Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara 🌸
    28. Svibanj 2020. 16:09

BruNa

Mrljica, tebi je nakraju bila kasno ovulacija jel da? Svima nesto cudno, ti si barem svoju ulovila i sada bez trakica strpljivo cekaj. Bit ce to!;)

Pa jesam,7 dana kasnije nego inače, al nemam bas neki osjećaj da ce ovaj ciklus bit taj. Al dobro, no stress. 😊 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• BruNa
    28. Svibanj 2020. 16:20

Bez stresa. Al zanimljivo je kako je Danchy, tebi i meni bas se sve poremetilo drugi ciklus iza spontanog😂 

danchy1990
    28. Svibanj 2020. 16:31

BruNa

Bez stresa. Al zanimljivo je kako je Danchy, tebi i meni bas se sve poremetilo drugi ciklus iza spontanog😂

Možda su i nama ovulacije bile kasnije kao i Mrljici ali to nismo trakicama potvrdili 🤷‍♀️. Njen je ovaj ciklus dobitan a nas idući 🤞

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

Sara 🌸
    28. Svibanj 2020. 16:37

Danchy, ako ponoviš još to koji put, možda i bude istina 😂😂😂 Ja u to čisto sumnjam, al viruj ti za mene. 

Ko nam je sad na redu za test?
     Fancy, kakvo stanje kod tebe?

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

maki994
    28. Svibanj 2020. 17:26

Ja isto polako gubim nadu i velika ocekivanja.. Danas mi je  5dpo, temp mi je relativno niska cijelo vrijeme, grudi me ne bole kao sto znaju boliti iza ovulacije sto mi bude znak da je ovulacija bila... ali ajde vidjet cemo, sad mi tek slijedi period kad se nesto treba poceti dogadjati pa vidjet cemo... 

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

pixie14
    28. Svibanj 2020. 17:51

Curke sad cu citati u rikverc. Koma mi je na poslu pa ne stignem nista... nisam vas zaboravila 😄
    Ja ne znam sto se dogadja ovaj ciklus. Dakle trenutno mi je 13dc, a trakice su doslovno BIJELE kao snijeg. Nemam vam sto ni slikati ker ni sjenice nema... bile su mi ostale 2 one roze koje su mi bile dobre pa sam na jednu pisnula jer kao, ne vjerujem ovima One step, ali isto. Nikad mi se bas tako nije dogodilo 🤔🤔

Mallla
    28. Svibanj 2020. 18:03

Lucky ajde ako potbrdiš O javi koji datum da te stavimo u odbrojavanje...a navijam da to sinoć je bio pik!
    Maki slična stvar i kod mene, 6dpo, temp katastrofa nikad gora, neki podvojeni simptomi, ništa s ničim, nadu gubim al se ipak nadam. 
    Pixie, biće ti je O odšetala na drugi dio ciklusa, nadoć će.... Tako ja kao ne vkerujem toplomjeru pa probam s drugim pa mi on da šamar i kaže isto ko i onaj prvi.... Tako kod tebe s trakicama.... Mislim da nije kasno da ti O dođe, a ovaj 5mj je očito kao i vrijeme koje ga je obilježilo, zbrčkan i nerazumljiv a tako i naši ciklusi.... Paaa sretno nam svima! 

url=https://lilypie.com]

danchy1990
    28. Svibanj 2020. 18:18

Siijjj

Danchy, ako ponoviš još to koji put, možda i bude istina 😂😂😂 Ja u to čisto sumnjam, al viruj ti za mene.

Ko nam je sad na redu za test?
    Fancy, kakvo stanje kod tebe?

Treba razmišljati pozitivno 🤞. Pokriveno po svim pravilima i sad možemo čekati zajedno sa tobom

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

Tommyfame
    28. Svibanj 2020. 18:34

Marinalin

Tommyfame ziva sam..
    Nisam ni na lh trakicama dolazila 2tj do danas..
    Krenula sam u drugu kliniku u 6mj imam folikulometriju pa cemo dalje vidit sta..
    Cjepiva me ne traze imam antitjela sva osim na vodene koze🤣
    Danas idem se cjepit
    Kako si ti???

Ohooo neka drzim ti fige 🤞🤞
    Bas mi danas sefica javila da je trudna..ima 37 uskoro 38 god,pa sam se sjetila tebe :)

Mi nismo nist jos radili..napravili smo oboje testove plodnosti i sve je ok :) mm je bio presretan pa si je mislim i mali teret skinuo.

No sve u sve ide :)

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

28. Svibanj 2020. 20:06

Tommyfame luda si😂😂😂jesi je ispitala sve koji dan,sta je pila itd😂😂😂😂znas moje fore😂😂😂
    Super sto vam je sve super bas mi drago.
    Mozak sad na pasu onda ti i dragi❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.