Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    silver
    28. Svibanj 2020. 03:26

Siijjj

Fancy

Beta 20 IU, 13 dpo… 😔

Fancy, baš mi je žao! Uzmi si par dana da se saberes i onda u nove pobjedee😉

Cure, ako je meni smjalić bio u četvrtak, jel mogu onda računat da mi je O bila u petak? To je onda nulti dan il sam ja nesto krivo pobrkala?

Di nam je Silver, ne javlja se. Jesu ti doslj nalazi spermiograma?

heya, ja to vama već sve prijavila u ponedjeljak! Spermio odličan, hormoni super...zakazan HSG nakon menge ako se ovaj ciklus ništa ne dogodi! Mislim da se moj pik bliži...pokušavam ne paničariti hahah...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

silver
    28. Svibanj 2020. 03:32

Fancy....probaj još malo ne misliti negativno, 20 je pozitivno i masu puta sam čitala da nekima tako na početku bude, čak i nakon zakašnjele M...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

• Malela
    28. Svibanj 2020. 06:16

Hvala baž cure na čestitkama. Ne možete ni zamisliti u kojem smo šoku, a desetke puta smo okretali testiće, svjetlili po njemu, slikali i povećavali sliku, ma čuda. Ovaj puta je crtica došla doslovce brzinom munje i to 20sek od uranjanja u časicu.kicu 
    Odnosi su bili 6dc, 10dc, 12dc, 12dc sam radila prvu trakicu koja je bila obojana ali ono Nije to bio pik, 13dc je trakica bila bijela kao snijeg, doslovce, i taj dan sam otišla dr koji je rekao da nema folikula tj bio je jedan jako mali ali to kao nije dovoljno za O, to je bilo na desnom jajniku. Lijevi jajnik nije uopće uspio vidjeti jer se nalazi uz stjenku maternice i to je kso to, idući ciklus opet na klomifen, ja sva u suzama i kaže mala to je tako, bit ce sve u redu. I rekao da ide muž napraviti za početak spermiogram.
    Iduća dva dana su trakice bile ful bijele i to je bilo to, O kao nema, 13dc i 14dc. Tad nismo imali odnose jer smo potonuli i nije nam se dalo. 17dc sam ja osjetila probadanje u predjelu jajnika i malo kao sluz. Pričam s mužem u krevetu oćemo li ili nećemo, neda se nijednom ali se složimo u to e da će nam jasnije biti žao. Tako da, imali smo odnos 17dc. Mislim da je taj dobitsn, iako mi je sad bubica da je O bila ranije, tipa 11dc, 10dc, ali zar nije da dr onda vidi neku žutu tekućinu, tako nesto?
    Pila sam od ovog mjeseca solgarove folat, u kombinaciji  sa solgarovim prenatal om (gdje je folna kiselina) jer mi je ostala puna bočica još (te sve po preporuci prijateljice koja je med. sestra i u postupcima mpo). Zatim svaki puta sam digla gore noge, nekad 1.5h, nekad pola sata. Zatim mi nikad nismo nakon O imali odnose jer nas je bilo strah, oke to je neutemeljeno ali strah je bio veći. Do sada sam svaki ciklus pila ciklu od O, ovaj mjesec mi stoji u frižideru, jer eto šta ću piti kad nema O.
    Jučer muž dobio nalaz spermiogram, saljem prijateljici da nam ga protumači i za 5min joj šaljem sliku testa, šoook. 
    Post je dug kilometrima, oprostite. 

Mallla
    28. Svibanj 2020. 06:42

ODBROJAVANJE 5/2020 
    Mara Kokosica - ➕
    Roza994 - 6.5.2020 ➕
    Unknowgirl - 8.5.2020 - ➕
    Masnica - 11.5.2020 - ➕
    Tonia - 20.5. 2020. ➕
    Zabrinutakata - 21.5.2020 ➕
    Kaca - 23.5.2020 - kasni 5 dana
    Amelie - 24.5.2020 - ➕
    Malela - 26.5.2020 - ➕
    Lucky - 26.5.2020 - 2 dana kasni
    Fancy - 27.5.2020 - 1 dan kasni
    Hcijnas Sanjich - 28.5.2020 - 0 dana
    ODBROJAVANJE 6/2020
    Siskizg - 2.6.2020 - 5 dana
    Jelenajelena - 5.6.2020 - 8 dana
    Mrljica (Siijjj) - 5.6.2020 - 8 dana
    Mallla - 5.6.2020. - 8 dana
    maki994 - 6.6.2020 - 9 dana
    Rita36 - 8.6.2020 - 11 dana
    Bajo - 10.6.2020 - 11 dana
    Sue - 10.6.2020 - 11 dana
    KDS - 10.6.2020 - 13 dana
    Pixie14 - 10.6.2020 - 13 dana
    chiAn6 - 17.6.2020 - 20 dana

url=https://lilypie.com]

