Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    danchy1990
    28. Svibanj 2020. 11:53

Siijjj

Silver 😂🙈 sad san se sitila da si sve rekla i da san ja i odgovorila. Debil san.

Danchy NAPOKON JE DOŠLA! 🎉 Ništa, onda za cca misec dana od danas se nadamo dobrim vijestima 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Nadam se da će nam biti dobitan 6. mjesec. Ako O bude za cca 14 dana,taman za moj rođendan i godišnjicu braka, bar da proslavimo kako treba 🤣

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

danchy1990
    28. Svibanj 2020. 11:54

BruNa

Moram probat taj prirodan nacin. Znaci topla kupka i akcija😃 to barem nije tesko😃

A možeš i kombinirati ako ti je kada dovoljno velika 😄

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

Sara 🌸
    28. Svibanj 2020. 11:55

danchy1990

Siijjj

Silver 😂🙈 sad san se sitila da si sve rekla i da san ja i odgovorila. Debil san.

Danchy NAPOKON JE DOŠLA! 🎉 Ništa, onda za cca misec dana od danas se nadamo dobrim vijestima 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Nadam se da će nam biti dobitan 6. mjesec. Ako O bude za cca 14 dana,taman za moj rođendan i godišnjicu braka, bar da proslavimo kako treba 🤣

Nista, to mi zvuči ko dobitna kombinacija- puno slavlja, vino, lagano opušteno i zapečati taj rođendan/godisnjicu kako spada. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

silver
    28. Svibanj 2020. 11:57

Siijjj

Pa i meni se čini, a onda sam mislila da sam pobrkala imena 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

silver
    28. Svibanj 2020. 11:58

Pixie i KDS, družice u ciklusu gdje ste? Kako pikovi kod vas??

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

KDS
    28. Svibanj 2020. 12:10

silver

Trakice još uvijek putuju....jučer držala cb za ovulaciju hoću/neću i na kaju se sa M dogovorila da idemo još ovaj mjesec pokušat po kalendaru i po osjećaju za O (sluz, nagon). Pokrili ponedjeljak i sinoć, još ćemo večeras pa onda kako nam se bude dalo.

silver
    28. Svibanj 2020. 12:16

KDS

silver

Trakice još uvijek putuju….jučer držala cb za ovulaciju hoću/neću i na kaju se sa M dogovorila da idemo još ovaj mjesec pokušat po kalendaru i po osjećaju za O (sluz, nagon). Pokrili ponedjeljak i sinoć, još ćemo večeras pa onda kako nam se bude dalo.

aaaa ma dobro je! Kod mene kao malo tamnije, očekujem svaki čas ali i mi pokrivamo pa da ne bi bilo panike jer stvano imam kratak pik i po mom iskustvu do sada ja sam jedna od onih što ovulira za manje od 24 sata nakon pika tako daaaaa.....

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

KDS
    28. Svibanj 2020. 12:19

Moram priznati da sam ovaj mjesec baš nekako smirenija i baš sam nekako sigurna da je ovo dobitni mjesec

KDS
    28. Svibanj 2020. 12:20

silver

aaa ma dobro je! Kod mene kao malo tamnije, očekujem svaki čas ali i mi pokrivamo pa da ne bi bilo panike jer stvano imam kratak pik i po mom iskustvu do sada ja sam jedna od onih što ovulira za manje od 24 sata nakon pika tako daaaaa…..

hehe nema panike...nek vojnici čekaju

silver
    28. Svibanj 2020. 12:26

KDS

Moram priznati da sam ovaj mjesec baš nekako smirenija i baš sam nekako sigurna da je ovo dobitni mjesec

hahah baš super!! mislim da takav stav donosi najbolje stvari!! 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.