Pisete puno ne mogu pohvatati sve...ali sam naisla na jedan fenomenalan teks. Izvorno je na engleskom pa sam ga prevela. Buduci je velik ne stane u komentar pa sam ga uslikala. Molim vas procitajte. Ja se rasplacem svaki put. ❤
Evo ja mogu iz prve ruke pošto sam rodila prije 5 godina reći da osjećaj ne vara.
Znači mi sina planirali nismo.. Smatrali smo da je Ovulacija i plodno dani iza nas.. Ali očito nije.. I ja sam doslovno jedno 4 dana prije menstruacije imala čudan osjećaj u sebi.. Za simptome neznam jer ih tad nisam uopće pratila jer nisam sumnjala ali me primio taj osjećaj znači sve mi je bilo lijepo, ružičasto idilično.. Uopće se nisam živcirala.. Takav mir i spokoj... S druge strane mislila sam da sam nešto bolesna (čitaj rak želuca😂😂😂), jer mi je bilo čudno u želucu ko da imam kamenje osjećaj sitosti neznam kak da to opišem. Drugo ništa neznam
Nije da ti zelim ubiti nadu ili nesto,nadam se da ce tvoje postati plus,ali ovo je samo moje iskustvo ovaj mjesec i sad cekam da pocnu bolovi i krvarenje ko kada je bila biokemijska ako je i ovo bilo nesto…😔
Zao mi je, zelim ti sljedeći mjesec pozitivan test i uredni trudnocu.
Ja jos cekam da dobijem, jos nista.
I. Da.. Test sam napravila na sam dan menstruacije jer dan prije nisam mogla cigaretu zapaliti koliko mi se želudac dizao.. Reko ovo je sad stvarno čudno.. Dvije crtice odmah...
I sada dok planiramo drugu bebu.. Koliko god sam željela da sam trudna ni jednom mi se taj osjećaj nije pojavio.. U sebi sam znala da nisam. Jer znam kak sam se prvi puta osjećala.. Ali želja..
Ona je bila jača i nada koja umire zadnja
Marina baš sam i ja jednom ostala trudna i tada još nismo ni planirali, ali kad nisam mogla da pojedem omiljeni kroasan znala sam da sam trudna al tad je već bilo 5tt 😅 nažalost u 8tt otišla
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Ja ko ja nemogu cekat 28i. Sad sam isla iz dosade opet malo pisnut na trakice jedna je lh a druga hcg. Ja koliko god da gledam meni je opet sjena na ovoj hcg. Nije cisto bijela kao inace jer te trake koristim vec neko vrijeme. Stavit cu malo sliku evo
https://ibb.co/vdhJZRr
A danas me trbuh rastura dosta i grcevi na desnoj strani i dalje traju.
Pa ja tu ne vidim sjenu… Vidim crtu!!! 😊
Jesi test očitala u roku kako piše na njemu? Jer ako jesi onda ti je ovo plus! Mislim da nema što drugo biti!!!
Pa jesam da, u roku par min se prikazala crta pise do 5 min. Ici cu do mulera sutra pa cu kupit jos jedan test da vidim malo sto ce pokazat na drugome testu
Ja isto vidim crtu 😀😀😀🙂🙂🙂!!!! Cestitam 🥳🥳🥳🥳!!!!
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Ja ko ja nemogu cekat 28i. Sad sam isla iz dosade opet malo pisnut na trakice jedna je lh a druga hcg. Ja koliko god da gledam meni je opet sjena na ovoj hcg. Nije cisto bijela kao inace jer te trake koristim vec neko vrijeme. Stavit cu malo sliku evo
Ja sam isto napravila tako kada je bio pik 9.1. Vidla se slaba sjena/crtica kako god i tako par dana,a onda se dogodio negativni,s time da sam ja imala osjecaj da se nesto cudno samnom dogada kada sam napravila te testove,ali eto…mozda je nesto i bilo,ali vise nece jer sam vidjela na papiru kada sam isla doma s posla roskastu krv i kao tkivo nekakvo krvavo u vodi i ono…ako je i bilo vise nije
Zato se ni ne zelim radovati prije vremena jer mi je na 8dpo isto pokazalo crtu pa na 10dpo nije i danas 12 dpo opet pokazuje. Kako si znala da je biokemijska? Jesi bila na pregledu nakon toga?
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Pisete puno ne mogu pohvatati sve…ali sam naisla na jedan fenomenalan teks. Izvorno je na engleskom pa sam ga prevela. Buduci je velik ne stane u komentar pa sam ga uslikala. Molim vas procitajte. Ja se rasplacem svaki put. ❤
Ajme, predivan tekst Martina. ❤️ Hvala sto si ga prevela i podijelila s nama. Sve se mi možemo tu pronaći. Bilo bi puno lakše kada bi žene otvoreno i bez srama progovorile, kako bi i ostale znale da nisu same i da nikome nije beba pala s neba samo tako.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Ja sam isto napravila tako kada je bio pik 9.1. Vidla se slaba sjena/crtica kako god i tako par dana,a onda se dogodio negativni,s time da sam ja imala osjecaj da se nesto cudno samnom dogada kada sam napravila te testove,ali eto…mozda je nesto i bilo,ali vise nece jer sam vidjela na papiru kada sam isla doma s posla roskastu krv i kao tkivo nekakvo krvavo u vodi i ono…ako je i bilo vise nije
Zato se ni ne zelim radovati prije vremena jer mi je na 8dpo isto pokazalo crtu pa na 10dpo nije i danas 12 dpo opet pokazuje. Kako si znala da je biokemijska? Jesi bila na pregledu nakon toga?
Nazvala ordinaciju ginekologa i objasnila situaciju,rekla da dam na dan ocekivane vidjela crticu i zbog stresa oko polaganja voznje u autoskoli sam odjednom samo prokrvarila i cula kako je nesto pljusnulo u skoljki,odmah sam znala...zakazao mi je termin da pregleda jel se sve ocistio i rekao je da ako je test bio pozitivan na dan ocekivane da je bila biokemijska trudnoca i rekao je da se ne krivim sto sam bila pod stresom da to nije moglo utjecati da tako zavrsi da je to jednostavno prirodna selekcija kako tijelo odabere i priroda se pobrine za sve,napravio je i papa test sve je bilo okej nakon toga tako da...rekao mi je kada se to dogodi da se vidi nesto kao tkivo koje je prokrvljeno da je to znak da je samo otislo,sto je zapravo jedina pozitivna stvar u cijeloj prici..
Sortiraj odgovore
Najstariji