Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Irma90
    24. Siječanj 2020. 20:30

Martina1982

Irma90

Evo i moj graf..
    Ja imam dosta lude i šetajuće temperature, bar mi se tako čini. Vjerojatno jer imam jako lak san, često se budim.tijekom noći…
    Prijavljujem da su mi počeli opet neki grčići dolje, ali malo mi je drugačija bol nego inače…

Kakva ti je situacija sa hormonima?

Nemam pojma iskreno...
    Znam samo da mi je štitnjača OK, to sam radila prije 8 mjeseci i bilo je sve normalno, i krv i ultrazvuk.
    Osim toga nisam biš vadila. Imam u planu sad o aj ciklus ako se ništa ne ulovi otić kod doktorice reć da radimo na bebi već god dana i da nek mi da uputnicu za vadit hormone... Nema druge.

🙍🏼‍♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
    povišen TSH
    🙍🏻‍♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
    Pokušavamo od 6.2019.
    1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem

Irma90
    24. Siječanj 2020. 20:31

Misliš da bi moglo biti do hormona?

🙍🏼‍♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
    povišen TSH
    🙍🏻‍♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
    Pokušavamo od 6.2019.
    1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem

• Mara Kokosica
    24. Siječanj 2020. 20:32

Irma90

Martina1982

Irma90

Evo i moj graf..
    Ja imam dosta lude i šetajuće temperature, bar mi se tako čini. Vjerojatno jer imam jako lak san, često se budim.tijekom noći…
    Prijavljujem da su mi počeli opet neki grčići dolje, ali malo mi je drugačija bol nego inače…

Kakva ti je situacija sa hormonima?

Nemam pojma iskreno…
    Znam samo da mi je štitnjača OK, to sam radila prije 8 mjeseci i bilo je sve normalno, i krv i ultrazvuk.
    Osim toga nisam biš vadila. Imam u planu sad o aj ciklus ako se ništa ne ulovi otić kod doktorice reć da radimo na bebi već god dana i da nek mi da uputnicu za vadit hormone… Nema druge.

A za stitnjacu sta si sve vadila i jel treba uputnica ili ? 

06/20 blighted ovum 8tt.

• Mara Kokosica
    24. Siječanj 2020. 20:32

Maaaa daj Boze sa se veceras svi plivači spojeeee 😄

06/20 blighted ovum 8tt.

LeLa2807
    24. Siječanj 2020. 20:44

Mara Kokosica

Maaaa daj Boze sa se veceras svi plivači spojeeee 😄

Moji sto su se spojili za ovaj ciklus su se spojili hahahahhaahahahaaha

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Aneee
    24. Siječanj 2020. 20:45

Martina1982 znam da ti je ovaj ciklus dosta dugo i da su ti dali stopericu , ali to ti se tak više puta dešava? Jel znaš zbog čega ti je to tako?

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

jasamja
    24. Siječanj 2020. 20:46

Nisam stigla popodne pa sam test napravila sada ali mislim da nije nesto dobro ispalo. Ponavljam sutra popodne. Jucer i danas tokom dana imam probadanja u predjelu jajnika tako da nesto se ili ce se dogodit. Budemo vidjeli

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Mallla
    24. Siječanj 2020. 21:13

Evo i jedan moj anovulacijski za primjer. Nije potvrđeno 100% da je anovulacijski ali po svemu je bio!

url=https://lilypie.com]

Mina 29
    24. Siječanj 2020. 21:16

Kako mjerite bazalnu temperaturu? 

Mallla
    24. Siječanj 2020. 21:22

Ujutro kad se probudim dok sam još u krevetu dohvatim digitalni toplomjer i stavim ga pod ruku, zaspem još koji minut i onda pogledam 😂😄 ali pali pa nema problema. 
    Znači kojom god metodom odlučile pratiti važno je da se cijelo vrijeme držite iste metode i da mjerite što je moguće u bliže vrijeme svaki dan. Alkohol noć prije može utjecati na temperaturu, otkrivanje po noći i slično. Najpouzdanije je mjeriti vaginalno ili oralno, al meni je vaginalno tlaka, a oralno ne mogu jer ne spavam zatvorenih usta. 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.