Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    silver
    16. Svibanj 2020. 08:17

Lucky🍀

silver

Lucky🍀

silver

Lucky🍀

silver

Lucky, to je moguće, zbog toga je BBT važna, LH hormon naraste a da li je tvoje tijelo odgovorilo na njegov rast to samo BBT može pokazati (osim doktora naravno). Kada ti je bio pik? Kolika ti je temp zadnjih dana? Ako ti je pik bio jučer, prekjučer onda daj još vremena temperaturi da naraste! 😉

Pik je bio u noci s 11. na 12.5. I od tada temperatura varira od 36.2 do 36.4. Jutros je 36.3. Sumnjam da ce rasti, vec je cetvrti dan. Tako da u ovaj ciklus ne polazem bas neke nade.

A pa trebala je već narasti….hmmmmm….

Da, trebala je, zato i kazem da ne ocekujem nista ovaj ciklus, jer prosli sam nakon o odmah imala nekoliko dana u trbuhu i jajnicima lagani pritisak i probadanja, cice su se napuhale, a sad bas nista. Nista, cekam m pa cemo ponovo, sta je tu je, od zivciranja nema pomoci samo ce mi odmoc.

Sigurna si da se nije nešto promjenilo sa mjerenjem temp, hladna soba ili bilo što slično?! Ako jesi onda si vjerojatno u pravu, možda ništa ovaj mjesec, ali prati ti i dalje, nekada se dese 2 pika. Ako ništa kao što kažeš sve je to ok, to je normalno, nemoj se ništa živcirati!

Sve je isto kao i do sada, ali pratim jos sa trakicama svaki dan da budem u toku, mislim si pa mozda se nesto pobrkalo, jer mi je o inace 17 18dc, a sad je bilo vec kakti 13dc, i samo jedan dan je bila tamnija testna, inace bude 2, 3 dana, pa ja vjeciti optimist i dalje piskim pa ako pokaze mozda slucajno jos jednom pik mogu napast dragog opet 😂😂

Ma onda možda stiže!! 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

• Luna_Lovegood89
    16. Svibanj 2020. 08:32

Je li koja od vas imala iskustva s one step pregnancy testom? Negdje sam pročitala da daje lažne rezultate, a meni odmah pokazalo dvije crtice pa da se ne veselim prije vremena. 

On 37g (jedno dijete), ja 30g (nemam djece)
    Missed ab (9+2), kiretaža 5.2.

Aneee
    16. Svibanj 2020. 08:37

Luna_Lovegood89

Je li koja od vas imala iskustva s one step pregnancy testom? Negdje sam pročitala da daje lažne rezultate, a meni odmah pokazalo dvije crtice pa da se ne veselim prije vremena.

Jel imaš sliku? Da, daju lažne sjene, ali bas crtice, ne vjerujem baš...posalji ti nama sliku da mi to vidimo i proucimo hahah

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Luna_Lovegood89
    16. Svibanj 2020. 08:42

https://ibb.co/nrJMW1H

Hvala 😊

pixie14
    16. Svibanj 2020. 08:42

Stigla je M danas... za sad me ne boli nista i smeđe je nesto malo ali to je to... bar mogu popit tabletu jer me glava rastura 🤣 Pisi me 10.6.

pixie14
    16. Svibanj 2020. 08:43

Luna_Lovegood89

Hvala 😊

Ma zeno to je plus ko kuca, ovo ne moze biti slucajno!! Trk u ljekranu po pravi

silver
    16. Svibanj 2020. 08:44

Luna_Lovegood89

Hvala 😊

Čestitam, nije ni sjena ni crtica, nego pravi plus!! Provjeri drugim testovima za svoj mir, ali ovo je sigurno plus!! 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

silver
    16. Svibanj 2020. 08:45

pixie14

Stigla je M danas… za sad me ne boli nista i smeđe je nesto malo ali to je to… bar mogu popit tabletu jer me glava rastura 🤣 Pisi me 10.6.

Žao mi je pixie, ali pozitiva, novi ciklus već danas. (Ili pričekaj još malo pravo krvarenje, ima još nade)!! 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

• Luna_Lovegood89
    16. Svibanj 2020. 08:46

Hvala vam, nadam se da ćete i vi imati plusiće, a ja odoh u ljekarnu 😍

pixie14
    16. Svibanj 2020. 08:49

silver

pixie14

Stigla je M danas… za sad me ne boli nista i smeđe je nesto malo ali to je to… bar mogu popit tabletu jer me glava rastura 🤣 Pisi me 10.6.

Žao mi je pixie, ali pozitiva, novi ciklus već danas. (Ili pričekaj još malo pravo krvarenje, ima još nade)!!

Ma nista ne cekam, svi mi znamo da uvijek cekamo pa nista. Bolje se okrenut hopsanju za par dana 😃

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.