Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Siječanj 2020. 22:58

A vi meni drzite fige da procurim kad mi se tijelo toliko muci i bori s necime ocito 🥺🥱🙈

nada23
    24. Siječanj 2020. 23:05

Pepika, bas ste sretnici! 😀 Iskoristite ovu dobru vibru u zraku i akcijajte! 🤗
    Crnerupe, držim 🤞 da i tvojoj muci dođe kraj. Nekad nas ciklus bas zna zeznuti. 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Mallla
    24. Siječanj 2020. 23:42

Crnerupe navijamo da procuriš... A od moje akcije ništa i sad se nastojim skulirat.... Ufff gospodin je zaspao.... Jer kao on će vodit malu leć... Čista taktika jer mu je lakše to nego da kaže da mu se ne da... Al dobro.... Do sutra ću zaboravit da smo propustili današnju priliku.... 

url=https://lilypie.com]

MalaD
    25. Siječanj 2020. 00:13

Crnerupe. Drzim prste da procuris ili da si trudna.
    Meni mucno i isto ko da cu dobit.. A iscjedak se sad pretvorio u nesto izmedu kremice i bjelanjka.. I bas mi je vlazno.... 

25. Siječanj 2020. 05:22

Bolovi me probudili vec ne spavam sat vremena,procurila sam i to je bas dobar izljev,preveliki za prvi dan,tako da,racunam da je ono 9.1. Oko 21 bio pik,a 10.1. Da je bila do navecer ovulacija i evo sa 24. na 25.1.procurila...ovakvu slabost,bolove i izljev nisam imala jos tamo od biokemijske prosle godine,samo sto me i dalje drzi uzasna mucnina...eto samo update kad vec ne mogu spavati pa placem od tih bolova i pitam se sto nisam rodena ko musko da se ne patim ovako, ne dao Bog ovo nikome 🥺 doc cu ovdje kad budem pri snazi, ako ce neke cure raditi testove drzim fige,Martina slobodno me skini s popisa,pise mi kao navodno 24.02. Za ne dobiti opet,ali ko zna sto ne valja tako da,mene mozes staviti i pod tri upitnika za iduci mjesec sto se mene tice...drzite mi se,budite mi dobro ja odoh dalje u svoju borbu 😘👋🏻🤞🏻

Irma90
    25. Siječanj 2020. 06:33

Mara Kokosica

Irma90

Martina1982

Irma90

Evo i moj graf..
    Ja imam dosta lude i šetajuće temperature, bar mi se tako čini. Vjerojatno jer imam jako lak san, često se budim.tijekom noći…
    Prijavljujem da su mi počeli opet neki grčići dolje, ali malo mi je drugačija bol nego inače…

Kakva ti je situacija sa hormonima?

Nemam pojma iskreno…
    Znam samo da mi je štitnjača OK, to sam radila prije 8 mjeseci i bilo je sve normalno, i krv i ultrazvuk.
    Osim toga nisam biš vadila. Imam u planu sad o aj ciklus ako se ništa ne ulovi otić kod doktorice reć da radimo na bebi već god dana i da nek mi da uputnicu za vadit hormone… Nema druge.

A za stitnjacu sta si sve vadila i jel treba uputnica ili ?

Ja sam otišla privatno u poliklinici u Zagrebu.
    Ne sjećam se koliko je koštalo jer je bilo u sklopu sistematskog koji mi firma plaća.
    Vadila se krv gdje ti se gledaju vrijednosti TSH, T4 i još sve nešto (zaboravila sam) + ultrazvuk štitnjače.

