Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arwen87
    06. Svibanj 2020. 18:20

Mallla

Unknown girl čestitam, to je plusčina! Smaži neki dobar kolač za feštu!
    Šiški evo i ja zacrvrnila, ajmo skupa u novi ciklus….
    Cure nemojte nikad kupit vondfo testove hcg, oni su meni od 5dpo davali pozitivu ito kao kod cvjetić da je bilo gotovo nemoguće da nisam trudna a nisam bila trudna…pomislila sam da su umjesto lh napisali hcg… Moguće da sd to zbiva kod cvjetić.
    Anitram molim te skini me s popisa, pa kad dođe nova O javit ću termin menge.

A eto vidis, prije,kad su mi oni usrani plavi kinezi pokazivali sjene,taman sam nekako narucila i te vondfo testove pa su stigli na vrijeme da ih isprobam...na njima nikad ni s od sjene,bijeli kao snijeg!
    Nikad mi nista nisu pokazali,sve do 15.03.,kad sam bezveze otisla popiskiti jedan,i pojavila se druga crtica za par sekundi, pa sam odmah nakon njega radila i First response,koji je potvrdio isto! 
    Uglavnom,ja sam s njima imala super iskustvo!
    Moguce da je tebe zapala mozda neka serija koja nije najbolja,ili je jednostavno bila neka greska,nemam pojma!
    Al ja na njima nikad lazne crtice nisam vidjela!

Arwen87
    06. Svibanj 2020. 18:22

Unknown girl,cestitam na plusicu!
    Neka ti trudnoca bude bezbrizna❤️

06. Svibanj 2020. 18:56

Cvjetic123

https://ibb.co/VD1vbPd

Danas mi je 6 ili 7dpo, od jučer grčevi u stomaku donjem gdje su jajnici i probadanja, a danas mi se želudac digao na cigaru. Inaće sam pušač.
    Stalno osjecaj ptiska dolje…
    Sad jel se to meni pričinjava ili je stvarno.

znači :O !
    Koliko znam pratila si O trakicama, ako sam dobro pohvatala, ali meni se tu nameće jedno jakoooo interesantno pitanje, u biti više njih, a jedno od njih je spomenula i jedna od curka ovdje: Kakvu si M imala tu zadnju prošli ciklus jer na taj dan DPO je jedino objašnjenje da si imala LAŽNU menstruaciju prošli ciklus. Dobro je što su ti cure ukazale na problem da je možda u pitanju LH trakica, a ne HCG, jer se može dogoditi nenamjerna greška u pakiranju i bilo bi jako dobro da si oprezna glede toga i da napraviš još koji test, a ne nakon 2-3 dana, a zašto? Zamisli da je stvarno pozitivan test ako tako postavimo situaciju, a ti si testirala samo jednom, a ne i svaki dan, i ne daj Bože prokrvariš i hop ne znaš je li stvarno biokemijska ili je možda stvarno bio krivi test u pitanju? Ne želim te ubiti u pojam, ali nije mi jasno kako ne osjetiš potrebu da to potvrdiš sa ne jednim testom nego još par njih i to različite proizvođače? Jako,jako oprezno treba s tim testovima koji dolaze iz zemlje Bogu iza tregera. Ne mislim ništa loše,ali meni bi osobno razočarenje bilo ogromno da skontam ili da je to LH ili da ne napravim još par različitih testova pa nedaj Bože prokrvarim i okrivim samu sebe da sam mogla bolje reagirati,a obzirom da ti je sada ovako jasna ''crtica'' ako zamislimo da je to zbilja HCG test, onda NEMA potrebe čekati par dana jer bi osjetljivi test već pokazao drugu crticu. Ti bi bila definitivno medicinsko čudo ako nisi imala lažnu menstruaciju, a da ti tako rano uz praćenje trakicama bude pozitivan test, ali vidjet ćemo.

Arwen, ja sam dušu isplakala kada sam čitala što si prošla, baš si me bacila u bedak i razmišljam što da ti kažem, jer znam osobno da bi svakoga slala odakle je došao pri rođenju da me pokuša utješiti i samo ti mogu reći da ti želim što prije normalnu, zdravu i dosadnu trudnoću! Šaljem veliki virtualni zagrljaj :*

• Mala2323
    06. Svibanj 2020. 19:17

maki994

Cvjetic kakva ti je bila zadnja mjesecnica odnosno krvarenje? Meni je u glavi da si ti vec od proslog ciklusa trudna 😂😂

Normalna... Je da je 1,2 dan slabo.. No onda je krenulo.. 

+ 26.12.2020🖤

Rita88
    06. Svibanj 2020. 19:20

Unknown cestitam, plus ko kuca, odlicno..zelim ti mirnu i urednu trudnocu 💞
    Peggy ti si me nasmijala svojim komentarom 🤣🤣 ja da sad vidim plus na kinezu , mislim da bi u dezurnu ljekarnu skocila i to onak odmah 🙃 tako da da , sve je to tu nesto cudno 🤷‍♀️

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• Mala2323
    06. Svibanj 2020. 19:22

https://ibb.co/8BM5f22

Isto pakiranje koje mi je stiglo, ali je evo sad trakica plava. 
    Jako slabo se nadzire. Možda čak je i više od 7-8 dpo.... Jer oni grčevi prije 2 noći su bili koma.. 

