Fancy… nemoj se predavati. Svaka kriza prodje, pa ce tako i ova a onda slijedi ono cemu se svi nadamo 🥰
Sinoc sam imala ludi san. Tocno se sjecam, radila sam 2 hcg testa, najprije obicni pa digitalni i bila sam trudna. Tako da Mrljice, kada si iskomentirala trakicu srce mi je na cas poskocilo 😃 Mozda je to znak, hehe
Hahahha, bože koliko je to nama u podsvijesti🙈 Ja ne sanjam toliko često, al zato moja sestra svako malo salje poruku da je ona sanjala da san ja trudna 🙈😂
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Evo ne znam, cesto sanjam da sam trudna ali ovo je prvi puta da su bili i testovi u igri hahahah
Fancy žao mi je, ali vidiš nije ti teško ostati trudna uopće, tako da ja sam sigurna da će se jedan uskoro zalijepiti, bez brige!
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Fancy žao mi je, ali vidiš nije ti teško ostati trudna uopće, tako da ja sam sigurna da će se jedan uskoro zalijepiti, bez brige!
Nadam se 🙂 iduci ciklus cu poceti na vrijeme sa progesteronom pa cemo vidjeti 🙃
Not that fensi, ekšli..
Nadam se 🙂 iduci ciklus cu poceti na vrijeme sa progesteronom pa cemo vidjeti 🙃
Super!! Očito spadaš u onu skupinu žena za koje se kaže da su "super plodne", to su žene koje imaju puno veće šanse zatrudniti od onih uobičajenih 20% (ili čak manje) po ciklusu. Znači ako postoji neki problem zbog kojeg se ne može zadržati ja vjerujem da to nije teško riješiti i bit će sve ok!!
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Ljudi, dr mi je za neki osip dala kremu kortikosteroid.. Jesam ja luda ili to ne smijem koristit da steti ako zelim ostat T
Ljudi, dr mi je za neki osip dala kremu kortikosteroid.. Jesam ja luda ili to ne smijem koristit da steti ako zelim ostat T
Za sta si to dobila? Ako je za nesto da ti brzo rijesi bolje onda sad i koristiti tu kremu par dana i rijesiti se nego da moras kasnije...
Kortikosteroidi se koriste samo nekoliko dana i onda se pravi pauza...
Ja ih koristim cijeli život skoro 😩
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Pozz cure pratim vas vec neko vrijeme i prvi put se javljam jer bmolim za vasu pomoc/iskustva.
Kasni mi 10 dana, imamo obicno cikluse 28-30 dana, radila sam prije 2 dana test na trudnocu nista.
Lh trakice za pracenje ovulacije danas pokazuju ovo: https://ibb.co/0ZxPfLW
Takodjer nemam nikakve simptome iceg, jedino sam imala bijeli gusti iscjedak jucer i to je to.
Sta mi dolazi pik a nisam dobila jos?
Nista ne kuzim.
JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
12/2020 & 01/2021: AIH 0
03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
16.04. 💔 vanmatericna op.
Cure evo da vam se i ja javim... Moja T je danas ustanovljena kao biokemijska... Jucer se pojavio neki blagi smeckasti iscjedak i danas se nastavio i otišla na hitnu... Ploda nema i endometrij je stanjen 😔 za sad se povlacim sa foruma... Ceka me operacija 3 mioma i nakon toga ne smijemo zaceti 6mj 😔 vama zelim sto sretnije hvatanje pikova i još vise uočenih plusića... Mislit ću na vas i držat fige da sto prije dobijete sretne vijesti i da 2021.bude godina u kojoj ćete držati svoje bebace... Puse velike saljem 😘♥️
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Cure evo da vam se i ja javim… Moja T je danas ustanovljena kao biokemijska… Jucer se pojavio neki blagi smeckasti iscjedak i danas se nastavio i otišla na hitnu… Ploda nema i endometrij je stanjen 😔 za sad se povlacim sa foruma… Ceka me operacija 3 mioma i nakon toga ne smijemo zaceti 6mj 😔 vama zelim sto sretnije hvatanje pikova i još vise uočenih plusića… Mislit ću na vas i držat fige da sto prije dobijete sretne vijesti i da 2021.bude godina u kojoj ćete držati svoje bebace… Puse velike saljem 😘♥️
Tonia ne mogu ti opisat kako mi je žao!!!! 😔 Želim ti uspješnu operaciju i da ti tih 6 mjeseci projure da možeš ponovo počet radit na bebici!!! Sretno! ❤️
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sortiraj odgovore
Najstariji