Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Svibanj 2020. 17:54

Tonia

Tommyfame

Tonia

bajo

Cvjetic123

Mrljica

Cvjetic123

https://ibb.co/Ms3zF24

Evo cure gore je od testa od sinoć onog zelenog…
    Ja opet sinoć kad ću ić spavati nisam mogla na stomaku, jer kao da imam neki pritisak onak…
    Glava me boli, temp je 37.0, zima mi je…
    Sad vidjet ćemo….

Koji ti je dpo?

Danas mi je 7 ili 8 dpo. 🤞

Aj vi meni objasnite sto znaci dpo jedva jucer razumila sta je O al ovo je hirjeroglif 🤔🤔🙈

Dpo je dan poslije ovulacije, O je ovulacija, M je menga

I ima dc to je dan ciklusa :)

Eh da to sam zaboravila hehehe :)

🙈🙄🤣

06. Svibanj 2020. 17:55

Fancy

bajo

Da li je itko radio test s izbjelivacem ili je to živa glupost

Jesam ja 😂 cista glupost😂

Aj nisam onda jedina🤣🤣🤣

Mallla
    06. Svibanj 2020. 18:01

Unknown girl čestitam, to je plusčina! Smaži neki dobar kolač za feštu!
    Šiški evo i ja zacrvrnila, ajmo skupa u novi ciklus.... 
    Cure nemojte nikad kupit vondfo testove hcg, oni su meni od 5dpo davali pozitivu ito kao kod cvjetić da je bilo gotovo nemoguće da nisam trudna a nisam bila trudna...pomislila sam da su umjesto lh napisali hcg... Moguće da sd to zbiva kod cvjetić.
    Anitram molim te skini me s popisa, pa kad dođe nova O javit ću termin menge. 

url=https://lilypie.com]

06. Svibanj 2020. 18:02

peggy95

Cvjetic123

Tonia

Cvjetic123

Tommyfame

Cvjetic123

Mrljica

Cvjetic123

https://ibb.co/Ms3zF24

Evo cure gore je od testa od sinoć onog zelenog…
    Ja opet sinoć kad ću ić spavati nisam mogla na stomaku, jer kao da imam neki pritisak onak…
    Glava me boli, temp je 37.0, zima mi je…
    Sad vidjet ćemo….

Koji ti je dpo?

Danas mi je 7 ili 8 dpo. 🤞

Koliko dugo ti traje ciklus? Jesi trakicama mjerila O?

Ti si fenomen majkemi

Eh ovisi 27 do 30…
    Jesam trakicama uvijek..
    Na 12dc je bilo to to, iako smo odnos imali na 10 dc 2 dana prije O 😂 i samo dan poslije i otišao je na teren. 🤭
    Ali stvarno se jako čudno osjećam, donji dio stomaka tu oko jajnika i svega je toliko tvrd, i ti lagani bolovi, glavobolja, sise ne bole ( ali ne znam kao da su onak malo natečene, ali nešta vrlo malo), i bijeli obilni iscjedak… Evo par jedno sat vremena mi okus u ustima fuuuj 😑

Moj ti je savjet da opet napravis isti test il da uzmes Clearblue

Hoću, budem ga kasnije napravila kad me bude priteralo na wc.. 😘 Naravno jaaavim sveee 🤞🤞🤞

Meni se cini da ti nas tu malo zafrkavas.. znaci ne moze ti biti pozitivan test na 7dpo to je nemoguce
    I kako mozes izdrzat vec ako ti je kao pozitivan da ujutro ponovno ne napravis test? ma daj molim te. Svaka koja je imala pozitivan test,ukljucujuci i mene trcali smo odmah po jos par testova da se uvjerimo jel to to.
    I kakve su to fore da ne mozes spavat na trbuhu? Zasto nebi mogla spavat na trbuhu? I ako jesi trudna nece ti iskocit na 7dpo sigurno. Svasta. Iz sata u sat ti samo iskacu novi simptomi… hahaha svasta bas. Iduce ces valjda napisat kako ti je trbuh porastao.
    Eto ja ti drzim fige da si stvarno trudna.. ali ono wtf?

