Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    danchy1990
    02. Lipanj 2020. 13:54

Jeste primjetile da se lista baš smanjila nasuprot prošlog mjeseca. Želim nam i ovaj mjesec puno plusica 🤞

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

Sara 🌸
    02. Lipanj 2020. 13:54

Ali, uhavtija me nagon za čišcenjem, sto je posebno izraženo u pms-u, ne znan jel tako i vama. Al ja kad se uhvatim čistit ko luda po kući, znan da dolazi vještica. eto, jedan antisimptom. 😠

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Fancy
    02. Lipanj 2020. 13:57

KDS

mmarie

KDS

mmarie

Ajme bas grozan osjećaj,bas to kako na koji nacin da se opustim! I kad se opustim opet u podsvijesti dodu misli 😂..dobro je mislila sam da sam jedina s takvim ispadima,i plakanjem i osjecajem krivnje jer pomislim da je problem u meni posto dragi ima dijete iz prvog braka a sve u redu sa mnom. Nego sta,mozemo sve. Isplakati i ispustit sve iz sebe i cekati.. ❤💪🏻
    Hvala vam na razumijevanju cure vec sam mislila da sam poludila 🤪😘

Ne brini, sve mi imamo takve dane… kad su mi oni dani kad baš boli što nemam svoje dijete…sve mi smeta, svi koji imaju dijete, sve sa trbusima, glasići djece…. i onda baš ko za inat vidim samo jecu i trudnice po gradu…još k tome i moj dragi ima dijete iz prvog braka… uh te dane bi se najradije sakrila negdje da nikog ne vidim niti čujem…

O znam kako je to..sve primjecujes i sto nebi prije primjetila sad bode u oko. To se meni upravo dogada,najradije bi da nestanem na neko vrijeme. Samo nervoza,jadan ni kriv ni duzan pita se sto mi se dogada jel on nesto kriv a nedaj Boze da bi olakšala dušu pa rekla jer smatram da bi pomislio da imam ozbiljnih problema sto sam nastrojena. A valjda svi prolazimo kroz neke svoje turbulencije i trazimo ventil i najlaksi nacin da se nosimo s tim. Mislim da cemo jednog dana biti debelo nagrađene za to! 🤗

I onda poberu svađu oni koji su nam najbliži…😔
    Ajde sad imam jednu curu tu za pričanje da nam partneri imaju djecu od prije 🤗

Izvini KDS al meni bas zapara oci tvoje spominjanje suprugove kcerke u svakom drugom postu. 
    Mislim da hitno trebas promijeniti perspektivu, pokusati pronaci utjehu i razonodu u tom djetetu, prigrliti to dijete i prihvatiti ga ko svoje, dok ne dobijes svoju srecu, umjesto sto to gledas na nacin da on ima dijete a ti ne. 

Not that fensi, ekšli..

danchy1990
    02. Lipanj 2020. 13:58

Siijjj

Ali, uhavtija me nagon za čišcenjem, sto je posebno izraženo u pms-u, ne znan jel tako i vama. Al ja kad se uhvatim čistit ko luda po kući, znan da dolazi vještica. eto, jedan antisimptom. 😠

Ako ti zatreba još koji kvadrat za čišćenje dođi do mene 🤣. Šala mala,nadamo se da je ovaj put simptom trudnoće 🤞

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

KDS
    02. Lipanj 2020. 14:07

Fancy

KDS

mmarie

KDS

mmarie

Ajme bas grozan osjećaj,bas to kako na koji nacin da se opustim! I kad se opustim opet u podsvijesti dodu misli 😂..dobro je mislila sam da sam jedina s takvim ispadima,i plakanjem i osjecajem krivnje jer pomislim da je problem u meni posto dragi ima dijete iz prvog braka a sve u redu sa mnom. Nego sta,mozemo sve. Isplakati i ispustit sve iz sebe i cekati.. ❤💪🏻

Ne brini, sve mi imamo takve dane… kad su mi oni dani kad baš boli što nemam svoje dijete…sve mi smeta, svi koji imaju dijete, sve sa trbusima, glasići djece…. i onda baš ko za inat vidim samo jecu i trudnice po gradu…još k tome i moj dragi ima dijete iz prvog braka… uh te dane bi se najradije sakrila negdje da nikog ne vidim niti čujem…

