Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mmarie
    02. Lipanj 2020. 17:30

maki994

mmarie

maki994

Curke, ima li kakvih simptoma? Mene od sinoc malo grudi pocele boliti ali nista drugacije od inace kako me bole… u svakom slucaju po tome bar znam da je ovulacija sigurno bila(nekad) 😂

Draga ima kakvih simptoma? Tu smo negdje s datumom..

Ma od sinoc me malo cicke bole ali kod mene je to uobicajeno prije M kao i kremasti iscjedak… sta reci, sve sto upucuje na trudnocu ja i inace imam 🙄 cure ja cu sutra vjerovatno raditi test, da najavim vec 😂 znam da je rano al znam i da necu moc izdrzat 😂

Isto kao i kod mene..ja isto nisam mogla izdržati i napravila jutros i pozalila hh! Drzim ti fige,javi cim napravis! 

Mallla
    02. Lipanj 2020. 17:54

Navijam da krenu plusići i u 6om odbrojavanju, ma bar pola ko u prošlom.... Sve u svemu jedna će sigurno imat plus.... Od kad je teme nikad nije bilo da nije ni jedna dobila plus! 

url=https://lilypie.com]

02. Lipanj 2020. 18:16

Mallla

Sanjich znači ti si dobila, nisam to uočila, oki tebe za 25ti, NeGro za 10ti ovo samo pišem da ne zaboravim 😊
    Imam simptome s kojima bi lakše dobila mjesto na psihijatriji nego 2 crte na testu 😂

Ahaha a joooj jesi me nasmijala... Pisala sam ti odma nakon 1dan kasni da sam dobila u noci, i sutra dan a gledam ti nisi uocila pa nissm znala kak drugacije da ti javim hahha ima dost postova pa ne mos sve pohvatat virujem ti😘👯‍♀️

02. Lipanj 2020. 18:22

Siijjj

Hcijnas

Mallla

ODBROJAVANJE 6/2020
    Siskizg - 2.6.2020 - 0 dana
    Jelenajelena - 5.6.2020 - 3 dana
    Mrljica (Siijjj) - 5.6.2020 - 3 dana
    Mallla - 5.6.2020. - 3 dana
    maki994 - 6.6.2020 - 4 dana
    mmarie - 7.6.2020. - 5 dana
    Rita36 - 8.6.2020 - 6 dana
    Bajo - 10.6.2020 - 8 dana
    Sue - 10.6.2020 - 8 dana
    KDS - 10.6.2020 - 8 dana
    Pixie14 - 10.6.2020 - 8 dana
    chiAn6 - 17.6.2020 - 15 dana
    Fancy - 29.6.2020 - 27 dana

Haaaj svima, Malla stavis me za 25.6. 🤞🙄
    Ja nekako unatoc tom losem spermiogramu ne zelim odustat od kucnih radinosti nikad se ne zna… Sutra idem po uputnicu za humanu i malo popricat s ginekologinjom

Mrljice kad prolazi 30 dana od promjene nicka hahha koji ces onda stavit, ima li simptoma?

Kako ste ostale curke 😘😘🤞🤰

Sanjich, ne znam kad je tih 30 dana gotovo, mislim za 2 tjedna otprilike 😂 Mozda ostanen Mrljica a mozda ime svoje stavin. skužit ćes 😂 nema simptoma, nema trudnoće, sigur a san 100%. Kako si ti, jesi se oporavila?
    I definitivno ne preskaci O radi loseg spermiograma.

Ja svaki dan pokusavam maknut ovo sanjich naopacke iz imena pa nikako 30 dana da prodje🤦‍♀️

Nikad ne znas ali znam da je lakse govorit da nema T i simptoma pa ako bude odlicno ako ne navodno bude lakse jer kao nisi se nadao.. Al u mom slucaju je uvijek bilo da prijama govorim da nemam simptome jbga nije ni ovaj mjesec al bi u sebi izgarala i molila se da nije tako.. Drzim fige 🤞 nek nas i ovaj mjesec pocasti s velikim brojem T

Ja sam se od bubreznog kamenca oporavila, i imala ssm i neku urinarnu infekciju, i na kraju dobila neki osip na trbuhu.. Tek sam danas gotova sa svim pregledima doktorima i bolnicama.. I taman danas M gotova pa mogu sutra do gin.  Hvalaaa na pitanju 💓

02. Lipanj 2020. 18:24

Ja imam sve i nijedan simptom 🤣🤣🤣🤣

02. Lipanj 2020. 18:29

bajo

Ja sam jedan mjesec procitala da su moguci grcevi u nogama i to popodne me uhvati grc nakon neznam kolko godina 😂😂😂 nadmasi to

02. Lipanj 2020. 18:32

Hcijnas

bajo

Ja sam jedan mjesec procitala da su moguci grcevi u nogama i to popodne me uhvati grc nakon neznam kolko godina 😂😂😂 nadmasi to

🤣🤣🤣 necu hahaha

Sara 🌸
    02. Lipanj 2020. 18:50

Lucky🍀

Hcijnas

bajo

😂😂😂😂 Koje smo mi zene kraljice, pa to nigdje nema 😂😂

Po tome san ja stalno trudna😂 kad mi se zgrce list i stopalo, imam da blizance nosim 😂

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Matkiša 😎
    02. Lipanj 2020. 18:58

Curke, čitam vas.. Ja imam još par dana Duphaston, super ga podnosim.. Na simptome ni ne obraćam pažnju 😊
    Vidim opet se potegnula tema slavne OPUSTI SE izjave 😂
    Da, svi se naježimo na to. 
    Ali budite pametne i ne govorite nikome niti da pokušavate, (a ako vam je lakše nađite osobu od povjerenja)jer će vas svi na kavama i okolo analizirati i govoriti kako eto jadni ne možete i imate problema, a to potajno hrani ljude, nažalost. (uvjerila se sto puta u to) 
    Ja kažem svima da muž neće da mi napravi bebu a on da ja njemu ne dam 😂😂😂 Pa nek se misle!

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

• Malela
    02. Lipanj 2020. 19:16

Tek sam sada vidjela što mi je Mrljica napisala za VM. Pa to sve što kažete sam i ja čula, iskreno ni u jednom trenu nisam na to pomislila ali sada imam crvića u sebi kojeg pokušavam potisnuti. Vjerujem da prijateljica nije ništa loše mislila, ona se isto puno napatila i još nije ostvarila uspjesnu T. Samo mi je htjela reći koje su sve mogućnosti da budem koliko toliko spremna. U prvoj T nismo ni znali da se može nesto tako loše desiti pa smo doslovce van sebe bili. 2tj poslije po muža je došla hitna, moslili su da je infarkt, onda zamislite u kakvom smo mi stanju bili. Sada smo i stariji, iskusniji i ipak staloženiji. I samo kažem sve će biti dobro 😊. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.