Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mmarie
    30. Svibanj 2020. 11:31

Fancy

Zene, jel neka od vas koristila utrogestan, interesuje me za koliko dodje M nakon prestanka?

Moja kolegica ih je koristila,M joj je dosla 3 dana poslije ali je dobila gljivice od njih pa joj je gin. dala oralno da uzima i uz to canesten.. 

Sara 🌸
    30. Svibanj 2020. 11:31

Fancy

Siijjj

Fancy, nekako mi djelujes baš ko da se ne nadaš previše. 😔 Jesi ti prestala s koristenje tih tableta vec ili?

Nisam ali planiram smanjivati i prije ponedjeljka, tad vadim betu pa cu zvati dr. Ma nema nista od ovog, radim trakice svako jutro, jutros je gotovo bijela, beta sigurno ne raste..

Žao mi je Fancy, uistinu 😔

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Fancy
    30. Svibanj 2020. 11:34

Siijjj

Fancy

Siijjj

Fancy, nekako mi djelujes baš ko da se ne nadaš previše. 😔 Jesi ti prestala s koristenje tih tableta vec ili?

Nisam ali planiram smanjivati i prije ponedjeljka, tad vadim betu pa cu zvati dr. Ma nema nista od ovog, radim trakice svako jutro, jutros je gotovo bijela, beta sigurno ne raste..

Žao mi je Fancy, uistinu 😔

😔

Not that fensi, ekšli..

pixie14
    30. Svibanj 2020. 11:37

Nakon apsolutnog bjelila evo mene od danas, nije jos sto posto ali to samo znaci da taman moramo u akciju 😃

Sara 🌸
    30. Svibanj 2020. 11:54

pixie14

Nakon apsolutnog bjelila evo mene od danas, nije jos sto posto ali to samo znaci da taman moramo u akciju 😃

Majkemi da san na tren pomislila da je HCG test! 
    Nista, zaskoči muža!!! 😁😁😁

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

jelenajelena
    30. Svibanj 2020. 11:57

Fancy,zao mi je 😔😔saljem ti zagrljaj veliiiiki virtualni 💞💞

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

• BruNa
    30. Svibanj 2020. 12:26

Fancy drzi se! 

Fancy
    30. Svibanj 2020. 12:36

Hvala cure ❤

Not that fensi, ekšli..

30. Svibanj 2020. 13:07

Fancy drzi se ❤

pixie14
    30. Svibanj 2020. 14:46

Fancy... nemoj se predavati. Svaka kriza prodje, pa ce tako i ova a onda slijedi ono cemu se svi nadamo 🥰

Sinoc sam imala ludi san. Tocno se sjecam, radila sam 2 hcg testa, najprije obicni pa digitalni i bila sam trudna. Tako da Mrljice, kada si iskomentirala trakicu srce mi je na cas poskocilo 😃 Mozda je to znak, hehe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.