Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fancy
    31. Svibanj 2020. 19:24

Siijjj

Žao mi je Bajo,nadaj se najboljem.

E, nemoj se ljutit, al nekad su riječi dovoljne. Il bar daj upozorenje. Jer nekad brzo stisnemo link, a kasnije citamo🤦🏻‍♀️ Znam, sve smo žene, al i svoga mi je dosta, ne da mi se tuđe gledat.
    Ako ces stavljat ubuduce, stavi upozorenje, pa koja hoce, nek gleda. No hard feelings 😉

Slazem se, sorry bajo.

Not that fensi, ekšli..

31. Svibanj 2020. 19:31

maki994

Bajo kad je trebala da dodje?

Za 10 dana

31. Svibanj 2020. 19:34

Fancy

Siijjj

E, nemoj se ljutit, al nekad su riječi dovoljne. Il bar daj upozorenje. Jer nekad brzo stisnemo link, a kasnije citamo🤦🏻‍♀️ Znam, sve smo žene, al i svoga mi je dosta, ne da mi se tuđe gledat.
    Ako ces stavljat ubuduce, stavi upozorenje, pa koja hoce, nek gleda. No hard feelings 😉

Slazem se, sorry bajo.

Primljeno za ubuduce sory cure

Fancy
    31. Svibanj 2020. 19:46

bajo

Fancy

Siijjj

Slazem se, sorry bajo.

👍 javi jel stigla M il je lazna uzbuna 🙃

Not that fensi, ekšli..

Mallla
    31. Svibanj 2020. 19:55

Ma bajo šta nisi ti friško imala pik? To lako može biti ovulacijsko krvarenje, ako nešto nisam pobrkala.... Drugi razlog može biti manjak progesterona što je loše za drugi dio ciklusa jer progesteron je jako važan za opstanak trudnoće, a treći razlog uranjena M što opet nije ok jer s hormonima nešto ne štima.... Minimalna lutealna faza bi trebala biti bar 10dana jer sve manje od toga je loše za trudnoću tj. Manje su šanse za trudnoću.
    Slažem se za linkove s gadljivim sadržajem, dovoljno je reći svježi rozi iscjedak, ne trebamo vidit... Al razumljivo! 

url=https://lilypie.com]

Mallla
    31. Svibanj 2020. 19:56

Fancy kakvo je kod tebe stanje? Kako se osjećaš? Držim ti najveće fige na svitu da sutra bude dobra beta! 

Fancy
    31. Svibanj 2020. 20:10

Mallla

Fancy kakvo je kod tebe stanje? Kako se osjećaš? Držim ti najveće fige na svitu da sutra bude dobra beta!

Hvala puno al sve je isto kao i do sad, jutros trakica bijela ko snijeg. Nema vise ni one sjenine sjene. Ujutro vadim betu iz krvi a veceras sam na svoju ruku stavila posljednji utrogestan, necu nastavljati i sutra jer nema smisla odugovlaciti vise.
    Jedino novo je to da ulazim koliko toliko mirnija u naredni ciklus, uvjerila sam se da je endometrij dobre debljine, sto me jako brinulo od ranije jer sam mislila da je u njemu problem.. i sutra zovem dr, mislim da od iduceg ciklusa koristim utrogestan odmah poslije O, pa se mozda nesto uhvati u narednom il nekom od iducih ciklusa. 🤞

Not that fensi, ekšli..

31. Svibanj 2020. 20:16

Mallla

Ma bajo šta nisi ti friško imala pik? To lako može biti ovulacijsko krvarenje, ako nešto nisam pobrkala…. Drugi razlog može biti manjak progesterona što je loše za drugi dio ciklusa jer progesteron je jako važan za opstanak trudnoće, a treći razlog uranjena M što opet nije ok jer s hormonima nešto ne štima…. Minimalna lutealna faza bi trebala biti bar 10dana jer sve manje od toga je loše za trudnoću tj. Manje su šanse za trudnoću.
    Slažem se za linkove s gadljivim sadržajem, dovoljno je reći svježi rozi iscjedak, ne trebamo vidit… Al razumljivo!

Neznam sta je sutra idem kod gin pa vam javim 

31. Svibanj 2020. 20:17

Fancy

bajo

Fancy

Siijjj

Slazem se, sorry bajo.

👍 javi jel stigla M il je lazna uzbuna 🙃

Samo rozi iscjedak za sad sutra sam u gin pa javim

chiAn
    31. Svibanj 2020. 22:11

Sta ne moze biti implantacija kod Baje? Ako je imala pik prije par dana i ako treba dobiti tek za 10 dana? To mi izgleda kao implantacija...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.