Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    KDS
    28. Svibanj 2020. 12:28

silver

KDS

Moram priznati da sam ovaj mjesec baš nekako smirenija i baš sam nekako sigurna da je ovo dobitni mjesec

hahah baš super!! mislim da takav stav donosi najbolje stvari!!

nadajmo se

• BruNa
    28. Svibanj 2020. 12:30

Danchy,prava si! Hvala na pomoci. Nek nam slijedeci mjesec bude dobitan! Ja javim cim dode😃

danchy1990
    28. Svibanj 2020. 12:33

BruNa

Danchy,prava si! Hvala na pomoci. Nek nam slijedeci mjesec bude dobitan! Ja javim cim dode😃

🤞 čim prije da dođe

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

danchy1990
    28. Svibanj 2020. 12:35

Siijjj

danchy1990

Siijjj

Silver 😂🙈 sad san se sitila da si sve rekla i da san ja i odgovorila. Debil san.

Danchy NAPOKON JE DOŠLA! 🎉 Ništa, onda za cca misec dana od danas se nadamo dobrim vijestima 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Nadam se da će nam biti dobitan 6. mjesec. Ako O bude za cca 14 dana,taman za moj rođendan i godišnjicu braka, bar da proslavimo kako treba 🤣

Nista, to mi zvuči ko dobitna kombinacija- puno slavlja, vino, lagano opušteno i zapečati taj rođendan/godisnjicu kako spada.

🤞🤞 kakva je situacija ko tebe? Odbrojavanje se bliži kraju,ima li kakvih simptoma?

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

28. Svibanj 2020. 12:41

MALELA čestitam 💞🤞 sretno i dosdno nek bude!

Ja se nadam da mi ovaj kamen iz bubregs nece poremetiti ciklus.. Danas  sam malo bolje 3 dana ne spavanja i plača.. Ali ocito se spusta pa ce uskoro bit kraj agoniji... Trebam sutra dobit al nemam nikakve simptome (bolne grudi obicno budu i lagani grcevi) 

Sara 🌸
    28. Svibanj 2020. 12:53

Hcijnas

Ja se nadam da mi ovaj kamen iz bubregs nece poremetiti ciklus.. Danas sam malo bolje 3 dana ne spavanja i plača.. Ali ocito se spusta pa ce uskoro bit kraj agoniji… Trebam sutra dobit al nemam nikakve simptome (bolne grudi obicno budu i lagani grcevi)

Sanjich ako si bila kakve antibiotike, možda bi i moglo poremetit stagod. Šok je to bio za organizam. Držim fige da san ipak u krivu- sta je najvjerojatnije, jer sam obični laik. Al iz nekog iskustva govorim. Želim ti da se oporaviš što prije! 💛

Danchy, jucer sam umočila jednu lh trakicu- niđe veze 😂 onda sama sa sobon u wc: " ok, dobro, jesi ti glupa il šta?😂" Bacila san je i nastavljan neopterećeno. Nikakvi simptomi, bit ce sta sta bude. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

28. Svibanj 2020. 13:20

U mene O zavrsila sad odbrojavanje za ne doc https://ibb.co/Xt0r5Pg

danchy1990
    28. Svibanj 2020. 13:24

Siijjj

Hcijnas

Ja se nadam da mi ovaj kamen iz bubregs nece poremetiti ciklus.. Danas sam malo bolje 3 dana ne spavanja i plača.. Ali ocito se spusta pa ce uskoro bit kraj agoniji… Trebam sutra dobit al nemam nikakve simptome (bolne grudi obicno budu i lagani grcevi)
    Sanjich ako si bila kakve antibiotike, možda bi i moglo poremetit stagod. Šok je to bio za organizam. Držim fige da san ipak u krivu- sta je najvjerojatnije, jer sam obični laik. Al iz nekog iskustva govorim. Želim ti da se oporaviš što prije! 💛

Danchy, jucer sam umočila jednu lh trakicu- niđe veze 😂 onda sama sa sobon u wc: " ok, dobro, jesi ti glupa il šta?😂" Bacila san je i nastavljan neopterećeno. Nikakvi simptomi, bit ce sta sta bude.

Mi žene,imamo često glupe ispade tako da se ne zamaraj 🤣. Već vidim za koji dan umakanje hcg testova ,takve smo mi to žene 🤣

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

Sara 🌸
    28. Svibanj 2020. 14:49

danchy1990

Mi žene,imamo često glupe ispade tako da se ne zamaraj 🤣. Već vidim za koji dan umakanje hcg testova ,takve smo mi to žene 🤣

Ja bi tribala znat da li se šta uvatilo il nije tek sljedeće subote. Dotad ne gledam sa hcg testovima ništa. Doduse imam samo jedan CB, i necu trosit novce na još.
    A necu ni sa LH gledat, jer nema svrhe, ne znam zasto sam jucer uopce to napravila. Pa nisam cvjetic123 da mi se pokaže štagod 😂 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• BruNa
    28. Svibanj 2020. 15:56

Mrljica, tebi je nakraju bila kasno ovulacija jel da? Svima nesto cudno, ti si barem svoju ulovila i sada bez trakica strpljivo cekaj. Bit ce to!;)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.