Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jelenajelena
    02. Lipanj 2020. 19:35

Malela

Tek sam sada vidjela što mi je Mrljica napisala za VM. Pa to sve što kažete sam i ja čula, iskreno ni u jednom trenu nisam na to pomislila ali sada imam crvića u sebi kojeg pokušavam potisnuti. Vjerujem da prijateljica nije ništa loše mislila, ona se isto puno napatila i još nije ostvarila uspjesnu T. Samo mi je htjela reći koje su sve mogućnosti da budem koliko toliko spremna. U prvoj T nismo ni znali da se može nesto tako loše desiti pa smo doslovce van sebe bili. 2tj poslije po muža je došla hitna, moslili su da je infarkt, onda zamislite u kakvom smo mi stanju bili. Sada smo i stariji, iskusniji i ipak staloženiji. I samo kažem sve će biti dobro 😊.

Nebrini se draga,nije to vm sigurno,,,ja sam to prosla,znam kako je i sta i ne bih pozelila nijednoj nikad da se to dogodi i da to prezivljava....sve mi imamo svoje strahove od svega,ali sad se opusti sto manje razmisljaj o negativnom,vjeruj da sve utjece na T..moras razmisljati pozitivno i kako ces se udebljat i sta ces mosit  i bla bla tako to😁😁😁

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

• Malela
    02. Lipanj 2020. 19:57

Hahhahah bas si me sada nasmijala i oraspoložila, hvala ti puno. Uglavnom, super se ja drzim i stvarno pokušavam što pozitivnija biti, ali tu i tamo ulovi me malo panika. Ubrzo se skuliram ❤️.
    Ovaj mjesec što se tiče plusića ne očekujem ništa manje nego prošli ciklus 😊

Sara 🌸
    02. Lipanj 2020. 20:11

Hcijnas

Siijjj

Hcijnas

Mallla

ODBROJAVANJE 6/2020
    Siskizg - 2.6.2020 - 0 dana
    Jelenajelena - 5.6.2020 - 3 dana
    Mrljica (Siijjj) - 5.6.2020 - 3 dana
    Mallla - 5.6.2020. - 3 dana
    maki994 - 6.6.2020 - 4 dana
    mmarie - 7.6.2020. - 5 dana
    Rita36 - 8.6.2020 - 6 dana
    Bajo - 10.6.2020 - 8 dana
    Sue - 10.6.2020 - 8 dana
    KDS - 10.6.2020 - 8 dana
    Pixie14 - 10.6.2020 - 8 dana
    chiAn6 - 17.6.2020 - 15 dana
    Fancy - 29.6.2020 - 27 dana

Haaaj svima, Malla stavis me za 25.6. 🤞🙄
    Ja nekako unatoc tom losem spermiogramu ne zelim odustat od kucnih radinosti nikad se ne zna… Sutra idem po uputnicu za humanu i malo popricat s ginekologinjom

Mrljice kad prolazi 30 dana od promjene nicka hahha koji ces onda stavit, ima li simptoma?

Kako ste ostale curke 😘😘🤞🤰

Sanjich, ne znam kad je tih 30 dana gotovo, mislim za 2 tjedna otprilike 😂 Mozda ostanen Mrljica a mozda ime svoje stavin. skužit ćes 😂 nema simptoma, nema trudnoće, sigur a san 100%. Kako si ti, jesi se oporavila?
    I definitivno ne preskaci O radi loseg spermiograma.

Ja svaki dan pokusavam maknut ovo sanjich naopacke iz imena pa nikako 30 dana da prodje🤦‍♀️

Nikad ne znas ali znam da je lakse govorit da nema T i simptoma pa ako bude odlicno ako ne navodno bude lakse jer kao nisi se nadao.. Al u mom slucaju je uvijek bilo da prijama govorim da nemam simptome jbga nije ni ovaj mjesec al bi u sebi izgarala i molila se da nije tako.. Drzim fige 🤞 nek nas i ovaj mjesec pocasti s velikim brojem T

Ja sam se od bubreznog kamenca oporavila, i imala ssm i neku urinarnu infekciju, i na kraju dobila neki osip na trbuhu.. Tek sam danas gotova sa svim pregledima doktorima i bolnicama.. I taman danas M gotova pa mogu sutra do gin. Hvalaaa na pitanju 💓

Da, slažem se, i radim to, da govorim da nisan, al nadam se svejedno. Al svjesna sam toga da ni ne osjecam apsolutno nista. A i danas san ispalila na jedan par u ducanu, dosli su ispred onih spuzvica za tusiranje i oni su najamnje 4 dotakli i protljali kroz prste. A ja dosla kupit spuzvicu 😠 Rekla sam im da je to sta rade nehigijenski a ona će meni da su dezinficirali  ruke na ulazu🙄 Bože, baci ciglu. -tako znan da dolazi pms, inace se ulazim u konflikte s nepoznatin ljudima 😂

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Amelie
    02. Lipanj 2020. 20:18

Malela samo polako i smireno iz dana u dan i bude sve ok. Vjerujem da frendica nije nista lose mislila..ali i sama buba u uhu moze biti dovoljan vrag da ti ne da mira.. Izjava da bude sve ok je pomalo kao i ova slavna "Samo se opusti.." Ali stvarno je puno istine u tome. Ne kuzimo mi koliko naša podsvijest radi.. treba se pokusati svjesno umiriti. Ja samoj sebi kazem da smo ono najgore već prošli, znamo kako je i sad nam nema druge nego pozitivno gledati naprijed i nadati se najboljem.. 

