Mrljica, dobro ti kaze. Ponekqd da barem mogu u njihovu glavu i ne opterecivat se. Tek smo pocele, a mi bi vec odmah😃
Moje je prošlo, bumo vidili. Sta je tu je. Ja se sad radujem tvojoj ovulaciji i iščekujem s tobom! 🎉
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Izvini ako si se nasla uvrijedjenom, jednostavno sam zapazila i iz tvojih prethodnih postova, na ovoj i onoj drugoj temi. Dobronamjeran savjet u svakom slucaju.
Ok je... dijete ko dijete normalno da se spominje i više od svega bi voljela da djeca ne prolaze agoniju rastave, ali eto tako je valjda mora bit. Naravno da ju volim i pružam koliko mogu, ali nije moje biološko dijete i uvijek moraš paziti sa dozom opreza što ćeš izgovoriti i učiniti jer ipak si ti maćeha. Svom dijetetu možeš narediti, pa čak i malo dići glas, a ovako ne...
No dobro, nije ovo tema za ovdje samo ne želim da se krivo tumače moje riječi. Ovdje smo da piškimo po trakicama, tražimo simptome i crtice 😊😊😊
Chian bas to, prava komedija 🙈
Amelie opce ne znam sta da mislim, dva testa su negativna, nisam pik uhvatila, nisam O osjetila, iscjedak vise ni ne znam jel od akcijanja ili cega drugog, mislim si valjda bi bar cicke malo narasle al ni to, a osjetim povremeno onaj osjecaj kao da ce M doc a ne dolazi… Luda kuca 🤪
Neke žene fakat nemaju nijedan simptom osim izostanka menge.. znam jer su mi same rekle.. i tako 9 mjeseci..ok..naraste i trbuh😂 Sretno.. nadam se da je ipak trudnoća!!:)
Nisan ni ja imala, apsolutno nista. Mislim, bolile me jesu grudi, i mislila sam da je pms. Uvjeravala rodicu da nisan trudna i da ne zelim bzvz radit test na trudnocu 🙈
Amelie,nemoj otic skroz od nas, ostani sa nama jos, dajes mi nadu, buduci da nam je situacija skroz slična. 🥰
Joj hvala ti.. ni meni se ne seli od vas i najradije bi da sve preselimo na novu temu ali trudne ofc..ili samo preimenujemo ovu🙈🙈 Što se tiče PMS simptoma.. mene nekad opere jaka živčanost.. osjećaj nemoći i doslovno da bi pukla od bijesa i tako mi se desilo ovaj put par dana prije testa... ccc.. sve je moguće znači!!:)) E, a tebi sam bas htjela reci da znam da nam je slicna situacija i da sam se pitala zasto si pocela pit te cajeve.. mozda da se maknem s njih? Ja sam isto prvo mislila poceti s vrkutom nakon spontanog..pa sam odustala jer kao ako bas ne sredi se ciklus onda cu.. ali eto stvarno mi je brzo dosao u normalu. Da nisu tebi ti cajevi samo napravili zavrzlamu? Kakvi su ti inace bili ciklusi?
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Da da ako krenem čistit wc u detalje znači da stiže M i ako navalim na čokoladu to je ništa drugo nego M u najavi!
url=https://lilypie.com]
Amelie opce ne znam sta da mislim, dva testa su negativna, nisam pik uhvatila, nisam O osjetila, iscjedak vise ni ne znam jel od akcijanja ili cega drugog, mislim si valjda bi bar cicke malo narasle al ni to, a osjetim povremeno onaj osjecaj kao da ce M doc a ne dolazi… Luda kuca 🤪
Neke žene fakat nemaju nijedan simptom osim izostanka menge.. znam jer su mi same rekle.. i tako 9 mjeseci..ok..naraste i trbuh😂 Sretno.. nadam se da je ipak trudnoća!!:)
Nisan ni ja imala, apsolutno nista. Mislim, bolile me jesu grudi, i mislila sam da je pms. Uvjeravala rodicu da nisan trudna i da ne zelim bzvz radit test na trudnocu 🙈
Amelie,nemoj otic skroz od nas, ostani sa nama jos, dajes mi nadu, buduci da nam je situacija skroz slična. 🥰
Joj hvala ti.. ni meni se ne seli od vas i najradije bi da sve preselimo na novu temu ali trudne ofc..ili samo preimenujemo ovu🙈🙈 Što se tiče PMS simptoma.. mene nekad opere jaka živčanost.. osjećaj nemoći i doslovno da bi pukla od bijesa i tako mi se desilo ovaj put par dana prije testa… ccc.. sve je moguće znači!!:)) E, a tebi sam bas htjela reci da znam da nam je slicna situacija i da sam se pitala zasto si pocela pit te cajeve.. mozda da se maknem s njih? Ja sam isto prvo mislila poceti s vrkutom nakon spontanog..pa sam odustala jer kao ako bas ne sredi se ciklus onda cu.. ali eto stvarno mi je brzo dosao u normalu. Da nisu tebi ti cajevi samo napravili zavrzlamu? Kakvi su ti inace bili ciklusi?
