Kiky, kupi clear blue i s njim potvrdi tu sjenu!! Vidi se fino…bez naprezanja i zumiranja 😁
Ajd ajd napravi i danas i sutra…pa da ti mogu reći "jesam ti rekla" 😂😂
Di se kupi taj test? U ljekarni ili? Dali je to test koji pokazuje trudnocu u tjednima? Ajde pricekati cu sutra jer me sve nekako strah da ne procurim s obzirom da sam imala dvije biokemijske. Ali jedino zbog grudi mislim da je ovaj put to to. Jer me bole UZASNO. Jutros mi se brzo pojavila sjena ali nisam imala vremena prostudirat jer san morala ic radit.
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Cure kad vam se pojavljuje onaj iscjedak poput bjelanjka? Na dan ovulacije ili nekoliko dana prije? Meni inace uvijek dan prije ovulacije ili na taj dan. Sad imam jos 5 dana do ovulacije i sad vec vidim bas puno tog iscjedka. Jos mi fali da dodje ranije a ja sve vec isplanirala za odnose 😂
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Hej cure evo ja s posla, jos jednom hvala svima na podrsci bas sam bila ocajno sinoc i jutros... Sad sam malo nadosla sebi i drzim svima 🤞 da crtice tame.
Kako nismo nista sinoc akcijali ja sam da opet napravila lh.. I cini mi se tamnija jos nego jucer.. Znaci li to da danas nije kasno? Tipa navecer kad on dodje s posla itd... 🙄
Hej cure evo ja s posla, jos jednom hvala svima na podrsci bas sam bila ocajno sinoc i jutros… Sad sam malo nadosla sebi i drzim svima 🤞 da crtice tame.
Kako nismo nista sinoc akcijali ja sam da opet napravila lh.. I cini mi se tamnija jos nego jucer.. Znaci li to da danas nije kasno? Tipa navecer kad on dodje s posla itd… 🙄
https://ibb.co/HxGYD3y
Kiky, kupi clear blue i s njim potvrdi tu sjenu!! Vidi se fino…bez naprezanja i zumiranja 😁
Ajd ajd napravi i danas i sutra…pa da ti mogu reći "jesam ti rekla" 😂😂
Di se kupi taj test? U ljekarni ili? Dali je to test koji pokazuje trudnocu u tjednima? Ajde pricekati cu sutra jer me sve nekako strah da ne procurim s obzirom da sam imala dvije biokemijske. Ali jedino zbog grudi mislim da je ovaj put to to. Jer me bole UZASNO. Jutros mi se brzo pojavila sjena ali nisam imala vremena prostudirat jer san morala ic radit.
Ako je, a nije, biohemijska, svakako bi ti kasnilo par dana, tako da svakako sutra neces dobiti 🤗 trci u dm, oni imaju clearblue testove.
Not that fensi, ekšli..
Hej cure evo ja s posla, jos jednom hvala svima na podrsci bas sam bila ocajno sinoc i jutros… Sad sam malo nadosla sebi i drzim svima 🤞 da crtice tame.
Kako nismo nista sinoc akcijali ja sam da opet napravila lh.. I cini mi se tamnija jos nego jucer.. Znaci li to da danas nije kasno? Tipa navecer kad on dodje s posla itd… 🙄
Ja bih rekla da je tek danas pravi pik. Tako da nije kasno, samo navali 🙋♀️🙋♀️🙋♀️
Not that fensi, ekšli..
Cure kad vam se pojavljuje onaj iscjedak poput bjelanjka? Na dan ovulacije ili nekoliko dana prije? Meni inace uvijek dan prije ovulacije ili na taj dan. Sad imam jos 5 dana do ovulacije i sad vec vidim bas puno tog iscjedka. Jos mi fali da dodje ranije a ja sve vec isplanirala za odnose 😂
Meni se pojavi par dana prije, ali jaca s vremenom. Na dan O je najjaci a potom postaje sve gusci, kad prodje O.
Not that fensi, ekšli..
Kiky I meni se čini da je to dobro!!! 🥳🥳
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Kiky cekamo da napravis taj test pa da ti cestitamo 😃 ma da po meni mozemo vec cestitati, izgleda obecavajuce 😍
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Ili je to pre gadljivo pomagate uglavnom boli me od jutro desni jajnik a sad sam na wc bila i brisem se a ono na rozi iscjedak
heeej
ja sam isto imala krvaranje ravno na 6dop,(poslala sam curama slikicu na messnger, nije puno ko tebi no je krv)
8 dana prije M. i sad samo probadajuće bolove, gdje na sekundi mislim da ću dobiti proljev :D da sekundu me zaboli cijela noga hhaha ugl veselo
nisam još radila test. mozda ga sutra napravim..
jesi ga ti radila? navodno se može odmah nakon krvarenja.. navodno..
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Sortiraj odgovore
Najstariji