Eto i mene: dvije gornje 27.5. jutro i večer, tri donje 28.5. jutro, popodne, večer:
https://ibb.co/1nDdfs6
Još sam i danas na poslu jednu umočila:
https://ibb.co/mchQQgJ
I budem večeras...pokriveno zadnja 3 dana sve i budemo večeras i sutra sigurno...
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Silver ti si svoj pik uvatila bome i dobro pokrila. Čini mi se da ova rađena na poslu već blijedi lagano. Kad ti je onda dan neočekivane da te stavi na listu mallla? 😊
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Silver bome je pik samo takav, a i pokrivenost vam je top 👌🏻🤭
Ja imam nekakav cudan osjecaj u trbuscicu, jedino ne znam jel upala od treninga ili se sprema O ili M ili sto vec 🤨🤔
Upala od treninga 🤣🤣🤣
Jutro cure, gledam ovaj popis s 9 plusića, još su nam tu Lucky i Sanjich da daju jedan pa zaokružimo na 10 😊 znam Lucky da je kod tebe potrncijalna O u pitanju al nikad se ne zna 😉
Kod mene FF promjenio postavke i kaže anovulatorni ciklus, po trmp stvarno je jer je cijelo vrijeme na razini moje predovulacojske trmperatura, a tijelo ipak radi procese koje radi i kada je ovulacijski ciklus… Tako da nemam pojma, odbrojavam dalje pa šta god bude bude!
Popis je bas milina za gledati.. 😍 Nisam dugo ovdje ali cini mi se bas rekordan!? Nadam se da ce nas biti joos.. pa da odmah otvorimo novu temu.. trudnice s LH trakica ili tako nešto🙈 Gdje ste vi nase trudnice trenutno..gledala sam zimske bebe ali niste bas aktivne tamo.. ?!?
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Silver bome je pik samo takav, a i pokrivenost vam je top 👌🏻🤭
Ja imam nekakav cudan osjecaj u trbuscicu, jedino ne znam jel upala od treninga ili se sprema O ili M ili sto vec 🤨🤔
Kakvo je stanje s trakicom? Aj napravi koju! Nikad ne znas!
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Daaaa, ja mislim da je i ona od sinoć ne još skroz pik, znači pravi praviiii mora da je bio negdje u noći, jer i meni ta sa posla ne izgleda više baš tako jaka...Sad čekam da mi temp potvrdi, trebala bi sljedeća 4 dana, dakle ako danas ovuliram (a ja mislim da je to večers bolucka me jajnik nekako), za 3 dana bi mi FF trebao potvrditi pa ću znati točan datum za odbrojavanje...
Lucky ne daj se, još ima nade...
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Jutro cure, gledam ovaj popis s 9 plusića, još su nam tu Lucky i Sanjich da daju jedan pa zaokružimo na 10 😊 znam Lucky da je kod tebe potrncijalna O u pitanju al nikad se ne zna 😉
Kod mene FF promjenio postavke i kaže anovulatorni ciklus, po trmp stvarno je jer je cijelo vrijeme na razini moje predovulacojske trmperatura, a tijelo ipak radi procese koje radi i kada je ovulacijski ciklus… Tako da nemam pojma, odbrojavam dalje pa šta god bude bude!
Nista od mene to smo vec znali za ovaj ciklus jer nismo pokrili, al sam cak i zahvalna na tome jer sam morala na rentgen i ove silne tablete protiv bolova.. Ocito i je ponekad sve s razlogom. Sjecate se kak sam bila luda jer nismo uspjeli pokrit O..😂🤦♀️
Ja sam nocas dobila M tako da je dosla ajmo rec u dan tocna ali bez ikakvog pmsa! Drzimo fige da stigne i O i da do tada bubrezi prestanu smetat.. Jer mi sex uopce ne pada ns pamet ovo me umelo skroz
Ja mislim da je kamen u bubregu preveliki stres za tijelo da se bilo što drugo dogodi. Samo ti odmori od toga i u nove pobjede sljedeći ciklus. Možeš si lagano prikačiti orden negdje, za preživjelu bol!! Svaka čast!
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Nista od mene to smo vec znali za ovaj ciklus jer nismo pokrili, al sam cak i zahvalna na tome jer sam morala na rentgen i ove silne tablete protiv bolova.. Ocito i je ponekad sve s razlogom. Sjecate se kak sam bila luda jer nismo uspjeli pokrit O..😂🤦♀️
Ja sam nocas dobila M tako da je dosla ajmo rec u dan tocna ali bez ikakvog pmsa! Drzimo fige da stigne i O i da do tada bubrezi prestanu smetat.. Jer mi sex uopce ne pada ns pamet ovo me umelo skroz
Ja mislim da je kamen u bubregu preveliki stres za tijelo da se bilo što drugo dogodi. Samo ti odmori od toga i u nove pobjede sljedeći ciklus. Možeš si lagano prikačiti orden negdje, za preživjelu bol!! Svaka čast!
Hvala 💓
do sada me uvijek bilo strah kad jednom uspijem ostat T kako cu izdrzat porod i bol.. Sad me apsolutno nije strah vise.. Jedva cekam to sve hihi
Hvala 💓
do sada me uvijek bilo strah kad jednom uspijem ostat T kako cu izdrzat porod i bol.. Sad me apsolutno nije strah vise.. Jedva cekam to sve hihi
Sad znaš što te čeka otprilike...
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Pozdrav cure,citam vase komentare jakooo dugo i imala sam potrebu da se javim i da se prikljucim ako me primate! 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji