Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Malina25
    31. Svibanj 2020. 22:46

Oprostite sto tako upadam mimo teme ali nisam nigdje dr nasla da je tema aktivna.
    Moje pitanje je dali ima koja trudnica da ima trombofiliju tj PAI-1 4G/4G i da joj po “novome” ne daju heparin?
    Naime imala sam spontani i hematolog tvrdi da nema potrebe za heparinom a ginekolog da sad vise po novome se ne daje ali da bi bilo dobro uzimati.Stvarno se bojim.
    Jel ima koja mama s tim problema?
    Hvala

Sara 🌸
    31. Svibanj 2020. 22:58

Malina25

Oprostite sto tako upadam mimo teme ali nisam nigdje dr nasla da je tema aktivna.
    Moje pitanje je dali ima koja trudnica da ima trombofiliju tj PAI-1 4G/4G i da joj po “novome” ne daju heparin?
    Naime imala sam spontani i hematolog tvrdi da nema potrebe za heparinom a ginekolog da sad vise po novome se ne daje ali da bi bilo dobro uzimati.Stvarno se bojim.
    Hvala

Pozz, mozda ti je bolje pitati u temi za trudnice: zimske bebe, jesenske bebe. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Fancy
    31. Svibanj 2020. 22:58

Malina25

Hvala

Ovdje malo koja trudnica ima, potrazite temu jesenje bebe 2020 ili zimske bebe 2020-2021

Not that fensi, ekšli..

31. Svibanj 2020. 23:19

chiAn6

Sta ne moze biti implantacija kod Baje? Ako je imala pik prije par dana i ako treba dobiti tek za 10 dana? To mi izgleda kao implantacija…

Samo da napomen nema niceg vise e sad sam vec stvarno glupa 😅😅

Mallla
    31. Svibanj 2020. 23:33

chiAn6

Sta ne moze biti implantacija kod Baje? Ako je imala pik prije par dana i ako treba dobiti tek za 10 dana? To mi izgleda kao implantacija…

4dpo....mooožda, čini mi se to dosta rano za implataciju, al sve je moguće, nema druge nego navijati da je implatacija.... 

url=https://lilypie.com]

Mallla
    31. Svibanj 2020. 23:36

Bajo sretno ujutro!
    Fancy žao mi je baš....pa 3 za redom da tako bude 😐 svim srcem ti želim da bude odma i slijedeći ciklus al da progesteron sačuva T... Želim ti snagu i mirnu glavu, pa da što prije imaš mirnu urednu trudnoću! 

Mallla
    01. Lipanj 2020. 00:03

ODBROJAVANJE 6/2020
    Siskizg - 2.6.2020 - 1 dan
    Jelenajelena - 5.6.2020 - 4 dana
    Mrljica (Siijjj) - 5.6.2020 - 4 dana
    Mallla - 5.6.2020. - 4 dana
    maki994 - 6.6.2020 - 5 dana
    mmarie - 7.6.2020. - 6 dana
    Rita36 - 8.6.2020 - 7 dana
    Bajo - 10.6.2020 - 9 dana
    Sue - 10.6.2020 - 9 dana
    KDS - 10.6.2020 - 9 dana
    Pixie14 - 10.6.2020 - 9 dana
    chiAn6 - 17.6.2020 - 16 dana dana

Fancy
    01. Lipanj 2020. 04:21

Mallla

Bajo sretno ujutro!
    Fancy žao mi je baš….pa 3 za redom da tako bude 😐 svim srcem ti želim da bude odma i slijedeći ciklus al da progesteron sačuva T… Želim ti snagu i mirnu glavu, pa da što prije imaš mirnu urednu trudnoću!

Hvala puno, trebat ce puno rada na sebi da budem mirna poslije svega nazalost 😔 i ovaj put je bio isti scenarij kad sam se probudila u noci i panicno provjeravala simptome da bih shvatila da je ponovo nesto krenulo po zlu, jednostavno neka zla intuicija, sta li je... ne bih pozeljela nikome tu agoniju 🥺

Mada sam svjesna da ima cura tu koje su prosle i puno gore stvari i zbog kojih mi je stvarno zao, al svakom je njegova bol valjda srcu najbliza 🥺

Not that fensi, ekšli..

• Malela
    01. Lipanj 2020. 05:58

Jutro cure, naravno da ću vam se javljati. Još sam ja samo na ovoj temi, ne želim ići na zimske bebe dok se sve to ne potvrdi. U 7h sam naručena za betu, jako jako me strah bas, nadam se da sve bude u redu.
    Fancy žao mi je, moras biti jaka i snažna. Samo glavu gore, obiđi liječnike pa budes pametnija.

Trudnica je pitala za heparin, znam da ga preko recepta daju nakon što se čuje srce, bilo bi dobro da se i ranije uzima ali tada se mora plaćati. Za sada uzimam andol, u petak imam prvu kontrolu i zamolit ću dr da mu prepiše heparin, budem ga i plaćala ako treba. 

01. Lipanj 2020. 08:19

Upravo se vratila od gin 
    Uglavnom rekao mi moze bit O krvarenje jer za implataciju je rano 😶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.