Zanima me da li je neko za vrime O imao bolne odnose .
Ja sam ih imala i prije otprilike 1 put mjesecno n8sam nikad razumila zbog cega ,kako sam sad lovila s trakicama O jucer mi je bas onako bila bolna penetracija .
Pa pitam je ko ima takav slucaj🙄🙈
Hvala baž cure na čestitkama. Ne možete ni zamisliti u kojem smo šoku, a desetke puta smo okretali testiće, svjetlili po njemu, slikali i povećavali sliku, ma čuda. Ovaj puta je crtica došla doslovce brzinom munje i to 20sek od uranjanja u časicu.kicu
Odnosi su bili 6dc, 10dc, 12dc, 12dc sam radila prvu trakicu koja je bila obojana ali ono Nije to bio pik, 13dc je trakica bila bijela kao snijeg, doslovce, i taj dan sam otišla dr koji je rekao da nema folikula tj bio je jedan jako mali ali to kao nije dovoljno za O, to je bilo na desnom jajniku. Lijevi jajnik nije uopće uspio vidjeti jer se nalazi uz stjenku maternice i to je kso to, idući ciklus opet na klomifen, ja sva u suzama i kaže mala to je tako, bit ce sve u redu. I rekao da ide muž napraviti za početak spermiogram.
Iduća dva dana su trakice bile ful bijele i to je bilo to, O kao nema, 13dc i 14dc. Tad nismo imali odnose jer smo potonuli i nije nam se dalo. 17dc sam ja osjetila probadanje u predjelu jajnika i malo kao sluz. Pričam s mužem u krevetu oćemo li ili nećemo, neda se nijednom ali se složimo u to e da će nam jasnije biti žao. Tako da, imali smo odnos 17dc. Mislim da je taj dobitsn, iako mi je sad bubica da je O bila ranije, tipa 11dc, 10dc, ali zar nije da dr onda vidi neku žutu tekućinu, tako nesto?
Pila sam od ovog mjeseca solgarove folat, u kombinaciji sa solgarovim prenatal om (gdje je folna kiselina) jer mi je ostala puna bočica još (te sve po preporuci prijateljice koja je med. sestra i u postupcima mpo). Zatim svaki puta sam digla gore noge, nekad 1.5h, nekad pola sata. Zatim mi nikad nismo nakon O imali odnose jer nas je bilo strah, oke to je neutemeljeno ali strah je bio veći. Do sada sam svaki ciklus pila ciklu od O, ovaj mjesec mi stoji u frižideru, jer eto šta ću piti kad nema O.
Jučer muž dobio nalaz spermiogram, saljem prijateljici da nam ga protumači i za 5min joj šaljem sliku testa, šoook.
Post je dug kilometrima, oprostite.
Vasa prica je divna 🥰 Cestitam 🥰
Not that fensi, ekšli..
Cestitam svima:)
Silver koliki je tvoj Amh hormon na nalazu?
Sretno svima koji su u lovu pozitivnog testa lh i za T:*
Heeej draga :)
Pa ti si ziva :)
Sta ima? Jel ide?
❤
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Bruna ima li je 🤣. Izgleda da moja kreće. Hajde još i ti pa da se pratimo 😄
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Fancy žao mi je da beta nije veća, ali kao što je već netko rekao probaj biti pozitivna, ima još nade da poraste ❤️❤️❤️.
Inače, nisam imala strpljenja do sutra, i napravila sam test oko 18h. Još se tresem, slikala sam test nakon doslovce 40sek. Ne znam što bi rekla, dr je rekao da neće biti O, možda su čuda moguća…
https://ibb.co/xF8X6DN
Moram komentirat ovo jer vas uredno pratim 😋😊🤭. Jesam ti rekla ja da akcijate ipak bez obzira sta doktor kaze. Sretno dalje i neka bude skolska 🤞🤞🤞
Danchy, blago tebi! Kod mene jos nista. Nadam se da ce me iznenadit i doci pa da se pratimo!
Tommyfame ziva sam..
Nisam ni na lh trakicama dolazila 2tj do danas..
Krenula sam u drugu kliniku u 6mj imam folikulometriju pa cemo dalje vidit sta..
Cjepiva me ne traze imam antitjela sva osim na vodene koze🤣
Danas idem se cjepit
Kako si ti???
Danchy, blago tebi! Kod mene jos nista. Nadam se da ce me iznenadit i doci pa da se pratimo!
Iskusala sam prirodne načine da ju izazovem i upalilo je 🤷♀️. Topla kupka i akcija su kod mene bila dobitna kombinacija 🙈🤣
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Silver 😂🙈 sad san se sitila da si sve rekla i da san ja i odgovorila. Debil san.
Danchy NAPOKON JE DOŠLA! 🎉 Ništa, onda za cca misec dana od danas se nadamo dobrim vijestima 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Moram probat taj prirodan nacin. Znaci topla kupka i akcija😃 to barem nije tesko😃
Sortiraj odgovore
Najstariji