Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    31. Svibanj 2020. 11:01

Mallla

Bajo po tvojim temperaturama nisi ovulirala, a kod mene tko zna što se dogodilo… Mislim da je velik utjecaj vremena, hladnoće pa vrućine… Uvijek mi pred ljeto temp malo zablesa al nikad ovako.
    Lako je moguće da sam ovulirala dosta kasnije nego je pik bio al i to mi je do sad neviđeno.
    Al ako M bude kasnila i temp se zadrži ovakva onda sam ovulirala daleko kasnije, ako počme šetat onda vjerojatno ni nisam ovulirala…

Ocito nista u nove pobjede sljedeci ciklus onda 😘

Mallla
    31. Svibanj 2020. 11:43

Ali bajo nikad se ne zna, nije ni tenperatura sveto pismo tako da tkooo zna... Nema predaje dok ne dođe M. 

url=https://lilypie.com]

Sara 🌸
    31. Svibanj 2020. 11:51

Bajo ako nisi dosad radila bazalnu, nego pocela prije par tjedana radi posla, mislim da nije bas relevantno. Pokrila si pa sta bude. Necemo se jos temperaturom zamarat.

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

31. Svibanj 2020. 12:16

Mallla

Ali bajo nikad se ne zna, nije ni tenperatura sveto pismo tako da tkooo zna… Nema predaje dok ne dođe M.

🤩

danchy1990
    31. Svibanj 2020. 13:24

BruNa

Samo da mene ne zaboravite u klubu poremecenih ciklusa. Kasni 10 dana, sutra idem na pregled,pa cu bit malo pametnija, barem se nadam🤣

Još čekaš? Baš trebaš do doktora,neznam kolika je tolerancija za kašnjenje kod nas koje smo nedavno imale missed.  Moja je srećom došla

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

31. Svibanj 2020. 18:29

https://ibb.co/vhYNvHN e ako je opet u pitanju uranjena menstruacija sutra sam kod ginekologa😢😢

Sara 🌸
    31. Svibanj 2020. 18:46

Žao mi je Bajo,nadaj se najboljem.

E, nemoj se ljutit, al nekad su riječi dovoljne. Il bar daj upozorenje. Jer nekad brzo stisnemo link, a kasnije citamo🤦🏻‍♀️ Znam, sve smo žene, al i svoga mi je dosta, ne da mi se tuđe gledat. 
    Ako ces stavljat ubuduce, stavi upozorenje, pa koja hoce, nek gleda. No hard feelings 😉

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

31. Svibanj 2020. 18:47

Kako da izbrisem onda

31. Svibanj 2020. 18:49

Siijjj

Žao mi je Bajo,nadaj se najboljem.

E, nemoj se ljutit, al nekad su riječi dovoljne. Il bar daj upozorenje. Jer nekad brzo stisnemo link, a kasnije citamo🤦🏻‍♀️ Znam, sve smo žene, al i svoga mi je dosta, ne da mi se tuđe gledat.
    Ako ces stavljat ubuduce, stavi upozorenje, pa koja hoce, nek gleda. No hard feelings 😉

Necu vise evo prijavila sam adminu da izbrise

maki994
    31. Svibanj 2020. 19:20

Bajo kad je trebala da dodje? 

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.