Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Siječanj 2020. 20:00

Evo jedan moj graf u normalnom ciklus.

24. Siječanj 2020. 20:01

Ovaj je kad sam imala biokemijsku.

24. Siječanj 2020. 20:02

Ciklus bez ovulacije ili anovulacijski ciklus

Irma90
    24. Siječanj 2020. 20:02

Evo i moj graf..
     Ja imam dosta lude i šetajuće temperature, bar mi se tako čini. Vjerojatno jer imam jako lak san, često se budim.tijekom noći...
    Prijavljujem da su mi počeli opet neki grčići dolje, ali malo mi je drugačija bol nego inače...

🙍🏼‍♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
    povišen TSH
    🙍🏻‍♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
    Pokušavamo od 6.2019.
    1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem

24. Siječanj 2020. 20:06

Irma90

Evo i moj graf..
    Ja imam dosta lude i šetajuće temperature, bar mi se tako čini. Vjerojatno jer imam jako lak san, često se budim.tijekom noći…
    Prijavljujem da su mi počeli opet neki grčići dolje, ali malo mi je drugačija bol nego inače…

Kakva ti je situacija sa hormonima? 

• Ninuska

Martina1982

Koliko ti je dugo trajalo ovaj ciklus? Kako si prepoznala ciklus bez ovulacije? 

• Pepika

Odlazim od trenutne teme al morala sam 😂🤦‍♀️

Meni muz komentira ajme kolko ce beba nastati ovu noc ako Hrvatska prode u finale pa.... Ajmo Hrvatska 😃

24. Siječanj 2020. 20:09

Ninuska

Martina1982

Koliko ti je dugo trajalo ovaj ciklus? Kako si prepoznala ciklus bez ovulacije?

Zato sta mi je tempica setala gore dolje. I po tom sam odmah znala da nista. Trajao je ciklus  61 dan. 49DC  sam dosla kod ginekologice i napravila je betu koja je bila negativna. Kod pregleda nije vidla nista ni da ce biti M ni O nis. Nis na jajnicam nije bilo.Pa smo dogovorile da ako ne dode M za par dana da izazovemo drugu fazu ciklusa progesteronom. Tako sam ga i popila i nakon tog dobila M. 

Aneee
    24. Siječanj 2020. 20:12

Martina1982

Jel ti to samo jednom bilo ili zna se desiti više puta?

Irma90

Evo i moj graf..
    Ja imam dosta lude i šetajuće temperature, bar mi se tako čini. Vjerojatno jer imam jako lak san, često se budim.tijekom noći…
    Prijavljujem da su mi počeli opet neki grčići dolje, ali malo mi je drugačija bol nego inače…

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

24. Siječanj 2020. 20:19

Ana.b desilo se i ovaj ciklus. Ali sam na 44DC otisla kod doktora za MPO i vidio je kao folikul. No medutim drugi dan kad je vadio hormone reko je da je cista ali da imam jos malih folikula na drugom janiku te mi dao Klomifen. Na 51DC sam bila opet kod njega i nakon uzimanja krvi i ultrazvuka reko je da imam folikul 16mm te mi dao sropericu. Naknadno su me taj dan nazvali i rekli da je sa hormonima sve ok i da si dam sropericu koja ce dat potporu jajscu te da se O desi. I eto sad sam 59DC i u srijedu sam na kontroli. Pijem progesteron, aspirin i pikam se inekcijama Clexane.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.