Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    maki994
    30. Svibanj 2020. 20:48

Tonia jako mi je zao 😞 drzi se i budi jaka, uzmi vremena za sebe i posveti se stvarima koje volis, to ce biti dobra priprema za nove pobjede. Saljemo ti puno toplih zagrljala i drzimo fige da iduci put sve bude u redu ❤️

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

Sara 🌸
    30. Svibanj 2020. 20:53

stani

Pozz cure pratim vas vec neko vrijeme i prvi put se javljam jer bmolim za vasu pomoc/iskustva.
    Kasni mi 10 dana, imamo obicno cikluse 28-30 dana, radila sam prije 2 dana test na trudnocu nista.
    Lh trakice za pracenje ovulacije danas pokazuju ovo:https://ibb.co/0ZxPfLW
    Takodjer nemam nikakve simptome iceg, jedino sam imala bijeli gusti iscjedak jucer i to je to.
    Sta mi dolazi pik a nisam dobila jos?
    Nista ne kuzim.

Pozz. Ako ti je ovo jedina trakica koju si u ovom ciklusu napravila, malo je tesko ustanovit da li dolazi il je O prosla. Po tvom iscjetku bih rekla da je prosla. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

maki994
    30. Svibanj 2020. 20:54

Stani dobro dosla! Da li si radije i prije ove trakice? Kako su ti pokazivale, svjetlije ili tamnije? Jesu ti ciklusi redovni?  Mozda su za tebe preosjetljive pa pokazuju da se blizi ovulacija koje nema... mozda najbolje da vidis sa ginekologom o cemu se radi moze biti i neka manja cista, to se cesto desava... 

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

stani
    30. Svibanj 2020. 21:03

Hvala cure na dobrodoslici i odgovorima.
    Naime, danas mi je prva trakica ( od 20 i 30 osjetljivost napravljena )  i nikad ovakva boja odmah ( uvijek je bilo jako jako svijetlo i postepeno do pika ). Jos bi trebala imati ako je po pravilima 4 dana do ovulacije, zato sam se zacudila.
    A menga uopce nije bila.
    Vidit cu sutra stanje pa u doktora provjeriti.

JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
    12/2020 & 01/2021: AIH 0
    03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
    16.04. 💔 vanmatericna op.

30. Svibanj 2020. 21:06

Da li je u vas nakon O pojacan vaginalni iscjedak(mozda ga je u mene i prije bilo al nisam obracala paznju )mislim doslovno danas imam osjecaj mokrine doli .
    Hvala 

pixie14
    30. Svibanj 2020. 21:14

Tonia uzasno mi je zao... mi smo uvijek tu makar da se pojadas... odmori i sretno!

30. Svibanj 2020. 21:21

Tonia drzi se ❤

stani
    30. Svibanj 2020. 21:31

Hvala na podg. To sto je preskocila M i dolazi O mi cudno i nikad mi se nije dogodilo. 

JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
    12/2020 & 01/2021: AIH 0
    03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
    16.04. 💔 vanmatericna op.

🌸TiKiDi🌸
    30. Svibanj 2020. 22:27

Cure imam situaciju... Kao sto sam pisala, 15.dana ciklusa imala sam onaj sluzavi sukrvavi iscjedak dva dana. LH trakica mi je dan prije bila skoro pozitivna, ali sam ju iskoristila jednom i to oko 12h, nisam bila u mogucnosti ponavljati. Na dan te sukrvice je bila svjetlija dosta nego dan prije. Pretpostavila sam da je to bila ovulacija... No po tome mi m kasni dva dana. Radila sam test n trudnocu jucer popodne na prvi dan kasnjenja i bio je negativan. Sad... Nesto se desilo... Ili je ta sukrvica bila prije ovulacije pa je ista nastupila kasnije i m tek treba nastupiti kroz dan dva ili je oznacavala da do nje nece ni doci... Skroz sam zbunjena pa me zanima sto vi mislite? Od simptoma samo osjetljive grudi. Dva dana prije nego sto sam trebala dobiti imala sam menstrualne grceve koji su prestali.
    Tonia zao mi je... Cuvaj se i sretno ❤️

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

danchy1990
    31. Svibanj 2020. 06:58

TiKi92

Cure imam situaciju… Kao sto sam pisala, 15.dana ciklusa imala sam onaj sluzavi sukrvavi iscjedak dva dana. LH trakica mi je dan prije bila skoro pozitivna, ali sam ju iskoristila jednom i to oko 12h, nisam bila u mogucnosti ponavljati. Na dan te sukrvice je bila svjetlija dosta nego dan prije. Pretpostavila sam da je to bila ovulacija… No po tome mi m kasni dva dana. Radila sam test n trudnocu jucer popodne na prvi dan kasnjenja i bio je negativan. Sad… Nesto se desilo… Ili je ta sukrvica bila prije ovulacije pa je ista nastupila kasnije i m tek treba nastupiti kroz dan dva ili je oznacavala da do nje nece ni doci… Skroz sam zbunjena pa me zanima sto vi mislite? Od simptoma samo osjetljive grudi. Dva dana prije nego sto sam trebala dobiti imala sam menstrualne grceve koji su prestali.
    Tonia zao mi je… Cuvaj se i sretno ❤️

Možeš jedino pričekati dan-2 i ponoviti test.  Zvuče obećavajuće ovi menstrualni grcevi. Oni su mi bili najjači simptomi u obadvije trudnoće,pojave se i prestanu a menge nema. Držim fige 🤞

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.