Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara 🌸
    29. Svibanj 2020. 14:27

Silver aj molin te i ti slikaj omot svojih trakica. Djeluju mi da su skroz ok.

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

mmarie

maki994

mmarie Dobro nam dosla 😃 super da su ti trakice posluzile da uhvatis pravi tajming, lijepo ste pokrili tako da sad ostaje da se nadas 😃 cini mi se da u isto vrijeme ocekujemo mengu pa mozemo se pratiti sa simptomima 😁👍
    Silver wow, koji pik 😁😁 zamisli da ono kakav pik uhvatis tako moras navaliti na muza 😂 u ovom slucaju nek mu je bog na pomoci 😂

Hvalaaa 😊 moze,moze! Stavite me na listu cekanja! 😊

chiAn

Jao Silver, ja sam samo jednom u životu imala takav pik i taj ciklus mi je bila biokemijska...
    Tako da držim fige da tebi ovaj ciklus bude dobitan!! Skači po mužu i betonirajte to! 😁😁

url=https://lilypie.com]

29. Svibanj 2020. 14:28

Je tko imao sukrvicu iz nosa nakon O?

mmarie
    29. Svibanj 2020. 14:30

Siijjj

mmarie

Siijjj

mmarie

Hvalaaa cure! 🥰😘
    Evo vec 10 mjeseci pokusavamo,narucila trakice prije dva mjeseca i počela pratiti do tad je sve islo na srecu 😂 . Dobra stvar sto sam napokon skuzila da ovulacija nikad nije po kalendaru nego 2 dana poslije i pocela sam full osjetiti bolove u jajnicima! Pokrili smo dva dana prije i dan poslije! Zadnja je bila 12.05. i sad ju ne ocekujem 07.06. 😊 inace ja imam 29 god. a dragi 40 . Pa sam toliko istrazivala i vec pocela siziti,pa sam odlucila priključiti se jer kad vas citam osjecam se puno bolje i nekako znam da nisam sama.

Pozz dobrodošla i još prije otišla 🤞🏻 Nista, pratimo odsad i tvoje trakice! I da, najcesce kod zena je O malo prije il kasnije. Kad pročitam "idemo po logici da je O 14. dan" digne mi se kosa na glavi. To šta si učila u 8.d ne znači da je tako baš uvijek🙈 Zato su trakice dobar pokazatelj. Ili mjerenje bazalne.

Temperaturu jos nisam ali mislim da cu se baciti i na to da budem sigurna! Jel preporucujete sto dodatno za piti?

Folnu ti nije lose uzimati ako planiras trudnocu. I ako nisi dugo, napravi krvnu sliku i pogledaj željezo. Isto tako i cink i vitamin D su potrebni. Ja ih pijem ,cink zasad nisam jer sam na tabletama za zeljezo, pa sam stala sa cinkom. Ali vitqmjn D i folnu pijem.

Super,hvala na savjetu kupit ću cim prije. A pijem redovito ABC plus vitamine. Mogu uz to folnu? 

Sara 🌸
    29. Svibanj 2020. 14:33

mmarie

Siijjj

mmarie

Siijjj

mmarie

Hvalaaa cure! 🥰😘
    Evo vec 10 mjeseci pokusavamo,narucila trakice prije dva mjeseca i počela pratiti do tad je sve islo na srecu 😂 . Dobra stvar sto sam napokon skuzila da ovulacija nikad nije po kalendaru nego 2 dana poslije i pocela sam full osjetiti bolove u jajnicima! Pokrili smo dva dana prije i dan poslije! Zadnja je bila 12.05. i sad ju ne ocekujem 07.06. 😊 inace ja imam 29 god. a dragi 40 . Pa sam toliko istrazivala i vec pocela siziti,pa sam odlucila priključiti se jer kad vas citam osjecam se puno bolje i nekako znam da nisam sama.

Pozz dobrodošla i još prije otišla 🤞🏻 Nista, pratimo odsad i tvoje trakice! I da, najcesce kod zena je O malo prije il kasnije. Kad pročitam "idemo po logici da je O 14. dan" digne mi se kosa na glavi. To šta si učila u 8.d ne znači da je tako baš uvijek🙈 Zato su trakice dobar pokazatelj. Ili mjerenje bazalne.

Temperaturu jos nisam ali mislim da cu se baciti i na to da budem sigurna! Jel preporucujete sto dodatno za piti?

Folnu ti nije lose uzimati ako planiras trudnocu. I ako nisi dugo, napravi krvnu sliku i pogledaj željezo. Isto tako i cink i vitamin D su potrebni. Ja ih pijem ,cink zasad nisam jer sam na tabletama za zeljezo, pa sam stala sa cinkom. Ali vitqmjn D i folnu pijem.

Super,hvala na savjetu kupit ću cim prije. A pijem redovito ABC plus vitamine. Mogu uz to folnu?

Malo sam guglala te tvoje vitamine i sta sve sadrzavaju, mislim da nije potrebni nista dodatno, sve imaju unutra. I folnu međuostalim. Mislim da ti je to dovoljni do trudnoće.

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

silver
    29. Svibanj 2020. 14:57

Hvala cure, baš sam mislila da bi mogao biti već u padu kad ono pravi! Da znate da budem, već mi ga je žao skoro (muža), izgleda da ćemo vojnike baš izmoriti ovog puta 
    Ja ne bi na HSG sljedeći ciklus...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

silver
    29. Svibanj 2020. 14:58

Siijjj

Silver aj molin te i ti slikaj omot svojih trakica. Djeluju mi da su skroz ok.

Evo ga:
    https://ibb.co/dBDQLHW
    Amazon...(ili ako možete u HR na neku od iHerb stranica)
    1 paket = 40 LH trakica + 10 hCG

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

chiAn
    29. Svibanj 2020. 15:00

Silver, stavljas li trakice u aplikaciju? Koliko ti pokazuje?

silver
    29. Svibanj 2020. 15:03

chiAn6

Silver, stavljas li trakice u aplikaciju? Koliko ti pokazuje?

Ne stavljam nikad, probala kao jer uz FF imam na mobu i Femometer ali baš mi se Femometer ne sviđa nikako tj to očitavanje baš nekako glupo napravljeno, tako da nisam...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.