Silver dobro došla u klub, mene je ovaj ciklus temp zafrkavala kako nikad do sada. Po svim simptomima je O bila osim po temperaturi, koja se tek na 8dpo digla na razinu poslije ovulacijsku tako da zapravo pojma nemam na čemu sam!
Ja ne mjerim tem al sam zbog posla bila primorana a radim od 6.00 ujutro znaci mirim se oko 5 min nakon buđenja , i sub i ned moram vodit evidenciju cili misec mi je ilo 35.8 ili 35.9 nijedan put nije presla preko toga
Ako sutra ne poraste (najkasnije ponedjeljak) onda je to gotovo, možda da izbrišem iz sjećanja onaj pik...
Promjenila sam i bateriju u toplomjeru pa sam sigurna da ako bude niska nitko nije kriv osim mene...
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Silver dobro došla u klub, mene je ovaj ciklus temp zafrkavala kako nikad do sada. Po svim simptomima je O bila osim po temperaturi, koja se tek na 8dpo digla na razinu poslije ovulacijsku tako da zapravo pojma nemam na čemu sam!
Ja ne mjerim tem al sam zbog posla bila primorana a radim od 6.00 ujutro znaci mirim se oko 5 min nakon buđenja , i sub i ned moram vodit evidenciju cili misec mi je ilo 35.8 ili 35.9 nijedan put nije presla preko toga
Ako je tako cijeli mjesec onda nisi ovulirala to je sigurno...
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Onda si ovulirala 3,4 dana kasnije nego misliš? Bit će da je tako...
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Tonia žao mi je što prolaziš kroz missed, znam kako se osjećas jer sam i sama prošla kroz to. Bit će bolje vjeruj mi. Mi smo nakon kiretaže imali pauzu od 6mj, i nakon toga sam u prvom ciklusi ostala trudna i evo malene od 4g kraj nas.
Fancy budi jaka i misli pozitovno. Pitala si kada dođe do M nakon uzimanja prpgesterona. Ja sam prošli ciklus uzimala duphastone, zadnju tabletu sam popila ujutro a M je došla drugi dan popodne.
Ja sam inače dobro, još se ne osjećam trudno u smislu da imam neke prava trudnička tegobe osim što su mi prsa napeta, ujutro najmanje i kako odmiče dan sve jače. Svaki 2. Dan otprilike radim test i crtice su sve jače. Sutra idem vaditi betu i nadamo se da bude u tim nekim granicama kako bi i trebala biti. U petak sam bila naručena na redovnu godišnju kontrolu tako da ću ro svakako otići. Tada budem 5t 2d po mengi, možda nesto bude i vidio.
Curke... na kraju mi se cini da smo propustili pik, iz raznih razloga. Danas sam dozivjela mini slom zivaca tako da se povlacim na neko vrijeme s foruma, na par tjedana, da se poslozim. Ljubim vas 😘
Bajo po tvojim temperaturama nisi ovulirala, a kod mene tko zna što se dogodilo... Mislim da je velik utjecaj vremena, hladnoće pa vrućine... Uvijek mi pred ljeto temp malo zablesa al nikad ovako.
Lako je moguće da sam ovulirala dosta kasnije nego je pik bio al i to mi je do sad neviđeno.
Al ako M bude kasnila i temp se zadrži ovakva onda sam ovulirala daleko kasnije, ako počme šetat onda vjerojatno ni nisam ovulirala...
url=https://lilypie.com]
Pixie polako, resetiraj se, sretno i znaš da smo mi tu, pa kad poželiš mi te čekamo.... Nadam se da ćeš nam se vratit s plusićem.
Malela mislim da će se vidit gestacijska svakako.... A možda te iznenadi i srčeko.... Navijamo da bude tako. I javi nam se svakako, volimo čuti lipi razvoj plusića!
url=https://lilypie.com]
Jutro cure,evo i mene. Jako mi je zao cuti takve vijesti. Drzite se,vjerujem da nije lako! Zelim vam svu srecu svijeta i da se sto prije oporavite i po jedan veliki + ! ❤
Ni kod mene cini mi se temp. nije nesto,nisam mjerila zurila se na posao u 5:30,pristici poceli,grudi bole nenormalno,ali nikakvog iscjetka.. 😕
Sortiraj odgovore
Najstariji