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

coco
    02. Lipanj 2020. 20:18

Fancy

coco

Sorry ne lucky nego fancy

Pa bila sam na utrogestanu do nedjelje, danas me vec boli, nisam bila procurila do maloprije al u toku dana ce M vjerovatno doci. A prethodni put sam poslije sjene na testu (test radjen 2 dana prije ocekivane M) dobila M nakon 5 dana, sa 3 dana zakasnjenja.

uhh ne mogu ni zamislit. bas mi je zao, ali ostani pozitivna i za svoj mir radije izvadi betu drugi put pa barem znas na cemu si. nadam se da cete brzo uspjeti, drzim fige i pratim vas

Amelie
    02. Lipanj 2020. 20:30

coco

Sue javljaj nam dojmove za gynositol, mene je isto strah da ne ovuliram pa sam ih zato uzela
    chiAn6 evo pitas ima li koja 'normalna', ja sam dosta mirna ovih mjesec dana, cudna sam i sebi, mora da ce doc jedan dan to sve na naplatu pa cu nadoknadit. trakice nisam piskila vec mjesecima pa bude sta bude, nekako nisam ni optimisticna previse nakon 2 god bez uspjeha
    lucky kada ti dođe vještica nakon biokemijske? nemoj si raditi toliki stres s piškenjem.. trakice ionako neće promjeniti ishod.

Jesi ti ono pitala za gynositol? Meni ga je jedna privatnica preporucila zbog nesto povisene glc natašte i radila sam i inzulinsku rezistenciju i to je bilo ok. Počela sam ga uzimati od zadnje menge da bi već u prvom ciklusu ostala trudna.. ne znam je li on ista utjecao ali navodno regulira malo rad hormona i moze potaknuti lakse začeće.. Ja ga i dalje uzimam jer eto ima i folne u sebi i preko tel je dr. rekla da mogu nastaviti...

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

02. Lipanj 2020. 20:36

Mrljice u mene jutros napokon temperatura se pomaklai to s 35.9 prekjucer jucer bila 36, a danas 36.6 ja idem prema O a ne prema M 🤣🤣🤣🤣🤣

coco
    02. Lipanj 2020. 20:38

Sue je pitala za gynositol, ja sam ga počela uzimati od 1dc u ovom ciklusu jer su mi LH i FSH hormoni poremećeni i vjerojatno nema ovulacije. Nisam još stigla do svoje ginekologice da provjerimo zbog čega su hormoni takvi. Čekam da se prašina slegne, jer već znam ako ih sada zovem da će me otpisat ako nije nešto hitno.. 

Amelie
    02. Lipanj 2020. 20:49

coco

Sue je pitala za gynositol, ja sam ga počela uzimati od 1dc u ovom ciklusu jer su mi LH i FSH hormoni poremećeni i vjerojatno nema ovulacije. Nisam još stigla do svoje ginekologice da provjerimo zbog čega su hormoni takvi. Čekam da se prašina slegne, jer već znam ako ih sada zovem da će me otpisat ako nije nešto hitno..

Ok, nadam se da ce ti pomoći.. a ja bi forsala pregled.. dugo ces se nacekati da se ludnica smiri pa zato..

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

Dashuri
    02. Lipanj 2020. 22:53

Amelie

coco

Sue javljaj nam dojmove za gynositol, mene je isto strah da ne ovuliram pa sam ih zato uzela
    chiAn6 evo pitas ima li koja 'normalna', ja sam dosta mirna ovih mjesec dana, cudna sam i sebi, mora da ce doc jedan dan to sve na naplatu pa cu nadoknadit. trakice nisam piskila vec mjesecima pa bude sta bude, nekako nisam ni optimisticna previse nakon 2 god bez uspjeha
    lucky kada ti dođe vještica nakon biokemijske? nemoj si raditi toliki stres s piškenjem.. trakice ionako neće promjeniti ishod.

Jesi ti ono pitala za gynositol? Meni ga je jedna privatnica preporucila zbog nesto povisene glc natašte i radila sam i inzulinsku rezistenciju i to je bilo ok. Počela sam ga uzimati od zadnje menge da bi već u prvom ciklusu ostala trudna.. ne znam je li on ista utjecao ali navodno regulira malo rad hormona i moze potaknuti lakse začeće.. Ja ga i dalje uzimam jer eto ima i folne u sebi i preko tel je dr. rekla da mogu nastaviti…

Ja sam bila pitala, meni ga je preporučila umisto Novalac, ne znam kakvi su mi hormoni, čekam sad menstruaciju da mogu sve izvadit pa krećem s njim nakon toga.
    Bilo bi divno da i nama pomogne!  😊
    Inače,ne znam kad mi je bila ovulacija jer sam ovaj mjesec uzela pauzu od trakica, al od 14dc mene svaki dan na momente bole jajnici i imam gusti bijeli iscjedak. Jedino grudi ne bole toliko, lagano su osjetljive. Bilo bi lipo kad bi sad mjesec dana prije humane ostala trudna 🙄😂

05.12.2022 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.