Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LeLa2807
    24. Siječanj 2020. 16:00

Rita88

nada23

Rita88

Hej ja 31 a muz 35, pokusavamo od 2018 godine, u tom periodu dvije trudnoce, ali završile spontani nazalost, jos imamo fore ovaj i iduci ciklus onda idemo na IVF.

Možda vam se baš ostvari T u ova dva ciklusa, pa vam IVF neće ni trebati. 🙏🙏

joj nadam se, nekako sam pozitivna ovaj ciklus ne znam zasto, neki me osjecaj pere da bi to moglo biti to, e sad vidjet cemo za desetak dana. ☺️

Ja nekako mislim za sve žene koje su osjetile da je to to da tako zaista i bude :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

24. Siječanj 2020. 16:05

Dina ovdje ih je dosta cura do 30 godina pa isto dosta dugo se muce
    A onda se pitam tek kolko cu ja s 36 god😂

dinaa91
    24. Siječanj 2020. 16:06

Evo zenice da prijavim bila sam danas kod doktora zbog grceva i bolova nakon ovulacije..Doktorica kaze da mi je Sve ok..i da je normano da se imaju mali grcevi nakon ovulacije...pa sad nezz 😑 bitno da nije nista ozbiljno danas mi je tek 5 dpo preostaje samo da cekam 😓

28 godina/ 2,5 god pokusavanja /2 Biokemijske

dinaa91
    24. Siječanj 2020. 16:09

Marinalin

Ne mora nista da znace godine..imas ti jos Fore kao sto kazu nikad nije kasno 😊 samo kod nekog ide veze a neko mora da se namuci..drago mi kad mi doktorica kaze da je Sve ok...al opet jos me vise muci onda pitanje. .pa do cega je vise 2,5 god nije malo 😣

28 godina/ 2,5 god pokusavanja /2 Biokemijske

LeLa2807
    24. Siječanj 2020. 16:20

Marinalin

moja sestricna rodila sa 38, druga sa 40 uredne skolske trudnoce, ja 12 mladja pa evo pokusavamo tako da nema tu pravila, ne sekiraj se. ako na pregledu bude sve ok, sanse su nam iste onda (pod pretpostavkom da meni bude sve ok jel).....

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

Rita88
    24. Siječanj 2020. 16:28

LeLa2807

Rita88

nada23

Rita88

Hej ja 31 a muz 35, pokusavamo od 2018 godine, u tom periodu dvije trudnoce, ali završile spontani nazalost, jos imamo fore ovaj i iduci ciklus onda idemo na IVF.

joj nadam se, nekako sam pozitivna ovaj ciklus ne znam zasto, neki me osjecaj pere da bi to moglo biti to, e sad vidjet cemo za desetak dana. ☺️

Ja nekako mislim za sve žene koje su osjetile da je to to da tako zaista i bude :)

da, samo da ne bude razocarenja, valjda nece, kako god necemo odustat, ja sam si zacrtala ove godine bit trudnica, tako ce i bit 💪 kak se ti osjecas, jel imas kakvih simptoma, jos nista nije kasno, imas jos par dana do menge odnosno plusa ☺️

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

LeLa2807
    24. Siječanj 2020. 16:36

Rita88

LeLa2807

Rita88

nada23

Rita88

da, samo da ne bude razocarenja, valjda nece, kako god necemo odustat, ja sam si zacrtala ove godine bit trudnica, tako ce i bit 💪 kak se ti osjecas, jel imas kakvih simptoma, jos nista nije kasno, imas jos par dana do menge odnosno plusa ☺️

Ma ja sam danas skroz odustala od te mogućnosti tako da simptome negiram. Dakle u srijedu četvrtak i petak su mi ljudi na poslu redom dolazili govorit kako blistam i ja si mislim ajde možda stavrno je jer uvijek sam si ista ništa specijalno drugačije nije - današnji test i mislim si ok možda novi puder :D

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

Aneee
    24. Siječanj 2020. 16:40

Rita88

nada23

Rita88

I ja isto tako, iako još 10 dana imam do testa ja sam uvjerena da je to to 😊

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

nada23
    24. Siječanj 2020. 16:51

Vjerujem da taj osjećaj rijetko kad pogriješi. Iskreno, ja ne znam imam li ga. Možda ga nesvjesno i blokiram kako bi razočarenje bilo manje. Bas sam nekako flegma ovaj put i čak mi je i čekanje na test lakše podnijeti nego prije... 🤷‍♀️

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

24. Siječanj 2020. 16:57

Mene ljeva cica probode😂😂😂😂
    Strecne me kao sto vas jajnici😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.