🙍🏼‍♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
    povišen TSH
    🙍🏻‍♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
    Pokušavamo od 6.2019.
    1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem

Kiky 🥰
    25. Siječanj 2020. 06:34

crnerupe

Bolovi me probudili vec ne spavam sat vremena,procurila sam i to je bas dobar izljev,preveliki za prvi dan,tako da,racunam da je ono 9.1. Oko 21 bio pik,a 10.1. Da je bila do navecer ovulacija i evo sa 24. na 25.1.procurila…ovakvu slabost,bolove i izljev nisam imala jos tamo od biokemijske prosle godine,samo sto me i dalje drzi uzasna mucnina…eto samo update kad vec ne mogu spavati pa placem od tih bolova i pitam se sto nisam rodena ko musko da se ne patim ovako, ne dao Bog ovo nikome 🥺 doc cu ovdje kad budem pri snazi, ako ce neke cure raditi testove drzim fige,Martina slobodno me skini s popisa,pise mi kao navodno 24.02. Za ne dobiti opet,ali ko zna sto ne valja tako da,mene mozes staviti i pod tri upitnika za iduci mjesec sto se mene tice…drzite mi se,budite mi dobro ja odoh dalje u svoju borbu 😘👋🏻🤞🏻

Imas snage i izdrzi mozes ti to ❤ ja imam jako bolne menge od kad radimo na bebi i jako curim svaki put, krv zgrusana bude. ja nisam jutros radila test, muz mi je rekao da izdrzim dok ne trebam dobit mengu, sva sreca pa je on zdrav razum. Pricekat cu pa cu onda kupit test. 
    Nije nam lako nama zenama ali mi sve mozemo izdrzat!!!

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Irma90
    25. Siječanj 2020. 06:42

ana.b.

Martina1982

Ciklus bez ovulacije ili anovulacijski ciklus

Jel ti to samo jednom bilo ili zna se desiti više puta?

Irma90

Evo i moj graf..
    Ja imam dosta lude i šetajuće temperature, bar mi se tako čini. Vjerojatno jer imam jako lak san, često se budim.tijekom noći…
    Prijavljujem da su mi počeli opet neki grčići dolje, ali malo mi je drugačija bol nego inače…

I to ti danas 9dpo? Jel moguće da je taj pad temp implatacija?

Ana.b iz tvojih usta u Božje uši jer mi je danas temp otišla naglo gore na 36.5 (jučer je bila 35.9).
    Ne znam kako vi, ali ja stalno gledam tuđe grafove u aplikaciji pa svašta nađem... 
    Meni je aplikacija danas usporedila graf s drugima - 30% takvih (po DC i D ovulacije i temperaturama) je bila trudnoća. Što nije baš velik postotak ali nadam se još uvijek 😊
    Ja jako volim gledati te statistike i grafove, nebi mjerila BT vjerojatno da nema Fertility friend aplikacije 🤣

Jučer navečer kratko su bili ti grčići, danas sve normalno. Ne osjećam se ni trudno niti kao da trebam uskoro dobiti M (cca 5 dana)🤣
    Test jutros negativan 10 dpo.

povišen TSH
    🙍🏻‍♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
    Pokušavamo od 6.2019.
    1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem

Irma90
    25. Siječanj 2020. 06:45

crnerupe

Bolovi me probudili vec ne spavam sat vremena,procurila sam i to je bas dobar izljev,preveliki za prvi dan,tako da,racunam da je ono 9.1. Oko 21 bio pik,a 10.1. Da je bila do navecer ovulacija i evo sa 24. na 25.1.procurila…ovakvu slabost,bolove i izljev nisam imala jos tamo od biokemijske prosle godine,samo sto me i dalje drzi uzasna mucnina…eto samo update kad vec ne mogu spavati pa placem od tih bolova i pitam se sto nisam rodena ko musko da se ne patim ovako, ne dao Bog ovo nikome 🥺 doc cu ovdje kad budem pri snazi, ako ce neke cure raditi testove drzim fige,Martina slobodno me skini s popisa,pise mi kao navodno 24.02. Za ne dobiti opet,ali ko zna sto ne valja tako da,mene mozes staviti i pod tri upitnika za iduci mjesec sto se mene tice…drzite mi se,budite mi dobro ja odoh dalje u svoju borbu 😘👋🏻🤞🏻

Baš mi je žao... Ali imaš ti snage za još i za dalje!
    Uzmi si malo odmora pa nam se vrati ❣

povišen TSH
    Pokušavamo od 6.2019.

25. Siječanj 2020. 07:20

Crne rupe bas sam mislila da neces dobit M 😔😔😔
    Sretno dalje inda na pregledu bude sve ok💁👌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.