Pozdrav cure,citam vase komentare jakooo dugo i imala sam potrebu da se javim i da se prikljucim ako me primate! 😁
😘😘😘 naravno
Pozdrav cure,citam vase komentare jakooo dugo i imala sam potrebu da se javim i da se prikljucim ako me primate! 😁
Dobro došla!!!
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Hvalaaa cure! 🥰😘
Evo vec 10 mjeseci pokusavamo,narucila trakice prije dva mjeseca i počela pratiti do tad je sve islo na srecu 😂 . Dobra stvar sto sam napokon skuzila da ovulacija nikad nije po kalendaru nego 2 dana poslije i pocela sam full osjetiti bolove u jajnicima! Pokrili smo dva dana prije i dan poslije! Zadnja je bila 12.05. i sad ju ne ocekujem 07.06. 😊 inace ja imam 29 god. a dragi 40 . Pa sam toliko istrazivala i vec pocela siziti,pa sam odlucila priključiti se jer kad vas citam osjecam se puno bolje i nekako znam da nisam sama.
Hvalaaa cure! 🥰😘
Evo vec 10 mjeseci pokusavamo,narucila trakice prije dva mjeseca i počela pratiti do tad je sve islo na srecu 😂 . Dobra stvar sto sam napokon skuzila da ovulacija nikad nije po kalendaru nego 2 dana poslije i pocela sam full osjetiti bolove u jajnicima! Pokrili smo dva dana prije i dan poslije! Zadnja je bila 12.05. i sad ju ne ocekujem 07.06. 😊 inace ja imam 29 god. a dragi 40 . Pa sam toliko istrazivala i vec pocela siziti,pa sam odlucila priključiti se jer kad vas citam osjecam se puno bolje i nekako znam da nisam sama.
Pozz dobrodošla i još prije otišla 🤞🏻 Nista, pratimo odsad i tvoje trakice! I da, najcesce kod zena je O malo prije il kasnije. Kad pročitam "idemo po logici da je O 14. dan" digne mi se kosa na glavi. To šta si učila u 8.d ne znači da je tako baš uvijek🙈 Zato su trakice dobar pokazatelj. Ili mjerenje bazalne.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Evo ja popiškila još jednog, bez zadržavanja i uz normalno uzimanje tekućine, ovaj je baš hardcore hahaha:
https://ibb.co/HgYMBd0
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Hvalaaa cure! 🥰😘
Pozz dobrodošla i još prije otišla 🤞🏻 Nista, pratimo odsad i tvoje trakice! I da, najcesce kod zena je O malo prije il kasnije. Kad pročitam "idemo po logici da je O 14. dan" digne mi se kosa na glavi. To šta si učila u 8.d ne znači da je tako baš uvijek🙈 Zato su trakice dobar pokazatelj. Ili mjerenje bazalne.
Temperaturu jos nisam ali mislim da cu se baciti i na to da budem sigurna! Jel preporucujete sto dodatno za piti?
Evo ja popiškila još jednog, bez zadržavanja i uz normalno uzimanje tekućine, ovaj je baš hardcore hahaha:
Ženo moja, ovo izgleda tako obecavajuce!!! Zaskoči opet muža, i danas i sutra i preksutra.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
mmarie Dobro nam dosla 😃 super da su ti trakice posluzile da uhvatis pravi tajming, lijepo ste pokrili tako da sad ostaje da se nadas 😃 cini mi se da u isto vrijeme ocekujemo mengu pa mozemo se pratiti sa simptomima 😁👍
Silver wow, koji pik 😁😁 zamisli da ono kakav pik uhvatis tako moras navaliti na muza 😂 u ovom slucaju nek mu je bog na pomoci 😂😂
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
😍 bome nikad nisam vidjela da je jaca nego druga. U akciju! Odakle narucujete ili gdje kupujete trakice?
Hvalaaa cure! 🥰😘
Temperaturu jos nisam ali mislim da cu se baciti i na to da budem sigurna! Jel preporucujete sto dodatno za piti?
Folnu ti nije lose uzimati ako planiras trudnocu. I ako nisi dugo, napravi krvnu sliku i pogledaj željezo. Isto tako i cink i vitamin D su potrebni. Ja ih pijem ,cink zasad nisam jer sam na tabletama za zeljezo, pa sam stala sa cinkom. Ali vitqmjn D i folnu pijem.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sortiraj odgovore
Najstariji