• Malela
    28. Svibanj 2020. 06:44

https://ibb.co/GnJt3Tb
    Evo i cb test, ne znam što misliti, piše 2-3, od 17dc kako ja mislim da je bilo je prošlo 13 dana, to vjerojatno to onda, 2tjedna 

28. Svibanj 2020. 07:00

Cestitam svima:) 
    Silver koliki je tvoj Amh hormon na nalazu?
    Sretno svima koji su u lovu pozitivnog testa lh i za T:*

Mallla
    28. Svibanj 2020. 07:12

Malela

Evo i cb test, ne znam što misliti, piše 2-3, od 17dc kako ja mislim da je bilo je prošlo 13 dana, to vjerojatno to onda, 2tjedna

Ma zar je bitno kad je bila implatacija? Samo opušteno, čvrsti plus je tu! Cb prosječno da tjedne prema visini hcg-a. Samo opušteno i zovi gin da tw primi na pregled za 10ak dana! 

url=https://lilypie.com]

silver
    28. Svibanj 2020. 07:19

Marinalin

Cestitam svima:)
    Silver koliki je tvoj Amh hormon na nalazu?
    Sretno svima koji su u lovu pozitivnog testa lh i za T:*

Heh nisu mi određivali AMH...na moje pitanje zašto moj doktor je odgovorio da je mišljenja da AMH ne pokazuje pravo stanje, a zatim je rekao da na temelju LH, FSH i mojih BBT grafova može reći da ovuliram redovno i nema potrebe za AMH...da li je u pravu ili ne vidjet ćemo jer naravno da bi volila znati ako se nešto ne riješi u dogledno vrijeme...
    Moj pik bi mogao biti večeras ili sutra ujutro...Sretno svima!!! 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

28. Svibanj 2020. 07:30

Malela

Malela

Hvala baž cure na čestitkama. Ne možete ni zamisliti u kojem smo šoku, a desetke puta smo okretali testiće, svjetlili po njemu, slikali i povećavali sliku, ma čuda. Ovaj puta je crtica došla doslovce brzinom munje i to 20sek od uranjanja u časicu.kicu
    Odnosi su bili 6dc, 10dc, 12dc, 12dc sam radila prvu trakicu koja je bila obojana ali ono Nije to bio pik, 13dc je trakica bila bijela kao snijeg, doslovce, i taj dan sam otišla dr koji je rekao da nema folikula tj bio je jedan jako mali ali to kao nije dovoljno za O, to je bilo na desnom jajniku. Lijevi jajnik nije uopće uspio vidjeti jer se nalazi uz stjenku maternice i to je kso to, idući ciklus opet na klomifen, ja sva u suzama i kaže mala to je tako, bit ce sve u redu. I rekao da ide muž napraviti za početak spermiogram.
    Iduća dva dana su trakice bile ful bijele i to je bilo to, O kao nema, 13dc i 14dc. Tad nismo imali odnose jer smo potonuli i nije nam se dalo. 17dc sam ja osjetila probadanje u predjelu jajnika i malo kao sluz. Pričam s mužem u krevetu oćemo li ili nećemo, neda se nijednom ali se složimo u to e da će nam jasnije biti žao. Tako da, imali smo odnos 17dc. Mislim da je taj dobitsn, iako mi je sad bubica da je O bila ranije, tipa 11dc, 10dc, ali zar nije da dr onda vidi neku žutu tekućinu, tako nesto?
    Pila sam od ovog mjeseca solgarove folat, u kombinaciji sa solgarovim prenatal om (gdje je folna kiselina) jer mi je ostala puna bočica još (te sve po preporuci prijateljice koja je med. sestra i u postupcima mpo). Zatim svaki puta sam digla gore noge, nekad 1.5h, nekad pola sata. Zatim mi nikad nismo nakon O imali odnose jer nas je bilo strah, oke to je neutemeljeno ali strah je bio veći. Do sada sam svaki ciklus pila ciklu od O, ovaj mjesec mi stoji u frižideru, jer eto šta ću piti kad nema O.
    Jučer muž dobio nalaz spermiogram, saljem prijateljici da nam ga protumači i za 5min joj šaljem sliku testa, šoook.
    Post je dug kilometrima, oprostite.

E to je to samo pozitivno i opusteno i čuda se događaju ❤🎉❤🎉💚

28. Svibanj 2020. 07:34

Mrljice ja sam pokrila sinoc  i preksinoc i oba puta nisam na wc isla do jutra pa što bude🙈🙈🙈🙈😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.