Lov na sjene je krenuooooo! Kristina vidi se!!! Nadam se da ce tamniti!
Kristina ja vidim divnooo cestitam ti od srca!!!!!!
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
I da prokomentiram pricu o ‘osjecaju’. Ja nemogu 100% tvrditi da sam ga imala, al kopkalo me nesto ta 2 tjedna, neki cudan osjecaj. Test sam radila totalno mirna. Mislim da ima nesto u tome!
Ja ko ja nemogu cekat 28i. Sad sam isla iz dosade opet malo pisnut na trakice jedna je lh a druga hcg. Ja koliko god da gledam meni je opet sjena na ovoj hcg. Nije cisto bijela kao inace jer te trake koristim vec neko vrijeme. Stavit cu malo sliku evo
https://ibb.co/vdhJZRr
A danas me trbuh rastura dosta i grcevi na desnoj strani i dalje traju.
Ja sam isto napravila tako kada je bio pik 9.1. Vidla se slaba sjena/crtica kako god i tako par dana,a onda se dogodio negativni,s time da sam ja imala osjecaj da se nesto cudno samnom dogada kada sam napravila te testove,ali eto…mozda je nesto i bilo,ali vise nece jer sam vidjela na papiru kada sam isla doma s posla roskastu krv i kao tkivo nekakvo krvavo u vodi i ono…ako je i bilo vise nije
Zato se ni ne zelim radovati prije vremena jer mi je na 8dpo isto pokazalo crtu pa na 10dpo nije i danas 12 dpo opet pokazuje. Kako si znala da je biokemijska? Jesi bila na pregledu nakon toga?
Nazvala ordinaciju ginekologa i objasnila situaciju,rekla da dam na dan ocekivane vidjela crticu i zbog stresa oko polaganja voznje u autoskoli sam odjednom samo prokrvarila i cula kako je nesto pljusnulo u skoljki,odmah sam znala…zakazao mi je termin da pregleda jel se sve ocistio i rekao je da ako je test bio pozitivan na dan ocekivane da je bila biokemijska trudnoca i rekao je da se ne krivim sto sam bila pod stresom da to nije moglo utjecati da tako zavrsi da je to jednostavno prirodna selekcija kako tijelo odabere i priroda se pobrine za sve,napravio je i papa test sve je bilo okej nakon toga tako da…rekao mi je kada se to dogodi da se vidi nesto kao tkivo koje je prokrvljeno da je to znak da je samo otislo,sto je zapravo jedina pozitivna stvar u cijeloj prici..
Bas mi je zao 😞 Ali barem je dobar znak da mozes ostati trudna. Zato se ja cure ne zelim radovati prije jer nikad se nezna. Meni je ovo prvi put u 13 ciklusa da se nesto dogadja sa mojim testom, 13 ciklusa prazno, bijelo..barem mi je malo ulilo nadu. Nadam se iskreno da necu procurit....
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Sad sam saznala za jos jednu frendicu iz Njemacke di zivim da je trudna😂😂😂
Ja ko ja nemogu cekat 28i. Sad sam isla iz dosade opet malo pisnut na trakice jedna je lh a druga hcg. Ja koliko god da gledam meni je opet sjena na ovoj hcg. Nije cisto bijela kao inace jer te trake koristim vec neko vrijeme. Stavit cu malo sliku evo
https://ibb.co/vdhJZRr
A danas me trbuh rastura dosta i grcevi na desnoj strani i dalje traju.
Drzim fige, meni su ti hgc stalno bacali i to ne sjene nego vidljive crte... tako da ako imas mogucnost napravi neki drugi
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Večer cure vidim ovdje živo... Neka!
Martina1982 ovaj tekst kao da sam sama pisala!
Kristina vidim crtu al ako je to kinez budi oprezna, napravi neki pouzdaniji. Ja volim proučavat kineze al s oprezom.
Ja imam 30g, muž 35, trudimo se 16mj, prije 12mj biokemijska i prije 4god uredna trudnoća. Nema odustajanja, ako treba glavom kroz zid IDEMO, nema frke.
Meni danas 17dc, pojavio se obilan egg iscjedak, večeras će akcija.
Ja vam se uvijek osjećam da sam T pa onda shvatim da ipak nisam 😂 kad sam zatrudnila pratila sam isto sve i dobitno je bilo 3 dana prije O i na dan O. Prošle godine biokemijska taman se trudili 4mj i nisam očekivala ni pratila trakice al sam se ponadala kad su mi buknule grudi i imala nalete vrućine.
url=https://lilypie.com]
Cure koje mjerite bazenu stavite par slikoca vaših grafova, kad niste bile trude i ove koje već imaju djecu i ako su mjerila temp. da vidimo grafove kad su ostale trudne
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
A znači ne mora temp konstantno ista biti nakon O jedino nagli padovi temp nisu dobri?
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji