Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fancy
    28. Svibanj 2020. 20:17

Siijjj

Danchy, ako ponoviš još to koji put, možda i bude istina 😂😂😂 Ja u to čisto sumnjam, al viruj ti za mene.

Ko nam je sad na redu za test?
    Fancy, kakvo stanje kod tebe?

Ja upravo od gin 🙃
    Buduci dae od jucer boli kao da cu dobiti, a jos nista nema nazvala sam dr da se konsultujem kada je najbolje vrijeme da dodjem na pregled. Ona je smatrala da treba odmah pogledati tako da sam zavrsila danas na stolici 😂

Uglavnoooom 🤗
    Endometrij skoro 12 cm (nije problem u njemu) 🤗
    Zuto tijelo je tu 🤗
    Nema ni naznake M 🤗
    Na uzv se ne vidi nista, u smislu trudnoce, ali dr kaze da se svakako ne bi vidjelo jer je preprerano.
    Dobila progesteron, dr smatra da je za sve kriv manjak progesterona 🙃 tako da u pon vadim betu, ako bude rasla dobro je, ako ne, bit ce drugi put aBd. 🙂

Not that fensi, ekšli..

Mallla
    28. Svibanj 2020. 20:28

Fancy

Siijjj

Danchy, ako ponoviš još to koji put, možda i bude istina 😂😂😂 Ja u to čisto sumnjam, al viruj ti za mene.

Ja upravo od gin 🙃
    Buduci dae od jucer boli kao da cu dobiti, a jos nista nema nazvala sam dr da se konsultujem kada je najbolje vrijeme da dodjem na pregled. Ona je smatrala da treba odmah pogledati tako da sam zavrsila danas na stolici 😂

Uglavnoooom 🤗
    Zuto tijelo je tu 🤗
    Nema ni naznake M 🤗
    Na uzv se ne vidi nista, u smislu trudnoce, ali dr kaze da se svakako ne bi vidjelo jer je preprerano.
    Dobila progesteron, dr smatra da je za sve kriv manjak progesterona 🙃 tako da u pon vadim betu, ako bude rasla dobro je, ako ne, bit ce drugi put aBd. 🙂

Ajme Fancy baš mi je drago da te je tako fino umirila i duboko vjerujem da će bit sve u redu... Onda vraćam plus i kod tebe i čekamo ponedjeljak i poraslu betu... Kako je bajo pisala njena beta 20 sada ima 12 godina, e pa i tvoja beta 20 će kraj tebe biti za 9mj....eto baš mi ke drago što su pozitivne vijesti od tebe

url=https://lilypie.com]

Sara 🌸
    28. Svibanj 2020. 20:33

Fancy, baš mi je drago, ima nade 🤗🤗🤗 Imas dobru doktoricu koja te odmah primila.  Vecina drugih doktora bi mahnila rukom i rekla da dodes nakon menstruacije. 
    Drzim fige 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Fancy
    28. Svibanj 2020. 21:01

Siijjj

Fancy, baš mi je drago, ima nade 🤗🤗🤗 Imas dobru doktoricu koja te odmah primila. Vecina drugih doktora bi mahnila rukom i rekla da dodes nakon menstruacije.
    Drzim fige 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Hvala vam 🙃🙃🙃🙃
    Ne zelim se previse nadati jer mi beta nikako ne ulijeva nadu, ali ako ista ima, dr je sigurna da ce progesteron pomoci ocuvati.
    Ako ne, nadati se da je u tome problem pa iduci put cemo reagovati na vrijeme 🙅‍♀️

Not that fensi, ekšli..

Fancy
    28. Svibanj 2020. 21:01

Mallla

Fancy

Siijjj

Ja upravo od gin 🙃

Uglavnoooom 🤗
    Zuto tijelo je tu 🤗
    Nema ni naznake M 🤗

Ajme Fancy baš mi je drago da te je tako fino umirila i duboko vjerujem da će bit sve u redu… Onda vraćam plus i kod tebe i čekamo ponedjeljak i poraslu betu… Kako je bajo pisala njena beta 20 sada ima 12 godina, e pa i tvoja beta 20 će kraj tebe biti za 9mj….eto baš mi ke drago što su pozitivne vijesti od tebe

❤🤗

Not that fensi, ekšli..

Amelie
    28. Svibanj 2020. 21:37

Fancy, odlicne vijesti.. super da nisi odustala i super za dr. Stvarno se rijetki tako ponasaju! Drzim fige za betu🤞🤞

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Fancy
    28. Svibanj 2020. 21:54

Amelie

Fancy, odlicne vijesti.. super da nisi odustala i super za dr. Stvarno se rijetki tako ponasaju! Drzim fige za betu🤞🤞

Mozda maaaalo igra ulogu i to sto idem privnom dr 😂🤭

Not that fensi, ekšli..

Fancy
    28. Svibanj 2020. 21:54

Fancy

Amelie

Mozda maaaalo igra ulogu i to sto idem privnom dr 😂🤭

Privatnom*

Not that fensi, ekšli..

• Malela
    28. Svibanj 2020. 22:18

Fancy bas sam sretna jako zbog tebe, sigurno sve bude u redu. Hmmm privatni dr, eto i ja sam išla privatnom dr prije 20-ak dana pa mi je samo rekao da O neće biti i da u idućem ciklusu krenem opet piti klomifen, a da muž napravi u Merkuru spermiogram.... Pa eto, testići pokazuju plus ❤️❤️❤️

28. Svibanj 2020. 22:25

Fancy

Siijjj

Ja upravo od gin 🙃

Uglavnoooom 🤗
    Zuto tijelo je tu 🤗
    Nema ni naznake M 🤗

Jeeeee sta rekla čudasu moguca 🤞🙏🤞🤞🙏🤞🙏🤞🤞🙏🤞🤞🙏🤞🤞😘🤞🙏🤞🤞🙏🤞🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.