Silver 😂🙈 sad san se sitila da si sve rekla i da san ja i odgovorila. Debil san.
Danchy NAPOKON JE DOŠLA! 🎉 Ništa, onda za cca misec dana od danas se nadamo dobrim vijestima 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Nadam se da će nam biti dobitan 6. mjesec. Ako O bude za cca 14 dana,taman za moj rođendan i godišnjicu braka, bar da proslavimo kako treba 🤣
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Moram probat taj prirodan nacin. Znaci topla kupka i akcija😃 to barem nije tesko😃
A možeš i kombinirati ako ti je kada dovoljno velika 😄
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Silver 😂🙈 sad san se sitila da si sve rekla i da san ja i odgovorila. Debil san.
Danchy NAPOKON JE DOŠLA! 🎉 Ništa, onda za cca misec dana od danas se nadamo dobrim vijestima 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Nadam se da će nam biti dobitan 6. mjesec. Ako O bude za cca 14 dana,taman za moj rođendan i godišnjicu braka, bar da proslavimo kako treba 🤣
Nista, to mi zvuči ko dobitna kombinacija- puno slavlja, vino, lagano opušteno i zapečati taj rođendan/godisnjicu kako spada.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Pa i meni se čini, a onda sam mislila da sam pobrkala imena
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Pixie i KDS, družice u ciklusu gdje ste? Kako pikovi kod vas??
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Trakice još uvijek putuju....jučer držala cb za ovulaciju hoću/neću i na kaju se sa M dogovorila da idemo još ovaj mjesec pokušat po kalendaru i po osjećaju za O (sluz, nagon). Pokrili ponedjeljak i sinoć, još ćemo večeras pa onda kako nam se bude dalo.
Trakice još uvijek putuju….jučer držala cb za ovulaciju hoću/neću i na kaju se sa M dogovorila da idemo još ovaj mjesec pokušat po kalendaru i po osjećaju za O (sluz, nagon). Pokrili ponedjeljak i sinoć, još ćemo večeras pa onda kako nam se bude dalo.
aaaa ma dobro je! Kod mene kao malo tamnije, očekujem svaki čas ali i mi pokrivamo pa da ne bi bilo panike jer stvano imam kratak pik i po mom iskustvu do sada ja sam jedna od onih što ovulira za manje od 24 sata nakon pika tako daaaaa.....
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Moram priznati da sam ovaj mjesec baš nekako smirenija i baš sam nekako sigurna da je ovo dobitni mjesec
aaa ma dobro je! Kod mene kao malo tamnije, očekujem svaki čas ali i mi pokrivamo pa da ne bi bilo panike jer stvano imam kratak pik i po mom iskustvu do sada ja sam jedna od onih što ovulira za manje od 24 sata nakon pika tako daaaaa…..
hehe nema panike...nek vojnici čekaju
Moram priznati da sam ovaj mjesec baš nekako smirenija i baš sam nekako sigurna da je ovo dobitni mjesec
hahah baš super!! mislim da takav stav donosi najbolje stvari!!
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Sortiraj odgovore
Najstariji