Zene, jel neka od vas koristila utrogestan, interesuje me za koliko dodje M nakon prestanka?
Moja kolegica ih je koristila,M joj je dosla 3 dana poslije ali je dobila gljivice od njih pa joj je gin. dala oralno da uzima i uz to canesten..
Fancy, nekako mi djelujes baš ko da se ne nadaš previše. 😔 Jesi ti prestala s koristenje tih tableta vec ili?
Nisam ali planiram smanjivati i prije ponedjeljka, tad vadim betu pa cu zvati dr. Ma nema nista od ovog, radim trakice svako jutro, jutros je gotovo bijela, beta sigurno ne raste..
Žao mi je Fancy, uistinu 😔
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Fancy, nekako mi djelujes baš ko da se ne nadaš previše. 😔 Jesi ti prestala s koristenje tih tableta vec ili?
Nisam ali planiram smanjivati i prije ponedjeljka, tad vadim betu pa cu zvati dr. Ma nema nista od ovog, radim trakice svako jutro, jutros je gotovo bijela, beta sigurno ne raste..
Žao mi je Fancy, uistinu 😔
😔
Not that fensi, ekšli..
Nakon apsolutnog bjelila evo mene od danas, nije jos sto posto ali to samo znaci da taman moramo u akciju 😃
Nakon apsolutnog bjelila evo mene od danas, nije jos sto posto ali to samo znaci da taman moramo u akciju 😃
Majkemi da san na tren pomislila da je HCG test!
Nista, zaskoči muža!!! 😁😁😁
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Fancy,zao mi je 😔😔saljem ti zagrljaj veliiiiki virtualni 💞💞
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Fancy... nemoj se predavati. Svaka kriza prodje, pa ce tako i ova a onda slijedi ono cemu se svi nadamo 🥰
Sinoc sam imala ludi san. Tocno se sjecam, radila sam 2 hcg testa, najprije obicni pa digitalni i bila sam trudna. Tako da Mrljice, kada si iskomentirala trakicu srce mi je na cas poskocilo 😃 Mozda je to znak, hehe
Sortiraj odgovore
Najstariji