Cure danas usred noci nakon vca dve kapljicr smedje i sad ujutro. Krecu i grčevi. Mislim da cu dobiti. :( 2/3 dana prije :(
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Bolovi me probudili vec ne spavam sat vremena,procurila sam i to je bas dobar izljev,preveliki za prvi dan,tako da,racunam da je ono 9.1. Oko 21 bio pik,a 10.1. Da je bila do navecer ovulacija i evo sa 24. na 25.1.procurila…ovakvu slabost,bolove i izljev nisam imala jos tamo od biokemijske prosle godine,samo sto me i dalje drzi uzasna mucnina…eto samo update kad vec ne mogu spavati pa placem od tih bolova i pitam se sto nisam rodena ko musko da se ne patim ovako, ne dao Bog ovo nikome 🥺 doc cu ovdje kad budem pri snazi, ako ce neke cure raditi testove drzim fige,Martina slobodno me skini s popisa,pise mi kao navodno 24.02. Za ne dobiti opet,ali ko zna sto ne valja tako da,mene mozes staviti i pod tri upitnika za iduci mjesec sto se mene tice…drzite mi se,budite mi dobro ja odoh dalje u svoju borbu 😘👋🏻🤞🏻
Crne rupe nadam se da je sve ok. Ali ja ti imam godinama bolne cikluse neki budu bas tako obilni neki ne. Inace je sve ok sa ginekološke strane. Kad sam operirala dojku dva puta nisam trazila tablete protiv bolova trpila sam. Omam visok prag tolerancije na bol. Ali kad sam nakon druge oper nakon tri dana dobila M ja sam uzimala brufene od 600 kao i uvijek. Prva tri dana po 4-5 moram. Dr je rekao da neke zene imaju bolne cikluse pa porod bude laksi - ljudi tjesim se. Cisto sumnjam. :)
Uz tebe smo.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Ima li neka ovdje bivsa trudnica koja se testirala od 5,6 dana dpo i kad joj se tek prva crta pojavila?
Da cujemo islustva iz prve ruke👍
Crnerupe zao mi je da ti je došla, ali barem ćeš se riješiti muke pa u nove pobjede. Ja otkad znam za sebe imam užasno bolne i obilne M.
LeLa da li inače imaš smeđi iscjedak pred M? Jesu li ti jaki grčevi ili slabiji?
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Ovako, ja bezveze jutros napravila Clearblue ov test jer mi je zadnji ostao. Ništa nisam očekivala, a kad ono pojavi se smile! 🤷♀️🤔 Danas na 26 dc! Ovo mi je jako čudno. Sto imam drugu ovulaciju??? Inače, sinoć sam imala menst grčeve i mislila da ću procuriti....
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Svima koji su dobili - zao mi je novi mjesec, nove pobjede! Ne odustajte i nedajte da vas ovo demotivira
Nada postoji mogucnost za 2 ovulacije, moze biti. Da li je moguce da si trudna pa lh test pokazuje?
Nada 23 ti bi mogla bit trudna👍
Kazu da tako bude tamna crta kad si trudan
Kad trebas dobit?
Pipin ne znam, bas mi čudno. Rekla sam si da neću raditi test na trudnoću prije 28., ali jutros iz znatiželje napravila ov test jer mi je zadnji ostao. Nemam pojma sto da sad radim. Opet u akciju ili kupiti test za T i ranije se testirati?
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Trebala si test trudnoce napravit
Mislim da je kod tebe + plusic
I rekla si da imas neke simptome nekidan kolko se sjecam.
Sortiraj odgovore
Najstariji