Sorry ne lucky nego fancy
Pa bila sam na utrogestanu do nedjelje, danas me vec boli, nisam bila procurila do maloprije al u toku dana ce M vjerovatno doci. A prethodni put sam poslije sjene na testu (test radjen 2 dana prije ocekivane M) dobila M nakon 5 dana, sa 3 dana zakasnjenja.
Not that fensi, ekšli..
Ali, uhavtija me nagon za čišcenjem, sto je posebno izraženo u pms-u, ne znan jel tako i vama. Al ja kad se uhvatim čistit ko luda po kući, znan da dolazi vještica. eto, jedan antisimptom. 😠
Ako ti zatreba još koji kvadrat za čišćenje dođi do mene 🤣. Šala mala,nadamo se da je ovaj put simptom trudnoće 🤞
Hahah, eto me… 😁
Hvala Danchy, držim fige, al sumnjam. Mislim da je nama suđeno da u isto vrime zatrudnimo🥰
Nažalost imale smo missed u skoro pa isto vrime. Nikad neću zaboravit kako me zgrčilo kad san tvoj post pročitala u jesenskim. I onda par dana nakon,kod mene isti slučaj. Moramo sad na pozitivno okrenit i jedan plusić svaka objavit 💪🏻
Prebrzo smo napustile jesenske pa bi bio red da brzo plusice objavimo i ubacimo se u zimske 🤞
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Može Negro stavit ću tr na popis ujutro... Ima da 10og pršte plusići!
Trudnice naše stojte s nama dajete nam nadu i lijepe misli tako da neka vas s nama dok nisu pregledi napravljeni i male mrvice dobro ugnježdene!
url=https://lilypie.com]
ODBROJAVANJE 6/2020
Siskizg - 2.6.2020 - 0 dana
Jelenajelena - 5.6.2020 - 3 dana
Mrljica (Siijjj) - 5.6.2020 - 3 dana
Mallla - 5.6.2020. - 3 dana
maki994 - 6.6.2020 - 4 dana
mmarie - 7.6.2020. - 5 dana
Rita36 - 8.6.2020 - 6 dana
Bajo - 10.6.2020 - 8 dana
Sue - 10.6.2020 - 8 dana
KDS - 10.6.2020 - 8 dana
Pixie14 - 10.6.2020 - 8 dana
chiAn6 - 17.6.2020 - 15 dana
Fancy - 29.6.2020 - 27 dana
Haaaj svima, Malla stavis me za 25.6. 🤞🙄
Ja nekako unatoc tom losem spermiogramu ne zelim odustat od kucnih radinosti nikad se ne zna... Sutra idem po uputnicu za humanu i malo popricat s ginekologinjom
Mrljice kad prolazi 30 dana od promjene nicka hahha koji ces onda stavit, ima li simptoma?
Kako ste ostale curke 😘😘🤞🤰
Malela, sad san vrtila postove jer sam trazila objavu od maki994 di je pisala kako je kupila neke trakice s amazona pa dobila kupon za jos trakica, zanimalo me ime marke. To je nevazno za tebe, ali pocela sam puno ranije vrtit nego di je njena objava i naletim na tvoju ( 1165 stranica):https://ibb.co/CmGJGwN
po tvojoj beti, možda su stvarno i trojke 😂😁🙈
Hahah ah, eto snovi i ko zna šta će biti u petak. Napeta sam ko puška, srećom danas mi je na poslu bilo bas bas turbo pa ajde pola dana je već prošlo hahahaha. Samo da sve bude dobro. Prijateljica mi je stavila bubu u uho za vanmaterničnu pa moram priznati da me je malo strah. Čula sam da to jako boli, e sada ja nemam bas nikakve bolove, tu i tamo malo probode ali ništa strašno. Samo da ta mala pikica bude zdrava.
Što se tiče testova, evo meni je zakon ovaj iz milera za 14kn. One trakice iz dm - a za nekih 30-ak kn, dvije se dobiju u kutiji i su mi užaaaas. Jedna trakica uopće nije bila dobra jer nije pokazalo ni testnu crticu, a druga trakica, pokazala je trudnoću ali ta crtica je nekako bila razlivena. Kad se test osušio prođem prstom po tim crticama i one obrišu, znači laganim potezom sam ih istrljala.
