovaj ciklus smo to komentirali...pitam ga jel i on to primijetio...kaze da je, al da nije htio spominjati...naravno da se pomirimo i odradimo sve...ali budem toliko nervozna i sve mi smeta...užas...i kad prođe onda opet laganica...čak mi je ta nervoza izraženija kod O nego u pmsu...🤔🤔

url=https://lilypie.com]
    url=https://lilypie.com]

maki994
    06. Lipanj 2020. 09:51

Jutro zene, ja nisam jutros radila test jer sam izmjerila temp i bila je 36.0 tako da ocekujem M u toku dana. Javim se jos tocno pa cemo dalje na popis. Svim ostalim curama zelim vise srece u ovom ciklusu ❤️

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

jelenajelena
    06. Lipanj 2020. 09:56

Jutro curke..prijavljujem smedarenje...sto znaci da vjestica stize ubrzo...jbg...ostale cure ajmo testice na sunce🤭🤭

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

mmarie
    06. Lipanj 2020. 10:42

Jutro cure,i kod mene nista cini mi se. Standardni bijeli iscjedak je tu, grcevi pomalo počinju,sve mi se čini da stiže danas ili sutra. 😕

06. Lipanj 2020. 11:31

Ljudi, gdje kupujete suplememte?

Ja i M taman u kraju sa svime i ja bezveze krenula guglat i nasla na stranici https://shopbuilder.hr/ sve tooooliko jeftinije nego u ljekarni.. do sada bi kupila q10 100mg za 180 kn, Man formula + 200 kn (za 1mj oboje) , sebi gynositol za 2mj 300 kuna, solgar prenatal 150 kn 2mj... i jos bi uzela ester c solgarov 120 kuna... to je znaci za 2 mj bio trosak za oboje 1300kn cca SAD MI JE LOŠE KAD ZBROJIM!!!!  

Da li možete napisati gdje uzimate i otprilike cijene ako je povoljnije što.. ako je tko uzimao s ove stranice ja bi isto uzela jer me izadje 500 kn za 2 mjeseca svega :O

• Mara Kokosica
    06. Lipanj 2020. 11:36

Cure kako ste? Ja se jedva cekam bacit u novo akcijanje i iscekivanje.

06/20 blighted ovum 8tt.

06. Lipanj 2020. 11:39

Mara Kokosica

Cure kako ste? Ja se jedva cekam bacit u novo akcijanje i iscekivanje.

heeej a kako si ti, jel proslo sve ? 

06. Lipanj 2020. 11:39

Ja radim preksutra test ako M ne dođe prije a moglabi

Sara 🌸
    06. Lipanj 2020. 11:44

Sanjich🤞🤰

Ljudi, gdje kupujete suplememte?

Ja i M taman u kraju sa svime i ja bezveze krenula guglat i nasla na stranicihttps://shopbuilder.hr/sve tooooliko jeftinije nego u ljekarni.. do sada bi kupila q10 100mg za 180 kn, Man formula + 200 kn (za 1mj oboje) , sebi gynositol za 2mj 300 kuna, solgar prenatal 150 kn 2mj… i jos bi uzela ester c solgarov 120 kuna… to je znaci za 2 mj bio trosak za oboje 1300kn cca SAD MI JE LOŠE KAD ZBROJIM!!!!Da li možete napisati gdje uzimate i otprilike cijene ako je povoljnije što.. ako je tko uzimao s ove stranice ja bi isto uzela jer me izadje 500 kn za 2 mjeseca svega :O

Pokušaj naći štagod od toga na iHerbu, tamo je solgar jeftin.
    Pazi samo na postarinu, nemoj da ti prelazi 23$ narudba, radi carine.

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sara 🌸
    06. Lipanj 2020. 11:50

Usput, za što točno q10 pijes?

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.