Ujutro kad se probudim dok sam još u krevetu dohvatim digitalni toplomjer i stavim ga pod ruku, zaspem još koji minut i onda pogledam 😂😄 ali pali pa nema problema.
Znači kojom god metodom odlučile pratiti važno je da se cijelo vrijeme držite iste metode i da mjerite što je moguće u bliže vrijeme svaki dan. Alkohol noć prije može utjecati na temperaturu, otkrivanje po noći i slično. Najpouzdanije je mjeriti vaginalno ili oralno, al meni je vaginalno tlaka, a oralno ne mogu jer ne spavam zatvorenih usta.
Ajme.. Nisam sigurna da ću to uspjeti.. Jer nekad se dižem prije 6..nemad u 7, nekad u 8 🤷♀️😂😂
Bolje da se ja držim trakica..
Hvala na objašnjenju🤗
Nema ti to puno veze, ako je to neki tvoj ritam neće bit problema, tada ti samo bude nekad teže očekivati potpuno jasan graf. Ja se isto ne budim uvijek u isto vrijeme, npr. Radnim danom mjerim u 6:30 ili 7:10 a vikendom u 9....
E sad jel netko od vas koristio zelene one step trakice kojima treba pola sata da im se ukažu crtice nakon umakanja. E meni nije jasno.... Trakica je počela tamniti i onda svijetliti.... Mislim da pik nije bio ali mi baš nije jasno... Umjesto da idem prema tamnijem ono svijetli... A prema svemu drugome se bliži ovulacija
url=https://lilypie.com]
Vas je tolko sad u grupi da kad me nema 4h vas covjek vise nemoze polovit😔😔😅
Vas je tolko sad u grupi da kad me nema 4h vas covjek vise nemoze polovit😔😔😅
Ajme a zamisli kako je meni, nema me cijeli dan dan dok sam sve procitala popila casu vina i zapalila cigaru u miru 😂
Martina tekst je predivan, hvala ti na trudu sto si ga prevela. Taman smo se neki dan smijali mojem kopanju po smecu u potrazi za testovima kada evo spominje se i u teksu. Zadnja recenica jer ja sam ti me bas dirnula u dusu. 😍
Kada smo kod godina evo ja 29, MM 27. Pokusavamo godinu dana, a mogu reci da sam se aktivno uhvatila toga zadnjih 4 ili 5 od kada sam u ovoj grupi.
Tada sam pocela sa trakicama i sa vrkutom.
Za sada nazalost jos nema pozitivnih rezultata, ali nadam se svaki mjesec da ce biti. Sretno nam svima 😍
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Malla, hmm mozda nisu toliko osjetljive da bi ti pokazale pik?! Mozda je to jucer bio pik pa sad krece svijetliti, mozda ga samo nisi uspila uhvatit..ne znam. Al znat ces sutra, kad ga ponovno popiskis, ako krene opet tamnit onda ce pik uskoro, a ako bude jos svijetljija ja bih onda rekla da je pik bio al ga nisi uspjela uhvatiti.
Meni ti inace trakice budu svijetle, i onda jedan dan odjednom skuzim da je krenila tamniti i odmah sutra dan mi bude pik, i sutra dan bude opet svijetla, a opet je nekom drugacije..
Ugl. prati ti jos trakicama i prati svoje tijelo sta ti kaze, pa ces najbolje i znati.😊😊
Tako ću i radit, ove do sad nisam koristila, one su 20mlu. Vidit ćemo sutra što kažu a što će i temperatura reći!
url=https://lilypie.com]
Ma cure moje,bebe testovi i sve na stranu, Hrvatska je u finalu Europskog prvenstvaaaaa! Ako pobijedimo u nedjelju sve mi se cini da ce krajem 10 i pocetkom 11.mj biti baby boom u Hrvatskoj 🥳🥳🥳🥳🥳😂 eto nam svima motivacije vise 😃😃😃 popit,proslavit i udri miskoooooo 🥰🥰🥰
Hahaa 😂 Blago onima koje su ovaj vikend u plodnim danima 😂😂
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Mallla slažem se sa tockicom možda ti je pik bio jučer ako trakice nisu dovoljno osjetljive
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Hahaa 😂 Blago onima koje su ovaj vikend u plodnim danima 😂😂
Tu sam negdje 😂
Mislim da cu lagano na spavanje ako uspijem zaspati...cijeli dan imam neke grceve kao kada trebam dobiti i taj roskasti iscjedak ujutro,ocekujem da cu procuriti ko covjek ili ista,kad ono nista i samo me izmucili ti grcevi i vec me dugo drzi mucnina s tim grcevima i bas...uzasno se lose osjecam pa cu lec spavati,curkama koje ce raditi testove za plus drzim fige da se pojavi,a curkama koje ganjaju O zelim da sto prije ulovite pik 🤞🏻😘😘🥳
Sortiraj odgovore
Najstariji