Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    KDS
    01. Lipanj 2020. 08:43

Pozz cure, evo da se malo javim. Jučer nakon šetnje sjeli u kafuć i baš me zagrčilo u donjem dijelu trbuha pogotovo oko lijevog jajnika. 🤞
    Da li kojoj od vas partner ima probleme sa štitnjačom? 🤔

simba
    01. Lipanj 2020. 08:50

bajo

Upravo se vratila od gin
    Uglavnom rekao mi moze bit O krvarenje jer za implataciju je rano 😶

Svjedoci smo da ginekolozi često nisu bili u pravu. 😊 oni daju dijagnoze i vode se po knjizi, što nije uvijek tako. Mozda je u pravu kod tebe, ne tvrdim da nije ali ne treba uvijek uzeti sve šta kažu zdravo za gotovo.  Ne znam jesam li pobrkala, a zar ti nisi imala pik na trakicama prije par dana?🤔

👩33g
    👨42g
    👦4g

silver
    01. Lipanj 2020. 09:11

KDS, ovulacija? 
    bajo, malo mi se taj odgovor doktora čini kao neodgovoran pristup, jesi li mu rekla da ti se to dogodilo već nekoliko puta? Ovulacijsko krvarenje je moguće ali ne baš svaki mjesec, tj ako bi bilo često upućivalo bi na neki drugi problem možda. Kada si zadnji put radila PAPA test? 
    Cure moja temp je jutros porasla, ako bude tako sutra i prekosutra FF će mi valjda potvrditi ovulaciju (bit će da sam danas 1DPO onda)...vidjet ćemo!

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

KDS
    01. Lipanj 2020. 09:16

silver

KDS, ovulacija?

Bila nadam se srijedu ili četvrtak

silver
    01. Lipanj 2020. 09:42

Lucky🍀

silver

KDS, ovulacija?bajo, malo mi se taj odgovor doktora čini kao neodgovoran pristup, jesi li mu rekla da ti se to dogodilo već nekoliko puta? Ovulacijsko krvarenje je moguće ali ne baš svaki mjesec, tj ako bi bilo često upućivalo bi na neki drugi problem možda. Kada si zadnji put radila PAPA test?
    Cure moja temp je jutros porasla, ako bude tako sutra i prekosutra FF će mi valjda potvrditi ovulaciju (bit će da sam danas 1DPO onda)…vidjet ćemo!

To je to, konačno dočekala
    Koliko dana nakon pika ti je porasla, baš me zanima?
    Moja je i dalje niska, ja sam na 33dc, prije 3 dana sam imala nekakve ko menstrualne grčiće lagane, ali ni toga sad više nema. Ničeg nema, simptoma, pika, temperature, menge, apsolutno ničega…čekam da M dođe konačno da idem u novi ciklus i da se pohvatam, sad sam trenutno pogubljena.

Onaj najjači pik je bio petak/subota noć, temperatura je porasla eto ponedjeljak, znači mora da sam ovulirala subota/nedjelja noć, možda je progesteron tek krenuo pa se u nedjelju ujutro nije još odrazilo na temp a danas eto krenulo. Ja se nadam da je tako, ima smisla...
    Mogu misliti kako ti je sad već dosta, samo neko riješenje da se pojavi!! Koliko ćeš još čekati ako se ništa ne dogodi možda do ginića?

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

maki994
    01. Lipanj 2020. 09:56

Jutro cure, evo i meni danas tek temp porasla... jutros 36.8.  Ali meni je vec 8.dan od pika. Ne znam sta da mislim. Kad je bio pik imala sam i sluz i grceve i bila sam uvjerena da je tad ovulacija... jel moguce da je onda tek kasnije bila? Ovih zadnjih dana nismo nista pokrivali 🙄 

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

silver
    01. Lipanj 2020. 10:02

maki994

Jutro cure, evo i meni danas tek temp porasla… jutros 36.8. Ali meni je vec 8.dan od pika. Ne znam sta da mislim. Kad je bio pik imala sam i sluz i grceve i bila sam uvjerena da je tad ovulacija… jel moguce da je onda tek kasnije bila? Ovih zadnjih dana nismo nista pokrivali 🙄

Hmmmm....ako nema nikakve promjene u vremenu/načinu/uvjetima mjerenja onda si vjerojatno ovulirala kasnije. Grčevi, sluz, LH sve su to simptomi ovulacije kada tijelo očekuje O ali su apsolutno nepouzdani da li se ovulacija stvarno i dogodila. Znam da ima puno žena koje recimo imaju sluz nakon ovulacije..tako da..sve je to relativno, ja se oslanjam samo na temp jer jednostavno temp ne može lagati (naravno ako je mjerena ispravno i pouzdano). Svatko ima neka svoja vjerovanja haha, ali eto ja mislim da si ovulirala kasnije...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

silver
    01. Lipanj 2020. 10:03

Lucky🍀

silver

Lucky🍀

silver

KDS, ovulacija?bajo, malo mi se taj odgovor doktora čini kao neodgovoran pristup, jesi li mu rekla da ti se to dogodilo već nekoliko puta? Ovulacijsko krvarenje je moguće ali ne baš svaki mjesec, tj ako bi bilo često upućivalo bi na neki drugi problem možda. Kada si zadnji put radila PAPA test?
    Cure moja temp je jutros porasla, ako bude tako sutra i prekosutra FF će mi valjda potvrditi ovulaciju (bit će da sam danas 1DPO onda)…vidjet ćemo!

To je to, konačno dočekala
    Koliko dana nakon pika ti je porasla, baš me zanima?
    Moja je i dalje niska, ja sam na 33dc, prije 3 dana sam imala nekakve ko menstrualne grčiće lagane, ali ni toga sad više nema. Ničeg nema, simptoma, pika, temperature, menge, apsolutno ničega…čekam da M dođe konačno da idem u novi ciklus i da se pohvatam, sad sam trenutno pogubljena.

Onaj najjači pik je bio petak/subota noć, temperatura je porasla eto ponedjeljak, znači mora da sam ovulirala subota/nedjelja noć, možda je progesteron tek krenuo pa se u nedjelju ujutro nije još odrazilo na temp a danas eto krenulo. Ja se nadam da je tako, ima smisla…
    Mogu misliti kako ti je sad već dosta, samo neko riješenje da se pojavi!! Koliko ćeš još čekati ako se ništa ne dogodi možda do ginića?

Da, svakako namjeravam otići, dajem fore još do kraja tjedna, pa ako se ništa ne dogodi u pon zovem ginića.

Ajde možda se ipak nešto riješi do pon...držim ti fige, stvarno se sad već mučiš!!

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

maki994
    01. Lipanj 2020. 11:08

Silver, sta mislis onda ako je danas skok temp, kad je mogla biti, jucer, prekjucer ili prije par dana? 

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

01. Lipanj 2020. 11:23

silver

Papu radila u 3 mjesecu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.