Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    simba
    03. Lipanj 2020. 07:46

Amelie

Sue

Amelie

coco

Sue javljaj nam dojmove za gynositol, mene je isto strah da ne ovuliram pa sam ih zato uzela
    chiAn6 evo pitas ima li koja 'normalna', ja sam dosta mirna ovih mjesec dana, cudna sam i sebi, mora da ce doc jedan dan to sve na naplatu pa cu nadoknadit. trakice nisam piskila vec mjesecima pa bude sta bude, nekako nisam ni optimisticna previse nakon 2 god bez uspjeha
    lucky kada ti dođe vještica nakon biokemijske? nemoj si raditi toliki stres s piškenjem.. trakice ionako neće promjeniti ishod.

Jesi ti ono pitala za gynositol? Meni ga je jedna privatnica preporucila zbog nesto povisene glc natašte i radila sam i inzulinsku rezistenciju i to je bilo ok. Počela sam ga uzimati od zadnje menge da bi već u prvom ciklusu ostala trudna.. ne znam je li on ista utjecao ali navodno regulira malo rad hormona i moze potaknuti lakse začeće.. Ja ga i dalje uzimam jer eto ima i folne u sebi i preko tel je dr. rekla da mogu nastaviti…

Ja sam bila pitala, meni ga je preporučila umisto Novalac, ne znam kakvi su mi hormoni, čekam sad menstruaciju da mogu sve izvadit pa krećem s njim nakon toga.
    Bilo bi divno da i nama pomogne! 😊
    Inače,ne znam kad mi je bila ovulacija jer sam ovaj mjesec uzela pauzu od trakica, al od 14dc mene svaki dan na momente bole jajnici i imam gusti bijeli iscjedak. Jedino grudi ne bole toliko, lagano su osjetljive. Bilo bi lipo kad bi sad mjesec dana prije humane ostala trudna 🙄😂

Drzim fige da ti je ovo dobitni ciklus!:)) Dosta cura spominje tak bijeli iscjedak.. on se meni pojavio oba puta u T par dana prije testa, ali ne odmah nakon ovulacije. Ne znam je li to kod svakoga drugacije ali cini mi se da ga neke cure uopce nemaju u T.. u svakom slucaju nadam se da ces uskoro vidjeti plusić:))

I ja sam ga imala u prvoj trudnoći, mislim da je meni ubrzo počeo poslje O, iako se više ne sjećam kad točno. I baš se razlikuje od onog bijelog u drugom dijelu ciklusa, prije M. Obilniji je, mliječno bijel, vodenkast, i ima ga nekako stalno. Tak je bilo kod mene. Tako, ako ga koja cura ima, to je samo obecavajuće 😁 a ako i koja nema, nije ni to pravilo.🙂

👩33g
    👨42g
    👦4g

03. Lipanj 2020. 07:56

Mare bas mi je žao

• Mara Kokosica
    03. Lipanj 2020. 08:04

Hvala cure

06/20 blighted ovum 8tt.

• BruNa
    03. Lipanj 2020. 08:05

Mara kokosica, drzi se. Ima nas tu koje smo to prosle. Sad samo hrabro,isplaci se kolko treba i doci ce tvoje vrijeme!

danchy1990
    03. Lipanj 2020. 08:21

Mara kokosica žao mi je,drži se.

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

danchy1990
    03. Lipanj 2020. 08:23

Lucky🍀

Fancy znaci samo da nastavim s vrkutom kako kazes 😁🤞🏻
    Mara bas mi je zao, nadam se da ce ubrzo sve biti kako si zelis 😘
    Kad smo vec kod snova, ja sam sinoc sanjala hrpu trudnica… Da nismo to sve mi s foruma 🤔🤭🍀🍀🍀

Jel bila koja sa neuspjelim pramenovima,da znam dal sam i ja među tim trudnicama 🤣

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

KDS
    03. Lipanj 2020. 08:35

Mara kokosica žao mi je
    Ajde nek nam se bar snovi ostvare

jelenajelena
    03. Lipanj 2020. 08:37

Mara,,zao mi je,,sto brzi oporavak ti zelim i da sto prije u akciju....mora doci jednom nasa duga pa kad tad🤗🤗

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

• Tinica12
    03. Lipanj 2020. 09:18

Bok cure, 
    nova sam na forumu,a ovdje sam sa istim ciljem 
    Nova sam i po pitanju pripreme za trudnocu,lh trakica testova i ostalih stvari..
    Dakle imam pitanje.
    Zbog kila koje sam skinula (citaj preko 35kg),posemerio mi se ciklus i sad sam u fazi regulacije. Polako se ave vraca na svoje mjesto. Prosli mjesec smo krenuli radit bebu. Zadnja menstruacija mi je bila 21.05,odnosno 36 dan. Po kalendaru jos nisam u ovulaciji,ali sam jucer piskila na lh trakicu. Ne kuzim cemu i ova blagq crtica nq testu,ak ne ovuliram?

• Tinica12
    03. Lipanj 2020. 09:20

Nece mi uploudat fotku testa😒

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.