I ja koristim iz milera https://ibb.co/fXwVKKh
Sanjich znači ti si dobila, nisam to uočila, oki tebe za 25ti, NeGro za 10ti ovo samo pišem da ne zaboravim 😊
Imam simptome s kojima bi lakše dobila mjesto na psihijatriji nego 2 crte na testu 😂
url=https://lilypie.com]
Sanjich znači ti si dobila, nisam to uočila, oki tebe za 25ti, NeGro za 10ti ovo samo pišem da ne zaboravim 😊
Imam simptome s kojima bi lakše dobila mjesto na psihijatriji nego 2 crte na testu 😂
😂😂😂😂😂😂
Ja san upravo napravila neki test, mislim da je Pre Sense iz dm. I pogodite, bijel ko snjegović😠
uz to sta ne mislin da san trudna, mislin da je jos prerano. Ja je vise ocekujem u sub ili ned
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Lucky inače kremasti iscjedak može biti itekako znak T. Eto ja ga imam bas bas dosta, a imala sam i u prošloj T.
Amelie ja sam danas 4t 6d, nadam se da bude sve u redu. Jesi ti bila već na uzv?
Ja isto još ne odlazim s ove teme, niti se uključujem na zimske bebe još. Tamo mi je malo preteško. Svako malo netko napiše da je izgubio bebu. Ne želim ti čitati.
Bas kako ti je Marljica napisala.. niza je beta kod VM i nemoj se s tim zamarati. Moj pregled je tek iduci utorak..🤯🤯 Tak da se dotad veselim tvome.. 😁🙃 Jos mi je dr i nudila da dodem ovaj tjedan ali me bilo strah da se nista nece vidjeti pa da se ne bediram. S obzirom na tvoju betu vjerujem da se bude sve lijepo vidjelo!!:) E na onu temu cim sam dosla odmah krenule te lose vijesti.. ne mogu to citati.. tako da sam i ja pobjegla nazad u sigurno utočiste LH..🙈🙈
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
ODBROJAVANJE 6/2020
Siskizg - 2.6.2020 - 0 dana
Jelenajelena - 5.6.2020 - 3 dana
Mrljica (Siijjj) - 5.6.2020 - 3 dana
Mallla - 5.6.2020. - 3 dana
maki994 - 6.6.2020 - 4 dana
mmarie - 7.6.2020. - 5 dana
Rita36 - 8.6.2020 - 6 dana
Bajo - 10.6.2020 - 8 dana
Sue - 10.6.2020 - 8 dana
KDS - 10.6.2020 - 8 dana
Pixie14 - 10.6.2020 - 8 dana
chiAn6 - 17.6.2020 - 15 dana
Fancy - 29.6.2020 - 27 dana
Haaaj svima, Malla stavis me za 25.6. 🤞🙄
Ja nekako unatoc tom losem spermiogramu ne zelim odustat od kucnih radinosti nikad se ne zna… Sutra idem po uputnicu za humanu i malo popricat s ginekologinjom
Mrljice kad prolazi 30 dana od promjene nicka hahha koji ces onda stavit, ima li simptoma?
Kako ste ostale curke 😘😘🤞🤰
Sanjich, ne znam kad je tih 30 dana gotovo, mislim za 2 tjedna otprilike 😂 Mozda ostanen Mrljica a mozda ime svoje stavin. skužit ćes 😂 nema simptoma, nema trudnoće, sigur a san 100%. Kako si ti, jesi se oporavila?
I definitivno ne preskaci O radi loseg spermiograma.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Curke, ima li kakvih simptoma? Mene od sinoc malo grudi pocele boliti ali nista drugacije od inace kako me bole… u svakom slucaju po tome bar znam da je ovulacija sigurno bila(nekad) 😂
Draga ima kakvih simptoma? Tu smo negdje s datumom..
Ma od sinoc me malo cicke bole ali kod mene je to uobicajeno prije M kao i kremasti iscjedak... sta reci, sve sto upucuje na trudnocu ja i inace imam 🙄 cure ja cu sutra vjerovatno raditi test, da najavim vec 😂 znam da je rano al znam i da necu moc izdrzat 😂
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji