Da li je itko radio test s izbjelivacem ili je to živa glupost
Jesam ja 😂 cista glupost😂
Not that fensi, ekšli..
https://ibb.co/Ms3zF24
Evo cure gore je od testa od sinoć onog zelenog…
Ja opet sinoć kad ću ić spavati nisam mogla na stomaku, jer kao da imam neki pritisak onak…
Glava me boli, temp je 37.0, zima mi je…
Sad vidjet ćemo….
Ma ja kontam da ti nas zezas stvarno. Da se bilo kome od nas to desi, pa ponovile bi test jos 3 puta barem. Narocito sto dosta cura ovdje tvrdi da su zeleni testovi lh. Bolje je i za tebe, prije nego se ufuras u ulogu trudnice da ponovis test, da ne bude razocarenja poslije ako se ispostavi da je pogresan test..
Not that fensi, ekšli..
Ja danas kupila Femisan A kapi. Jel neka pila od vas? Kakva su iskustva? Ja sam cula sve najbolje
Not that fensi, ekšli..
Ja danas kupila Femisan A kapi. Jel neka pila od vas? Kakva su iskustva? Ja sam cula sve najbolje
Moja iskustva su dobra... Vise sluzi i prvi put kad sam ostala trudna sam ih taman pocela piti. Tako da ne mogu biti na odmet. Jedino se brzo troše
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Cvjetic kakva ti je bila zadnja mjesecnica odnosno krvarenje? Meni je u glavi da si ti vec od proslog ciklusa trudna 😂😂
Evo isto sam pomislila 😂😂😂 pa tako rano mislim nitko ni sjenu od sjene nema jer se nije još povećao hormon za to, baš kako je netko napisao fenomen..
Nemoj cvjetić misliti da smo te napale sad tu ali zaista nije realno očekivati da će biti tako pozitivan 6,7 dpo..
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Ja opet sinoć kad ću ić spavati nisam mogla na stomaku, jer kao da imam neki pritisak onak…
Sad vidjet ćemo….
Koji ti je dpo?
Danas mi je 7 ili 8 dpo. 🤞
Aj vi meni objasnite sto znaci dpo jedva jucer razumila sta je O al ovo je hirjeroglif 🤔🤔🙈
DPO = dan poslje ovulacije. 4DPO = Cetvrti dan poslje Ovulacije. Ovulacije se broji kao nulti dan
Hvala ti puno
Sad vidjet ćemo….
Koji ti je dpo?
Aj vi meni objasnite sto znaci dpo jedva jucer razumila sta je O al ovo je hirjeroglif 🤔🤔🙈
Dpo je dan poslije ovulacije, O je ovulacija, M je menga
Hvalaa
Sad vidjet ćemo….
Koji ti je dpo?
Dpo je dan poslije ovulacije, O je ovulacija, M je menga
I ima dc to je dan ciklusa :)
Fala jer bi i za to mozgala 🙈🙈🙈a nisam plavusa
Sad vidjet ćemo….
Koji ti je dpo?
Koliko dugo ti traje ciklus? Jesi trakicama mjerila O?
Ti si fenomen majkemi
Eh ovisi 27 do 30…
Jesam trakicama uvijek..
Na 12dc je bilo to to, iako smo odnos imali na 10 dc 2 dana prije O 😂 i samo dan poslije i otišao je na teren. 🤭
Ali stvarno se jako čudno osjećam, donji dio stomaka tu oko jajnika i svega je toliko tvrd, i ti lagani bolovi, glavobolja, sise ne bole ( ali ne znam kao da su onak malo natečene, ali nešta vrlo malo), i bijeli obilni iscjedak… Evo par jedno sat vremena mi okus u ustima fuuuj 😑
Moj ti je savjet da opet napravis isti test il da uzmes Clearblue
Hoću, budem ga kasnije napravila kad me bude priteralo na wc.. 😘 Naravno jaaavim sveee 🤞🤞🤞
Meni se cini da ti nas tu malo zafrkavas.. znaci ne moze ti biti pozitivan test na 7dpo to je nemoguce
I kako mozes izdrzat vec ako ti je kao pozitivan da ujutro ponovno ne napravis test? ma daj molim te. Svaka koja je imala pozitivan test,ukljucujuci i mene trcali smo odmah po jos par testova da se uvjerimo jel to to.
I kakve su to fore da ne mozes spavat na trbuhu? Zasto nebi mogla spavat na trbuhu? I ako jesi trudna nece ti iskocit na 7dpo sigurno. Svasta. Iz sata u sat ti samo iskacu novi simptomi... hahaha svasta bas. Iduce ces valjda napisat kako ti je trbuh porastao.
Eto ja ti drzim fige da si stvarno trudna.. ali ono wtf?
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Sortiraj odgovore
Najstariji