Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara 🌸
    30. Svibanj 2020. 15:00

pixie14

Fancy… nemoj se predavati. Svaka kriza prodje, pa ce tako i ova a onda slijedi ono cemu se svi nadamo 🥰

Sinoc sam imala ludi san. Tocno se sjecam, radila sam 2 hcg testa, najprije obicni pa digitalni i bila sam trudna. Tako da Mrljice, kada si iskomentirala trakicu srce mi je na cas poskocilo 😃 Mozda je to znak, hehe

Hahahha, bože koliko je to nama u podsvijesti🙈 Ja ne sanjam toliko često, al zato moja sestra svako malo salje   poruku da je ona sanjala da san ja trudna 🙈😂

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

pixie14
    30. Svibanj 2020. 15:46

Evo ne znam, cesto sanjam da sam trudna ali ovo je prvi puta da su bili i testovi u igri hahahah

silver
    30. Svibanj 2020. 17:01

Fancy žao mi je, ali vidiš nije ti teško ostati trudna uopće, tako da ja sam sigurna da će se jedan uskoro zalijepiti, bez brige! 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Fancy
    30. Svibanj 2020. 17:15

silver

Fancy žao mi je, ali vidiš nije ti teško ostati trudna uopće, tako da ja sam sigurna da će se jedan uskoro zalijepiti, bez brige!

Nadam se 🙂 iduci ciklus cu poceti na vrijeme sa progesteronom pa cemo vidjeti 🙃

Not that fensi, ekšli..

silver
    30. Svibanj 2020. 17:27

Fancy

silver

Nadam se 🙂 iduci ciklus cu poceti na vrijeme sa progesteronom pa cemo vidjeti 🙃

Super!! Očito spadaš u onu skupinu žena za koje se kaže da su "super plodne", to su žene koje imaju puno veće šanse zatrudniti od onih uobičajenih 20% (ili čak manje) po ciklusu. Znači ako postoji neki problem zbog kojeg se ne može zadržati ja vjerujem da to nije teško riješiti i bit će sve ok!! 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

30. Svibanj 2020. 19:45

Ljudi, dr mi je za neki osip dala kremu kortikosteroid.. Jesam ja luda ili to ne smijem koristit da steti ako zelim ostat T 

chiAn
    30. Svibanj 2020. 20:16

Hcijnas

Ljudi, dr mi je za neki osip dala kremu kortikosteroid.. Jesam ja luda ili to ne smijem koristit da steti ako zelim ostat T

Za sta si to dobila? Ako je za nesto da ti brzo rijesi bolje onda sad i koristiti tu kremu par dana i rijesiti se nego da moras kasnije...
    Kortikosteroidi se koriste samo nekoliko dana i onda se pravi pauza...
    Ja ih koristim cijeli život skoro 😩

url=https://lilypie.com]
    url=https://lilypie.com]

stani
    30. Svibanj 2020. 20:33

Pozz cure pratim vas vec neko vrijeme i prvi put se javljam jer bmolim za vasu pomoc/iskustva.
    Kasni mi 10 dana, imamo obicno cikluse 28-30 dana, radila sam prije 2 dana test na trudnocu nista.
    Lh trakice za pracenje ovulacije danas pokazuju ovo: https://ibb.co/0ZxPfLW
    Takodjer nemam nikakve simptome iceg, jedino sam imala bijeli gusti iscjedak jucer i to je to.
    Sta mi dolazi pik a nisam dobila jos?
    Nista ne kuzim.

JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
    12/2020 & 01/2021: AIH 0
    03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
    16.04. 💔 vanmatericna op.

Tonia♥️
    30. Svibanj 2020. 20:41

Cure evo da vam se i ja javim... Moja T je danas ustanovljena kao biokemijska... Jucer se pojavio neki blagi smeckasti iscjedak i danas se nastavio i otišla na hitnu... Ploda nema i endometrij je stanjen 😔 za sad se povlacim sa foruma... Ceka me operacija 3 mioma i nakon toga ne smijemo zaceti 6mj 😔 vama zelim sto sretnije hvatanje pikova i još vise uočenih plusića... Mislit ću na vas i držat fige da sto prije dobijete sretne vijesti i da 2021.bude godina u kojoj ćete držati svoje bebace... Puse velike saljem 😘♥️

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Sara 🌸
    30. Svibanj 2020. 20:48

Tonia

Cure evo da vam se i ja javim… Moja T je danas ustanovljena kao biokemijska… Jucer se pojavio neki blagi smeckasti iscjedak i danas se nastavio i otišla na hitnu… Ploda nema i endometrij je stanjen 😔 za sad se povlacim sa foruma… Ceka me operacija 3 mioma i nakon toga ne smijemo zaceti 6mj 😔 vama zelim sto sretnije hvatanje pikova i još vise uočenih plusića… Mislit ću na vas i držat fige da sto prije dobijete sretne vijesti i da 2021.bude godina u kojoj ćete držati svoje bebace… Puse velike saljem 😘♥️

Tonia ne mogu ti opisat kako mi je žao!!!! 😔 Želim ti uspješnu operaciju i da ti tih 6 mjeseci projure da možeš ponovo počet radit na bebici!!! Sretno! ❤️

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.