Moram priznati da sam ovaj mjesec baš nekako smirenija i baš sam nekako sigurna da je ovo dobitni mjesec
hahah baš super!! mislim da takav stav donosi najbolje stvari!!
nadajmo se
Danchy,prava si! Hvala na pomoci. Nek nam slijedeci mjesec bude dobitan! Ja javim cim dode😃
Danchy,prava si! Hvala na pomoci. Nek nam slijedeci mjesec bude dobitan! Ja javim cim dode😃
🤞 čim prije da dođe
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Silver 😂🙈 sad san se sitila da si sve rekla i da san ja i odgovorila. Debil san.
Danchy NAPOKON JE DOŠLA! 🎉 Ništa, onda za cca misec dana od danas se nadamo dobrim vijestima 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Nadam se da će nam biti dobitan 6. mjesec. Ako O bude za cca 14 dana,taman za moj rođendan i godišnjicu braka, bar da proslavimo kako treba 🤣
Nista, to mi zvuči ko dobitna kombinacija- puno slavlja, vino, lagano opušteno i zapečati taj rođendan/godisnjicu kako spada.
🤞🤞 kakva je situacija ko tebe? Odbrojavanje se bliži kraju,ima li kakvih simptoma?
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
MALELA čestitam 💞🤞 sretno i dosdno nek bude!
Ja se nadam da mi ovaj kamen iz bubregs nece poremetiti ciklus.. Danas sam malo bolje 3 dana ne spavanja i plača.. Ali ocito se spusta pa ce uskoro bit kraj agoniji... Trebam sutra dobit al nemam nikakve simptome (bolne grudi obicno budu i lagani grcevi)
Ja se nadam da mi ovaj kamen iz bubregs nece poremetiti ciklus.. Danas sam malo bolje 3 dana ne spavanja i plača.. Ali ocito se spusta pa ce uskoro bit kraj agoniji… Trebam sutra dobit al nemam nikakve simptome (bolne grudi obicno budu i lagani grcevi)
Sanjich ako si bila kakve antibiotike, možda bi i moglo poremetit stagod. Šok je to bio za organizam. Držim fige da san ipak u krivu- sta je najvjerojatnije, jer sam obični laik. Al iz nekog iskustva govorim. Želim ti da se oporaviš što prije! 💛
Danchy, jucer sam umočila jednu lh trakicu- niđe veze 😂 onda sama sa sobon u wc: " ok, dobro, jesi ti glupa il šta?😂" Bacila san je i nastavljan neopterećeno. Nikakvi simptomi, bit ce sta sta bude.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
U mene O zavrsila sad odbrojavanje za ne doc https://ibb.co/Xt0r5Pg
Ja se nadam da mi ovaj kamen iz bubregs nece poremetiti ciklus.. Danas sam malo bolje 3 dana ne spavanja i plača.. Ali ocito se spusta pa ce uskoro bit kraj agoniji… Trebam sutra dobit al nemam nikakve simptome (bolne grudi obicno budu i lagani grcevi)Sanjich ako si bila kakve antibiotike, možda bi i moglo poremetit stagod. Šok je to bio za organizam. Držim fige da san ipak u krivu- sta je najvjerojatnije, jer sam obični laik. Al iz nekog iskustva govorim. Želim ti da se oporaviš što prije! 💛
Danchy, jucer sam umočila jednu lh trakicu- niđe veze 😂 onda sama sa sobon u wc: " ok, dobro, jesi ti glupa il šta?😂" Bacila san je i nastavljan neopterećeno. Nikakvi simptomi, bit ce sta sta bude.
Mi žene,imamo često glupe ispade tako da se ne zamaraj 🤣. Već vidim za koji dan umakanje hcg testova ,takve smo mi to žene 🤣
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Mi žene,imamo često glupe ispade tako da se ne zamaraj 🤣. Već vidim za koji dan umakanje hcg testova ,takve smo mi to žene 🤣
Ja bi tribala znat da li se šta uvatilo il nije tek sljedeće subote. Dotad ne gledam sa hcg testovima ništa. Doduse imam samo jedan CB, i necu trosit novce na još.
A necu ni sa LH gledat, jer nema svrhe, ne znam zasto sam jucer uopce to napravila. Pa nisam cvjetic123 da mi se pokaže štagod 😂
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Mrljica, tebi je nakraju bila kasno ovulacija jel da? Svima nesto cudno, ti si barem svoju ulovila i sada bez trakica strpljivo cekaj. Bit ce to!;)
Sortiraj odgovore
Najstariji