U ova tri dana sam cula za vec par poznanica da su trudne
Evo i sad ka facebooku i stvarno se rasplac od tuge😔😔
meni poznanica rodila trece dijete unutar 4 godine i razmislja o cetvrtom..dakle..
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Ja sam ovaj mjesec tek od O krenula s vrkutom ne namjerno nego sam ju tad kupila, tako da računam idući ciklus da će biti otpočetka jer ću nastaviti piti cijelo vrijeme.
Ako dobijem, onda ću taman kad prođe ići kod dr. na redovni sistematski (hormoni + papa + krv + mokraća) i tražit ću briseve one bakterijske za početak jer mi to nitko nikad nije radio. To ću sve privatno obavit, bar da sam po tom pitanju mirna da je sve u redu.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Ja 25 i mm 27, od 6 mj 2019 ne pazimo a tek od 10mj iste godine smo krenuli sa lh trakicama i lov na pik 😊
Ja pijem femisan, i folnu sa zeljezom, vitaminima c i d, nocurak sam uzimala nekih tjedan prije O i tjt.
Suprug uzima cink 😁
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Jutro cure, ja sam jutros radila test od 25mlU neki iz mullera, dakle ja nigdje ne mogu naći te od 19mlU, valjda ih ima jedino u ljekarni, a tamo nisam bila. Ugl na testu veliko ništa…
Nekako se prestajem nadat. Neočekivana je brzo 27 ili 28 pa računam da bi se već vidjelo.
Dakle nakon ovog mjeseca gdje sam imala potkožne pristiće, bolne bradavice, grudi veće za jedan broj, grčenja i probadanja, iscjedak i umor više niti jedan simptom neću pratit od idućeg ciklusa hahahah :D
Lilo, suputnice kako si? Držim ti fige, baš sam pozitivna oko tvog ishoda jer se otpočetka osjećaš kao da si trudna i sigurna sam da je to onda to. Ja se tako nisam osjećala :D <3
Tu smo si negdje. Ja trebam ne dobiti po jednom kalendaru 28. a po drugom 30.1.
Isto radila danae test, 25mlu i ništa.
Niti sjene!
A nejde mi se u ljekarnu po 10mlu.
Najbolje da se strpim do.vještice i gotovo 😔
Joj ja sam baš bila malo potonula i iskreno ok maalo se nadam ali ne previše…
Ako te tješi, ja imam aplikaciju Fertility friend.
Unutra vodim ciklus, Baz. Temperaturu, ovul testove i sve simptome.
Kad sam danas unjela da imam minus na testu izbacilo mi je njihovo istraživanje da je više od 80% analiziranih korisnica njihove aplikacije, koje su imale minus do 11 DPO, kasnije imale plus na testu.
Tako da još uvijek ima vremena i nade za nas 😊
🙍🏼♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
povišen TSH
🙍🏻♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
Pokušavamo od 6.2019.
1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem
Ja imam 29, decko 27, ovo je treci ciklus da pokušavamo, prvi ciklus nismo bas pokrili sve dane i nisam pratila ovulaciju trakicama, a drugi ciklus bio je plus, ali na žalost biokemijska. Pijem inofolic mjesec dana
Tko je pio culje crnog kima?
Jel kome pomoglo?
Ja, ali za imunitet. Ma draga, znam da si nestrpljiva, svi smo, ali radis sve sto je u tvojoj mogucnosti. Nemoj dodavati nista vise jer mozes samo zbrku napraviti. Vjeruj u proizvode koje koristis i vjeruj svome tijelu, daj im malo vremena da djeluje i da se primi malo cudo!
Jutro cure, ja sam jutros radila test od 25mlU neki iz mullera, dakle ja nigdje ne mogu naći te od 19mlU, valjda ih ima jedino u ljekarni, a tamo nisam bila. Ugl na testu veliko ništa…
Nekako se prestajem nadat. Neočekivana je brzo 27 ili 28 pa računam da bi se već vidjelo.
Dakle nakon ovog mjeseca gdje sam imala potkožne pristiće, bolne bradavice, grudi veće za jedan broj, grčenja i probadanja, iscjedak i umor više niti jedan simptom neću pratit od idućeg ciklusa hahahah :D
Lilo, suputnice kako si? Držim ti fige, baš sam pozitivna oko tvog ishoda jer se otpočetka osjećaš kao da si trudna i sigurna sam da je to onda to. Ja se tako nisam osjećala :D <3
Tu smo si negdje. Ja trebam ne dobiti po jednom kalendaru 28. a po drugom 30.1.
Isto radila danae test, 25mlu i ništa.
Niti sjene!
A nejde mi se u ljekarnu po 10mlu.
Najbolje da se strpim do.vještice i gotovo 😔
Joj ja sam baš bila malo potonula i iskreno ok maalo se nadam ali ne previše…
Ako te tješi, ja imam aplikaciju Fertility friend.
Unutra vodim ciklus, Baz. Temperaturu, ovul testove i sve simptome.
Kad sam danas unjela da imam minus na testu izbacilo mi je njihovo istraživanje da je više od 80% analiziranih korisnica njihove aplikacije, koje su imale minus do 11 DPO, kasnije imale plus na testu.
Tako da još uvijek ima vremena i nade za nas 😊
Hvala ti puno Irma, tješi me svakako jer barem još 4 dana se imam čemu nadati..<3
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Hej ja 31 a muz 35, pokusavamo od 2018 godine, u tom periodu dvije trudnoce, ali završile spontani nazalost, jos imamo fore ovaj i iduci ciklus onda idemo na IVF.
Možda vam se baš ostvari T u ova dva ciklusa, pa vam IVF neće ni trebati. 🙏🙏
joj nadam se, nekako sam pozitivna ovaj ciklus ne znam zasto, neki me osjecaj pere da bi to moglo biti to, e sad vidjet cemo za desetak dana. ☺️
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Ja 36 a muz 34god
I evo 6 ciklus i nista.
3.2 imamo detaljne preglede u klinici za probleme plodnosti jer ne zelim gubiti vrijeme cekajuci da saznam dal imamo problem👍
@Marinalin nadam se da ce ti Sve uredu bit ja imam 29 god i muz isto toliko pokusavamo vec 2,5 god i nista...i mi imamo 15 og aprila isto termin na klinici za Probleme sa plodnosti pa cemo vidjet kako ce proc 😣
28 godina/ 2,5 god pokusavanja /2 Biokemijske
Sortiraj odgovore
Najstariji