+ 26.12.2020🖤

• Mala2323
    06. Svibanj 2020. 19:26

peggy95

Cvjetic123

Tonia

Cvjetic123

Tommyfame

Cvjetic123

Mrljica

Cvjetic123

https://ibb.co/Ms3zF24

Evo cure gore je od testa od sinoć onog zelenog…
    Ja opet sinoć kad ću ić spavati nisam mogla na stomaku, jer kao da imam neki pritisak onak…
    Glava me boli, temp je 37.0, zima mi je…
    Sad vidjet ćemo….

Koji ti je dpo?

Danas mi je 7 ili 8 dpo. 🤞

Koliko dugo ti traje ciklus? Jesi trakicama mjerila O?

Ti si fenomen majkemi

Eh ovisi 27 do 30…
    Jesam trakicama uvijek..
    Na 12dc je bilo to to, iako smo odnos imali na 10 dc 2 dana prije O 😂 i samo dan poslije i otišao je na teren. 🤭
    Ali stvarno se jako čudno osjećam, donji dio stomaka tu oko jajnika i svega je toliko tvrd, i ti lagani bolovi, glavobolja, sise ne bole ( ali ne znam kao da su onak malo natečene, ali nešta vrlo malo), i bijeli obilni iscjedak… Evo par jedno sat vremena mi okus u ustima fuuuj 😑

Moj ti je savjet da opet napravis isti test il da uzmes Clearblue

Hoću, budem ga kasnije napravila kad me bude priteralo na wc.. 😘 Naravno jaaavim sveee 🤞🤞🤞

Meni se cini da ti nas tu malo zafrkavas.. znaci ne moze ti biti pozitivan test na 7dpo to je nemoguce
    I kako mozes izdrzat vec ako ti je kao pozitivan da ujutro ponovno ne napravis test? ma daj molim te. Svaka koja je imala pozitivan test,ukljucujuci i mene trcali smo odmah po jos par testova da se uvjerimo jel to to.
    I kakve su to fore da ne mozes spavat na trbuhu? Zasto nebi mogla spavat na trbuhu? I ako jesi trudna nece ti iskocit na 7dpo sigurno. Svasta. Iz sata u sat ti samo iskacu novi simptomi… hahaha svasta bas. Iduce ces valjda napisat kako ti je trbuh porastao.
    Eto ja ti drzim fige da si stvarno trudna.. ali ono wtf?

Molim te da si smiriš malo strasti. 
    Da, ne mogu spavat na trbuhu jer imam grčeve, u čemu je problem?
    Ne trčim u ljekarnu jer imam testova kod kuće, ne želim si samo stavljat u glavu paniku. Napravila sam ga malo prije, gore u komentarima je pa pogledaj!!
    Stvarno si malo smiri strasti s takvim ispadima.tj uopće me ni ne dira! Misli šta želiš misliti. Šta ako mi je ovulacija bila i ranije?
    Želim ti da što prije ugledaš svoj plus :) 

+ 26.12.2020🖤

Tonia♥️
    06. Svibanj 2020. 19:32

Moje viđenje situacije... Ono prvi put je očito bila Lh trakica krivo zapakirana, al je isto praktički bila skoro pozitivna jer u trudnoći su obje crte slično jake. Ovo drugo je po meni definitivno pozitivan Hcg test, tako da čestitam 🎉 trebala bi ti sad tamniti ta druga crta svakim danom a pogotovo jutarnjim urinom

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Dashuri
    06. Svibanj 2020. 19:32

Cvjetic123

https://ibb.co/8BM5f22

Isto pakiranje koje mi je stiglo, ali je evo sad trakica plava.
    Jako slabo se nadzire. Možda čak je i više od 7-8 dpo…. Jer oni grčevi prije 2 noći su bili koma..

Mislim da je ovo isto pozitivan test, možda je crtica slabija jer ga nisi radila prvim jutarnjim urinom?
    Svakako je dobar znak!
    Čestitam i nadam se da nastavi tamnit!
    Sretno od ❤️

05.12.2022 💗

• Mala2323
    06. Svibanj 2020. 19:35

Tonia

Moje viđenje situacije… Ono prvi put je očito bila Lh trakica krivo zapakirana, al je isto praktički bila skoro pozitivna jer u trudnoći su obje crte slično jake. Ovo drugo je po meni definitivno pozitivan Hcg test, tako da čestitam 🎉 trebala bi ti sad tamniti ta druga crta svakim danom a pogotovo jutarnjim urinom

Daa, i ja vjerujem da se dogodila greška u pakiranju, ali sam iskreno i mislila da su možda "novi testovi", čim sam otvorila ovaj sve mi je bilo jasno i nisam se pretjerano nadala, ali svi ovi simptomi i glavobolja danas koja mi je cijeli dan, također i to što sam se probudila u 14 h sve mi je jasno...
    Opet ću ga raditi ujutro 🤞 a i možda čak i skokniti u ljekarni po još bolji testić. Da ne bila ispala buduća "ne majka" 

+ 26.12.2020🖤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.