Za prvu trudnocu sam 2 napravila za drugu mislim min 5 kom i nisam isla dr 3 miseca🙈 u prvoj imala rupturu cerviksa pa mi gin rekao da necu moći brzo i lako ostat trudna a jos sam dojila malog jer je imao 13 miseci kad sam ostala trudna pa sam izostanak tome pripisivala. Za ovu biokem. U trecem misecu 6 tocno jer sam  imala urinoinfekt. I nakon kraja krvarenja jos 1 jer sam se nadala da je sve laž🙄😥

Mallla
    06. Svibanj 2020. 18:04

silver

chiAn6

silver

pixie14

silver

Kiky 🥰

Zene koje ste danas na 6dpo imate kakve simptome?

Ja sam 5dpo, ne događa se ništa, i ne umišljam baš ništa. Nekako sam bez previše nade danas, uvijek tako krenem 1,2dpo puna neke pozitive a onda klonem…ne znam, imam nekad neku intuiciju da se meni plusić neće nikada dogoditi, to me baš plaši jer je moja intuicija uvijek bila u pravu, baš neki čudan osjećaj u vezi svega. Čak i kad netko priča o svojim simptomima ja se nekako ne mogu povezati uopće…baš ne znam zašto ali jedan ružan osjećaj.

Ista stvar 🙄

I ti isto? Ali ne samo sad ovaj ciklus nego se baš općenito generalno osjećam tako, ali najviše me plaši što to nije samo neka klasična negativa, ni najmanje zapravo, nego čista intuicija. Znaš kako često kažu da žene znaju kad će to bit to, jednostavno znaju, e kod mene ja znam da neće. Voljela bi se riješiti tog osjećaja ali ne mogu, ne znam…

Silver, pokušavate tek 4 mjeseca…ne odustaj i ne razmišljaj negativno…ma zapravo, uopće ne razmišljaj 😅 prepusti se…promijenit će se intuicija…
    Zatrudnile su i gluplje od nas…a di nećemo mi koje sve znamo 😂😂

A kad imaš 35 onda 4 mjeseca znači da imaš još samo dva pokušaja prije nego moraš početi razmišljati o nekim drugim opcijama. Ali hvala ti, baš si me nasmijala, ali stvarno ove što puše, piju, te prve trudne. Ja se bavim sportom, ne pijem, jedem stvarno zdravo i organsko, e takvu neće spermić pogodit nema šanse! Rekla sam možda da zapalim cigaru i nažderem se McDonald'sa bila bi odma trudna…

Hahaha ja razmišljam da se počmem drogirat čini mi se da bi tako upalilo! 

url=https://lilypie.com]

06. Svibanj 2020. 18:04

Mattan28

maki994

Cvjetic kakva ti je bila zadnja mjesecnica odnosno krvarenje? Meni je u glavi da si ti vec od proslog ciklusa trudna 😂😂

Evo isto sam pomislila 😂😂😂 pa tako rano mislim nitko ni sjenu od sjene nema jer se nije još povećao hormon za to, baš kako je netko napisao fenomen..
    Nemoj cvjetić misliti da smo te napale sad tu ali zaista nije realno očekivati da će biti tako pozitivan 6,7 dpo..

Slazem se djelomicno sa vama. I dok nam se ne javi sa novom info necemo znat. Al imajte na umu da ona nije pratila O sa nicim. Osim sto je rekla da je imala bol i iscjedak. Sto po meni nije 100% siguran znak Ovulacije jer bol se moze javiti par dana nakon O te tako teoretski ona moze imati pozitivnu trakicu ako je npr. 9 ili 10 dpo. 

06. Svibanj 2020. 18:05

Mallla

silver

chiAn6

silver

pixie14

silver

Kiky 🥰

Zene koje ste danas na 6dpo imate kakve simptome?

Ja sam 5dpo, ne događa se ništa, i ne umišljam baš ništa. Nekako sam bez previše nade danas, uvijek tako krenem 1,2dpo puna neke pozitive a onda klonem…ne znam, imam nekad neku intuiciju da se meni plusić neće nikada dogoditi, to me baš plaši jer je moja intuicija uvijek bila u pravu, baš neki čudan osjećaj u vezi svega. Čak i kad netko priča o svojim simptomima ja se nekako ne mogu povezati uopće…baš ne znam zašto ali jedan ružan osjećaj.

