Evo i moj graf..
Ja imam dosta lude i šetajuće temperature, bar mi se tako čini. Vjerojatno jer imam jako lak san, često se budim.tijekom noći...
Prijavljujem da su mi počeli opet neki grčići dolje, ali malo mi je drugačija bol nego inače...
🙍🏼♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
povišen TSH
🙍🏻♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
Pokušavamo od 6.2019.
1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem
Evo i moj graf..
Ja imam dosta lude i šetajuće temperature, bar mi se tako čini. Vjerojatno jer imam jako lak san, često se budim.tijekom noći…
Prijavljujem da su mi počeli opet neki grčići dolje, ali malo mi je drugačija bol nego inače…
Kakva ti je situacija sa hormonima?
Ciklus bez ovulacije ili anovulacijski ciklus
Koliko ti je dugo trajalo ovaj ciklus? Kako si prepoznala ciklus bez ovulacije?
Odlazim od trenutne teme al morala sam 😂🤦♀️
Meni muz komentira ajme kolko ce beba nastati ovu noc ako Hrvatska prode u finale pa.... Ajmo Hrvatska 😃
Koliko ti je dugo trajalo ovaj ciklus? Kako si prepoznala ciklus bez ovulacije?
Zato sta mi je tempica setala gore dolje. I po tom sam odmah znala da nista. Trajao je ciklus 61 dan. 49DC sam dosla kod ginekologice i napravila je betu koja je bila negativna. Kod pregleda nije vidla nista ni da ce biti M ni O nis. Nis na jajnicam nije bilo.Pa smo dogovorile da ako ne dode M za par dana da izazovemo drugu fazu ciklusa progesteronom. Tako sam ga i popila i nakon tog dobila M.
Jel ti to samo jednom bilo ili zna se desiti više puta?
Evo i moj graf..
Ja imam dosta lude i šetajuće temperature, bar mi se tako čini. Vjerojatno jer imam jako lak san, često se budim.tijekom noći…
Prijavljujem da su mi počeli opet neki grčići dolje, ali malo mi je drugačija bol nego inače…
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Ana.b desilo se i ovaj ciklus. Ali sam na 44DC otisla kod doktora za MPO i vidio je kao folikul. No medutim drugi dan kad je vadio hormone reko je da je cista ali da imam jos malih folikula na drugom janiku te mi dao Klomifen. Na 51DC sam bila opet kod njega i nakon uzimanja krvi i ultrazvuka reko je da imam folikul 16mm te mi dao sropericu. Naknadno su me taj dan nazvali i rekli da je sa hormonima sve ok i da si dam sropericu koja ce dat potporu jajscu te da se O desi. I eto sad sam 59DC i u srijedu sam na kontroli. Pijem progesteron, aspirin i pikam se inekcijama Clexane.
Sortiraj odgovore
Najstariji