Meni ciklusi variraju od 28-31 dan, i to je ok. Ne znam sta se desilo, bio je tu i veliki deficit željeza, onda vrkuta, pa stres. Probat cu jos s vrkutom, ne zelim odma odustat od nje. Iako mi je zadnjih dana prevruce da je pijem. Ne odustajem jos.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Joj hvala ti.. ni meni se ne seli od vas i najradije bi da sve preselimo na novu temu ali trudne ofc..ili samo preimenujemo ovu🙈🙈 Što se tiče PMS simptoma.. mene nekad opere jaka živčanost.. osjećaj nemoći i doslovno da bi pukla od bijesa i tako mi se desilo ovaj put par dana prije testa… ccc.. sve je moguće znači!!:)) E, a tebi sam bas htjela reci da znam da nam je slicna situacija i da sam se pitala zasto si pocela pit te cajeve.. mozda da se maknem s njih? Ja sam isto prvo mislila poceti s vrkutom nakon spontanog..pa sam odustala jer kao ako bas ne sredi se ciklus onda cu.. ali eto stvarno mi je brzo dosao u normalu. Da nisu tebi ti cajevi samo napravili zavrzlamu? Kakvi su ti inace bili ciklusi?
Meni ciklusi variraju od 28-31 dan, i to je ok. Ne znam sta se desilo, bio je tu i veliki deficit željeza, onda vrkuta, pa stres. Probat cu jos s vrkutom, ne zelim odma odustat od nje. Iako mi je zadnjih dana prevruce da je pijem. Ne odustajem jos.
Okk.. nadam se da bude uskoro + :))
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
I ja sam na vrkuti i stolisniku zadnjih 5 dana, nije valjda moguce da mi je to tako brzo uspjelo poremetit ciklus?
Ma ne virujem. Tribaju se pit ogromne kolicine da bi ti tako brzo djelovalo.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Odkad pijem A-Z mama iz DM-a čini mi se da mi je urin tamniji (unesela količina tekućine kroz dan prilično jednaka). Da li je to još koja od vas primjetila?
Ali, uhavtija me nagon za čišcenjem, sto je posebno izraženo u pms-u, ne znan jel tako i vama. Al ja kad se uhvatim čistit ko luda po kući, znan da dolazi vještica. eto, jedan antisimptom. 😠
Daaaa..meni svaki mjesec...tada primijetim svaku mrvicu i sitnicu i ko pomahnitala čistim i onda sutradan dobijem...
I uvijek kad sve ocistim se zapitam sta mi je odjednom i onda se sjetim da cu dobiti...
Uvijek zaboravim! Nevjerojatno!
Sue javljaj nam dojmove za gynositol, mene je isto strah da ne ovuliram pa sam ih zato uzela
chiAn6 evo pitas ima li koja 'normalna', ja sam dosta mirna ovih mjesec dana, cudna sam i sebi, mora da ce doc jedan dan to sve na naplatu pa cu nadoknadit. trakice nisam piskila vec mjesecima pa bude sta bude, nekako nisam ni optimisticna previse nakon 2 god bez uspjeha
lucky kada ti dođe vještica nakon biokemijske? nemoj si raditi toliki stres s piškenjem.. trakice ionako neće promjeniti ishod.
Sortiraj odgovore
Najstariji