Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    silver
    29. Svibanj 2020. 15:08

chiAn6

Silver, stavljas li trakice u aplikaciju? Koliko ti pokazuje?

Evo sad probala, kaže 116 (peak):
    https://ibb.co/d2SRJJs

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Sara 🌸
    29. Svibanj 2020. 15:11

Lucky🍀

chiAn6

Ja stavljam u Premom, ali nekad kao da poludi ta aplikacija, pa onda sva sreca imas opciju da sama poriktas parametre na trakici koju si stavila.

Da, ne virujem bas toj aplikaciji. Unosim samo da ne lijepim u biljeznicu, cisto zbog higijene. Ali CB test mi uopce nije htio unijeti. Moze bit zbog boje crtica, tamo su plave, a ovdje roze.  

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

mmarie
    29. Svibanj 2020. 15:23

silver

Hvala cure, baš sam mislila da bi mogao biti već u padu kad ono pravi! Da znate da budem, već mi ga je žao skoro (muža), izgleda da ćemo vojnike baš izmoriti ovog puta
    Ja ne bi na HSG sljedeći ciklus…

Sretnooo! Vjerujem da te ceka velikiii plus ovaj ciklus! 🥰
    Koje trakice koristis? 

mmarie
    29. Svibanj 2020. 15:24

Sad tek vidim odgovor nije mi ucitalo na vrijeme 🤪

silver
    29. Svibanj 2020. 15:41

Lucky🍀

Siijjj

Lucky🍀

chiAn6

Ja stavljam u Premom, ali nekad kao da poludi ta aplikacija, pa onda sva sreca imas opciju da sama poriktas parametre na trakici koju si stavila.

Da, ne virujem bas toj aplikaciji. Unosim samo da ne lijepim u biljeznicu, cisto zbog higijene. Ali CB test mi uopce nije htio unijeti. Moze bit zbog boje crtica, tamo su plave, a ovdje roze.

Da tako i ja, da ne moram cuvat sve te trakice pa ih je lakse imat u aplikaciji

Ma mene sve sram ako netko stoji pored mene kad otvorim svoj album u mobu = hrpa LH trakica hahah

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

silver
    29. Svibanj 2020. 15:42

mmarie

silver

Hvala cure, baš sam mislila da bi mogao biti već u padu kad ono pravi! Da znate da budem, već mi ga je žao skoro (muža), izgleda da ćemo vojnike baš izmoriti ovog puta
    Ja ne bi na HSG sljedeći ciklus…

Sretnooo! Vjerujem da te ceka velikiii plus ovaj ciklus! 🥰
    Koje trakice koristis?

Hvala ti, da baaaaar!!!! 
    Vidim gore da si skužila post koje koristim :)

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

jelenajelena
    29. Svibanj 2020. 16:04

Pozdrav curke i stare i nove dobro dosle (i jos prije otisle🤗😉)..jaoooo koliko plusicaaa🙈🙈🙉🙉bas mi je drago zbog vas curke.....mislim da ono fancy rece da joj je niske beta...nebrini draga dok god je pozitvna dobro je bit ce to sve uredu.....velika pusa za vas curke...😘😘😘😘

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

Fancy
    29. Svibanj 2020. 17:04

jelenajelena

Pozdrav curke i stare i nove dobro dosle (i jos prije otisle🤗😉)..jaoooo koliko plusicaaa🙈🙈🙉🙉bas mi je drago zbog vas curke…..mislim da onofancyrece da joj je niske beta…nebrini draga dok god je pozitvna dobro je bit ce to sve uredu…..velika pusa za vas curke…😘😘😘😘

Ma kakvi, ja sam otpisala ovaj ciklus. Cekam samo pon da mi beta potvrdi pa da idem u novi 😕

Not that fensi, ekšli..

curly29
    29. Svibanj 2020. 17:07

Cao cure, citam vas bas dugo, sve sto ste pisale i sama sam istrazivala i vase poruke su mi bas pomogle da se ne osjecam kao neki cudak, jer svi oko mene zatrudne u sekundi :) 
    Da ne duzim, kupila sam trakice preko e-bay i pocela da analiziram a posto mi je prvi put, pokusacu da uploadujem sliku pa da mi neko kaze jel’ ovo nesto blizu ovulacije, cisto da se orijentisem vasim iskustvima :) Svima vama zelim plusic i bebacu brzo jer znam po sebi kakva bi to bila nezamisliva sreca ❤️ 

Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
    👩🏼‍🦱 30 (Blagi PCOS)
    🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
    ProFertil (oboje)
    Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
    Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
    Planiran postupak 3.2021
    https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png

curly29
    29. Svibanj 2020. 17:10

https://ibb.co/XsMHm7y
    Valjda sam uspjela :) ova zadnja je od danas, kod mene to haos bude sa menstruacijom pa se plasim da ne preskocim pa da provjerim sa vama

Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
    👩🏼‍🦱 30 (Blagi PCOS)
    🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
    ProFertil (oboje)
    Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
    Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
    Planiran postupak 3.2021
    https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.