Kako ste cure? Vidim da je ludnica svima ovaj mj,smijem li se ubaciti na popis cekanja s vama,trwbam ne dobit 10.06,danas mi je 7dpo ako sam dobro skuzila trakice
Moram vam samo rec da se divim svakoj od vas,ja otkad sam procitala ovaj forum cas imam sve simptome cas nemam niti jedan 😂
Stvarno ste pozitiva teska u nevjerojatnim situacijama
Ne smijem se puno nadat za ovaj mj jer nismo davno poceli ali mrva nade stoji jer je prvi mjesec da sam uhvatila O 💞
👨28
👩22
💏 5g💞
Pokusavamo od 1/20🙏
Malela, sad san vrtila postove jer sam trazila objavu od maki994 di je pisala kako je kupila neke trakice s amazona pa dobila kupon za jos trakica, zanimalo me ime marke. To je nevazno za tebe, ali pocela sam puno ranije vrtit nego di je njena objava i naletim na tvoju ( 1165 stranica):https://ibb.co/CmGJGwN
po tvojoj beti, možda su stvarno i trojke 😂😁🙈
Hahah ah, eto snovi i ko zna šta će biti u petak. Napeta sam ko puška, srećom danas mi je na poslu bilo bas bas turbo pa ajde pola dana je već prošlo hahahaha. Samo da sve bude dobro. Prijateljica mi je stavila bubu u uho za vanmaterničnu pa moram priznati da me je malo strah. Čula sam da to jako boli, e sada ja nemam bas nikakve bolove, tu i tamo malo probode ali ništa strašno. Samo da ta mala pikica bude zdrava.
Što se tiče testova, evo meni je zakon ovaj iz milera za 14kn. One trakice iz dm - a za nekih 30-ak kn, dvije se dobiju u kutiji i su mi užaaaas. Jedna trakica uopće nije bila dobra jer nije pokazalo ni testnu crticu, a druga trakica, pokazala je trudnoću ali ta crtica je nekako bila razlivena. Kad se test osušio prođem prstom po tim crticama i one obrišu, znači laganim potezom sam ih istrljala.
Kako ste cure? Vidim da je ludnica svima ovaj mj,smijem li se ubaciti na popis cekanja s vama,trwbam ne dobit 10.06,danas mi je 7dpo ako sam dobro skuzila trakice
Moram vam samo rec da se divim svakoj od vas,ja otkad sam procitala ovaj forum cas imam sve simptome cas nemam niti jedan 😂
Stvarno ste pozitiva teska u nevjerojatnim situacijama
Ne smijem se puno nadat za ovaj mj jer nismo davno poceli ali mrva nade stoji jer je prvi mjesec da sam uhvatila O 💞
Još jedna 10.06. 😊 sad nas je čini mi se 5 sa istim datumom
Nek svima bude dobitni pa koji god da je 😊
Nego ovo sad od O do M nikad proc,a kad nismo radili na bebi dosla bi u casu,letilo vrijeme😅
👨28
👩22
💏 5g💞
Pokusavamo od 1/20🙏
Malela, sad san vrtila postove jer sam trazila objavu od maki994 di je pisala kako je kupila neke trakice s amazona pa dobila kupon za jos trakica, zanimalo me ime marke. To je nevazno za tebe, ali pocela sam puno ranije vrtit nego di je njena objava i naletim na tvoju ( 1165 stranica):https://ibb.co/CmGJGwN
po tvojoj beti, možda su stvarno i trojke 😂😁🙈
Hahah ah, eto snovi i ko zna šta će biti u petak. Napeta sam ko puška, srećom danas mi je na poslu bilo bas bas turbo pa ajde pola dana je već prošlo hahahaha. Samo da sve bude dobro. Prijateljica mi je stavila bubu u uho za vanmaterničnu pa moram priznati da me je malo strah. Čula sam da to jako boli, e sada ja nemam bas nikakve bolove, tu i tamo malo probode ali ništa strašno. Samo da ta mala pikica bude zdrava.