Ista stvar 🙄

I ti isto? Ali ne samo sad ovaj ciklus nego se baš općenito generalno osjećam tako, ali najviše me plaši što to nije samo neka klasična negativa, ni najmanje zapravo, nego čista intuicija. Znaš kako često kažu da žene znaju kad će to bit to, jednostavno znaju, e kod mene ja znam da neće. Voljela bi se riješiti tog osjećaja ali ne mogu, ne znam…

Silver, pokušavate tek 4 mjeseca…ne odustaj i ne razmišljaj negativno…ma zapravo, uopće ne razmišljaj 😅 prepusti se…promijenit će se intuicija…
    Zatrudnile su i gluplje od nas…a di nećemo mi koje sve znamo 😂😂

A kad imaš 35 onda 4 mjeseca znači da imaš još samo dva pokušaja prije nego moraš početi razmišljati o nekim drugim opcijama. Ali hvala ti, baš si me nasmijala, ali stvarno ove što puše, piju, te prve trudne. Ja se bavim sportom, ne pijem, jedem stvarno zdravo i organsko, e takvu neće spermić pogodit nema šanse! Rekla sam možda da zapalim cigaru i nažderem se McDonald'sa bila bi odma trudna…

Hahaha ja razmišljam da se počmem drogirat čini mi se da bi tako upalilo!

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ivkica
    06. Svibanj 2020. 18:05

unknown_girl

Sue

unknown_girl

https://ibb.co/64myvvP jel ja dobro vidin il sta pomozite,valjda san stavila sliku

Pozitivan test!! Čestitam!! Ima li kakvih simptoma?? 😍
    Ja sam 26 dc, 12DPO, al sam bez ikakvih simptoma pa nisam ni radila test

Hvala od srca svimaa,nadam se da ce bit sve super, 🙏🙏sta se tice simptoma nemam nista,jucer me cili dan lagano boluckalo ko da cu dobit M,ovo je prvi put da sam radila test prije izostanka M,meni je isto 12 DPO,bas sam bila pitala ovdje u grupu jel ima jos koja cura bez simptoma nakon ovulacije

Čestitam. Reci mi samo koju dijagnozu ti je muž imao

🙎29 god., 👦muž 33 god.
    02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
    22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
    Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)

Tommyfame
    06. Svibanj 2020. 18:15

Fancy

Ja danas kupila Femisan A kapi. Jel neka pila od vas? Kakva su iskustva? Ja sam cula sve najbolje

Meni je sad prvi ciklus kako ga pijem i moram priznat da dugo nisam imala tak puno iscjetka ko sad 💪 cula sam da su mnoge zatrudnile nakon sto su ga pocele pit pa eto 🤞🤞

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

*A goal without a plan is just a wish

Tommyfame
    06. Svibanj 2020. 18:18

Anitram1982

Mattan28

maki994

Cvjetic kakva ti je bila zadnja mjesecnica odnosno krvarenje? Meni je u glavi da si ti vec od proslog ciklusa trudna 😂😂

Evo isto sam pomislila 😂😂😂 pa tako rano mislim nitko ni sjenu od sjene nema jer se nije još povećao hormon za to, baš kako je netko napisao fenomen..
    Nemoj cvjetić misliti da smo te napale sad tu ali zaista nije realno očekivati da će biti tako pozitivan 6,7 dpo..

Slazem se djelomicno sa vama. I dok nam se ne javi sa novom info necemo znat. Al imajte na umu da ona nije pratila O sa nicim. Osim sto je rekla da je imala bol i iscjedak. Sto po meni nije 100% siguran znak Ovulacije jer bol se moze javiti par dana nakon O te tako teoretski ona moze imati pozitivnu trakicu ako je npr. 9 ili 10 dpo.

Meni je napisala da je pratila trakicama 🤷‍♀️ 

Moze imat..al nebi rekla bas tako jako

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

*A goal without a plan is just a wish

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.