Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nada23
    24. Siječanj 2020. 17:20

Hcg Sjena je definitivno vidljiva 😊

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

24. Siječanj 2020. 17:25

Sutra ja startam s testom makar i belim😂

nada23
    24. Siječanj 2020. 17:29

Marinalin

Ipak nećeš izdržati do ned? 😂 Sretno u lovu na sjene. 🍀

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Kiky 🥰
    24. Siječanj 2020. 17:35

Marinalin

Sretno 🤞🤞 

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Irma90
    24. Siječanj 2020. 17:36

kristinak

Ja ko ja nemogu cekat 28i. Sad sam isla iz dosade opet malo pisnut na trakice jedna je lh a druga hcg. Ja koliko god da gledam meni je opet sjena na ovoj hcg. Nije cisto bijela kao inace jer te trake koristim vec neko vrijeme. Stavit cu malo sliku evo
    https://ibb.co/vdhJZRr
    A danas me trbuh rastura dosta i grcevi na desnoj strani i dalje traju.

Pa ja tu ne vidim sjenu... Vidim crtu!!! 😊
    Jesi test očitala u roku kako piše na njemu? Jer ako jesi onda ti je ovo plus! Mislim da nema što drugo biti!!! 

🙍🏼‍♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
    povišen TSH
    🙍🏻‍♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
    Pokušavamo od 6.2019.
    1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem

Aneee
    24. Siječanj 2020. 17:37

Nada23 daj bože 😊😊
    Kristinak definitivno vidljiva 😁

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Kiky 🥰
    24. Siječanj 2020. 17:50

Irma90

kristinak

Ja ko ja nemogu cekat 28i. Sad sam isla iz dosade opet malo pisnut na trakice jedna je lh a druga hcg. Ja koliko god da gledam meni je opet sjena na ovoj hcg. Nije cisto bijela kao inace jer te trake koristim vec neko vrijeme. Stavit cu malo sliku evo

Pa ja tu ne vidim sjenu… Vidim crtu!!! 😊
    Jesi test očitala u roku kako piše na njemu? Jer ako jesi onda ti je ovo plus! Mislim da nema što drugo biti!!!

Pa jesam da, u roku par min se prikazala crta pise do 5 min. Ici cu do mulera sutra pa cu kupit jos jedan test da vidim malo sto ce pokazat na drugome testu 

Ja 33g,mm 34g
    💙 Stiže nam dečko 💙

Kiky 🥰
    24. Siječanj 2020. 17:51

Lilo23

Joj ove sjene na testovima me samo mame da i ja napravim test i također kao i neke cure imam jak osjecaj da sam definitivno trudna. U jednu ruku mi to daje neku smirenost pa mi je lakse izdrzat da ne radim testove al kad vidim ove sjene joj haha 🤣

Napravi 🤞🤞 Ja nisam mogla izdrzat. 

Ja 33g,mm 34g
    💙 Stiže nam dečko 💙

24. Siječanj 2020. 18:10

kristinak

Ja sam isto napravila tako kada je bio pik 9.1. Vidla se slaba sjena/crtica kako god i tako par dana,a onda se dogodio negativni,s time da sam ja imala osjecaj da se nesto cudno samnom dogada kada sam napravila te testove,ali eto...mozda je nesto i bilo,ali vise nece jer sam vidjela na papiru kada sam isla doma s posla roskastu krv i kao tkivo nekakvo krvavo u vodi i ono...ako je i bilo vise nije 🤦‍♀️

24. Siječanj 2020. 18:11

Nije da ti zelim ubiti nadu ili nesto,nadam se da ce tvoje postati plus,ali ovo je samo moje iskustvo ovaj mjesec i sad cekam da pocnu bolovi i krvarenje ko kada je bila biokemijska ako je i ovo bilo nesto...😔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.