Što se tiče testova, evo meni je zakon ovaj iz milera za 14kn. One trakice iz dm - a za nekih 30-ak kn, dvije se dobiju u kutiji i su mi užaaaas. Jedna trakica uopće nije bila dobra jer nije pokazalo ni testnu crticu, a druga trakica, pokazala je trudnoću ali ta crtica je nekako bila razlivena. Kad se test osušio prođem prstom po tim crticama i one obrišu, znači laganim potezom sam ih istrljala.
Ma sto ti je vanmatericnu spominjala?!? To boli za poluditi ali tek kasnije... I sigurna sam da ces na pregledu u petak otkloniti sumnje na to!
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Nisam iskusila VM, al sam dosta čitala i tvoja prijateljica bi trebala znat osnovne stvari prije svojih izjava jednoj uplašenoj trudnici na početku trudnoće. Beta je kod VM znatno niža za tjedne u kojima si i ne dupla se pravilno.
Ne slušaj sve i svakog. 🤗
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Lucky inače kremasti iscjedak može biti itekako znak T. Eto ja ga imam bas bas dosta, a imala sam i u prošloj T.
Amelie ja sam danas 4t 6d, nadam se da bude sve u redu. Jesi ti bila već na uzv?
Ja isto još ne odlazim s ove teme, niti se uključujem na zimske bebe još. Tamo mi je malo preteško. Svako malo netko napiše da je izgubio bebu. Ne želim ti čitati.
Ajme bas grozan osjećaj,bas to kako na koji nacin da se opustim! I kad se opustim opet u podsvijesti dodu misli 😂..dobro je mislila sam da sam jedina s takvim ispadima,i plakanjem i osjecajem krivnje jer pomislim da je problem u meni posto dragi ima dijete iz prvog braka a sve u redu sa mnom. Nego sta,mozemo sve. Isplakati i ispustit sve iz sebe i cekati.. ❤💪🏻
Hvala vam na razumijevanju cure vec sam mislila da sam poludila 🤪😘
Ne brini, sve mi imamo takve dane… kad su mi oni dani kad baš boli što nemam svoje dijete…sve mi smeta, svi koji imaju dijete, sve sa trbusima, glasići djece…. i onda baš ko za inat vidim samo jecu i trudnice po gradu…još k tome i moj dragi ima dijete iz prvog braka… uh te dane bi se najradije sakrila negdje da nikog ne vidim niti čujem…
O znam kako je to..sve primjecujes i sto nebi prije primjetila sad bode u oko. To se meni upravo dogada,najradije bi da nestanem na neko vrijeme. Samo nervoza,jadan ni kriv ni duzan pita se sto mi se dogada jel on nesto kriv a nedaj Boze da bi olakšala dušu pa rekla jer smatram da bi pomislio da imam ozbiljnih problema sto sam nastrojena. A valjda svi prolazimo kroz neke svoje turbulencije i trazimo ventil i najlaksi nacin da se nosimo s tim. Mislim da cemo jednog dana biti debelo nagrađene za to! 🤗
I onda poberu svađu oni koji su nam najbliži…😔
Ajde sad imam jednu curu tu za pričanje da nam partneri imaju djecu od prije 🤗
Uvijek je tako i kad prode bude mi zao. Daaa 🤗
Nekad me cesto opere krivnja zbog toga sto mislim da je problem u meni.
A sto se tice vitamina meni isto urin zna biti jace boje i to je normalno pogotovo ako ima vecu kolicinu B2 vitamina. Raspitala sam se malo oko toga jer san se bila prepala posto sam cesto imale upale mokracnih kanala prosle godine. Samo sto vise vode piti!
Curke, ima li kakvih simptoma? Mene od sinoc malo grudi pocele boliti ali nista drugacije od inace kako me bole… u svakom slucaju po tome bar znam da je ovulacija sigurno bila(nekad) 😂
Draga ima kakvih simptoma? Tu smo negdje s datumom..
Sortiraj odgovore
Najstariji