O znam kako je to..sve primjecujes i sto nebi prije primjetila sad bode u oko. To se meni upravo dogada,najradije bi da nestanem na neko vrijeme. Samo nervoza,jadan ni kriv ni duzan pita se sto mi se dogada jel on nesto kriv a nedaj Boze da bi olakšala dušu pa rekla jer smatram da bi pomislio da imam ozbiljnih problema sto sam nastrojena. A valjda svi prolazimo kroz neke svoje turbulencije i trazimo ventil i najlaksi nacin da se nosimo s tim. Mislim da cemo jednog dana biti debelo nagrađene za to! 🤗

Izvini KDS al meni bas zapara oci tvoje spominjanje suprugove kcerke u svakom drugom postu.
    Mislim da hitno trebas promijeniti perspektivu, pokusati pronaci utjehu i razonodu u tom djetetu, prigrliti to dijete i prihvatiti ga ko svoje, dok ne dobijes svoju srecu, umjesto sto to gledas na nacin da on ima dijete a ti ne.

Oprosti ali ocito nisi citala moje postove ovih tjedana....šta je loše sad u ovome da sam napisala da cu imati još sa nekom curom sličnu situaciju? Jesam li u lošem kontektu pisala o djetetu? Mislim da nisam! Ni ti niti jedna ne možeš znat dal sam prigrlila to dijete ili ne....ali eto jesam iako se tebi i jos nekima ovdje cini da nisam. 

jelenajelena
    02. Lipanj 2020. 14:10

Siijjj

✌✌ista sam....evo bas sam m natjerala na kavu..rekla sam mu da mi smeta....kaze ti nisi normalna sigurno ti idu ludi dani😂😂😂...

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

Sara 🌸
    02. Lipanj 2020. 14:10

danchy1990

Siijjj

Ako ti zatreba još koji kvadrat za čišćenje dođi do mene 🤣. Šala mala,nadamo se da je ovaj put simptom trudnoće 🤞

Hahah, eto me... 😁 
    Hvala Danchy, držim fige, al sumnjam. Mislim da je nama suđeno da u isto vrime zatrudnimo🥰
    Nažalost imale smo missed u skoro pa isto vrime. Nikad neću zaboravit kako me zgrčilo kad san tvoj post pročitala u jesenskim. I onda par dana nakon,kod mene isti slučaj. Moramo sad na pozitivno okrenit i jedan plusić svaka objavit 💪🏻

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sara 🌸
    02. Lipanj 2020. 14:12

jelenajelena

Siijjj

✌✌ista sam….evo bas sam m natjerala na kavu..rekla sam mu da mi smeta….kaze ti nisi normalna sigurno ti idu ludi dani😂😂😂…

Hahah eno moj radi drugoj sobi, slušalice na ušima, nit ga vidin nit čujem. Prejak mi je danas, dođe do mene, zagrli i pita: jel se osjećaš napumpano. Odvalila san. 😂 Rekla san da nisan, da ce iduci iduci misec morat dat jos vise od sebe. Ne opterecuje se on ni najmanje. A i zasto bi, tek smo počeli. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Fancy
    02. Lipanj 2020. 14:16

KDS

Fancy

KDS

mmarie

KDS

mmarie

Oprosti ali ocito nisi citala moje postove ovih tjedana….šta je loše sad u ovome da sam napisala da cu imati još sa nekom curom sličnu situaciju? Jesam li u lošem kontektu pisala o djetetu? Mislim da nisam! Ni ti niti jedna ne možeš znat dal sam prigrlila to dijete ili ne….ali eto jesam iako se tebi i jos nekima ovdje cini da nisam.

Izvini ako si se nasla uvrijedjenom, jednostavno sam zapazila i iz tvojih prethodnih postova, na ovoj i onoj drugoj temi. Dobronamjeran savjet u svakom slucaju.

Not that fensi, ekšli..

• BruNa
    02. Lipanj 2020. 14:17

Mrljica, dobro ti kaze. Ponekqd da barem mogu u njihovu glavu i ne opterecivat se. Tek smo pocele, a mi bi vec odmah😃

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.