Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara 🌸
    29. Svibanj 2020. 17:25

Pozz Curly, dobrodosla. po tvojin trakicama ide prema ovulaciji. Sad, napravi jos npr veceras da vidis kakva ce ti bit al svakako ja ne bi priskakala odnos veceras. Nek i druge zene daju svoje misljenje.

Lucky ženo, ti si fenomen. Da nije cista   možda? 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sara 🌸
    29. Svibanj 2020. 17:38

Lucky ti si bila napravila HCG test za svaki slučaj?

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

danchy1990
    29. Svibanj 2020. 17:58

Lucky ovo je baš sumnjivo. Daj pisni testic 

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

Sara 🌸
    29. Svibanj 2020. 18:27

Kolika temp triba bit da bi posumnjala u trudnocu? I jesi to bazalnu radila ili onako priko dana? Meni se cini da kad god napravljene, te dnevne nista ne znace. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

curly29
    29. Svibanj 2020. 18:39

Ahaa znaci budem pisnula i veceras a i hopsala, hvala vam curke.. bas sam pocetnik za ove trakice, godinu i pol smo  bezuspjesno pokusavali i nabasam na vas forum i tek onda se sjetim za ove trakice, budete mi donjele srecu :)
    @Lucky zelim ti da te sumnjive crtice donesu nesto ljepo 🙏🏼

Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
    👩🏼‍🦱 30 (Blagi PCOS)
    🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
    ProFertil (oboje)
    Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
    Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
    Planiran postupak 3.2021
    https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png

29. Svibanj 2020. 18:39

Siijjj

Kolika temp triba bit da bi posumnjala u trudnocu? I jesi to bazalnu radila ili onako priko dana? Meni se cini da kad god napravljene, te dnevne nista ne znace.

Kad mi pocnemo od ponedjeljka piskat trakice 🤣😘🤣😘😘😘

mmarie
    29. Svibanj 2020. 18:50

Lucky🍀

curly29

Ahaa znaci budem pisnula i veceras a i hopsala, hvala vam curke.. bas sam pocetnik za ove trakice, godinu i pol smo bezuspjesno pokusavali i nabasam na vas forum i tek onda se sjetim za ove trakice, budete mi donjele srecu :)
    @Lucky zelim ti da te sumnjive crtice donesu nesto ljepo 🙏🏼

Hvala draga, cisto sumnjam ali mrvica nade uvijek postoji 🤗

Samo hrabro i pozitivno! Nadamo se plusicu! 🙏🏻

Sara 🌸
    29. Svibanj 2020. 18:52

bajo

Siijjj

Nooo❗❗❗Ne mogu to radit, ispalit cu. Ja radim tek ako u subotu sljedecu ne dođe. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

29. Svibanj 2020. 18:54

Siijjj

bajo

Siijjj

Nooo❗❗❗Ne mogu to radit, ispalit cu. Ja radim tek ako u subotu sljedecu ne dođe.

Bravo tii ❤

Sara 🌸
    29. Svibanj 2020. 18:55

bajo

Siijjj

bajo

Siijjj

Bravo tii ❤

i ti ces. ako se ne varam, O ti je bila u pon il uto. pre rano ti je prije sljedeceg petka il subote 🙈

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.