Hej ja 31 a muz 35, pokusavamo od 2018 godine, u tom periodu dvije trudnoce, ali završile spontani nazalost, jos imamo fore ovaj i iduci ciklus onda idemo na IVF.
Možda vam se baš ostvari T u ova dva ciklusa, pa vam IVF neće ni trebati. 🙏🙏
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Pitanje za one koje su uspijele ostvarit T. Jeste bas ubole pik na O i plodne dane ?
Ja sam taj mj kad sam ostala trudna prvi put koristila testove za O od Clearbluea, cetvrti dan plodnih dana sam uhvatila smajlić. Pokrili smo dan prije smajlica, taj dan i dan poslije i primilo se :)
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Jutro cure, ja sam jutros radila test od 25mlU neki iz mullera, dakle ja nigdje ne mogu naći te od 19mlU, valjda ih ima jedino u ljekarni, a tamo nisam bila. Ugl na testu veliko ništa…
Nekako se prestajem nadat. Neočekivana je brzo 27 ili 28 pa računam da bi se već vidjelo.
Dakle nakon ovog mjeseca gdje sam imala potkožne pristiće, bolne bradavice, grudi veće za jedan broj, grčenja i probadanja, iscjedak i umor više niti jedan simptom neću pratit od idućeg ciklusa hahahah :D
Lilo, suputnice kako si? Držim ti fige, baš sam pozitivna oko tvog ishoda jer se otpočetka osjećaš kao da si trudna i sigurna sam da je to onda to. Ja se tako nisam osjećala :D <3
Tu smo si negdje. Ja trebam ne dobiti po jednom kalendaru 28. a po drugom 30.1.
Isto radila danae test, 25mlu i ništa.
Niti sjene!
A nejde mi se u ljekarnu po 10mlu.
Najbolje da se strpim do.vještice i gotovo 😔
Joj ja sam baš bila malo potonula i iskreno ok maalo se nadam ali ne previše...
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Pitanje za one koje su uspijele ostvarit T. Jeste bas ubole pik na O i plodne dane ?
Ja mjesec koji sam ostala t nisam koristila lh trakice. Po bolovima i iscjetku rekla bi da uopce nismo pogodili pik nego da je dobitna akcija bila dan dva prije O. Mislim da je bitnije akcijati prije jer sama O sse moze propustiti. Ja sam tad pila folnu i vrkutu, redovno vjezbala, pila vina :D
Haha, ja redovno pijem vino :D ne vježbam, ali ću se vratiti tome jer me ledja rasturaju od 8/9 sati sjedenja na poslu.
Znaci nisam jedina 😂 nista bez vina 🥰🤦♀️😅
Mi zaceli prvo nakon izlaska koji je ukljucivao vino haha, ima nesto u tome!
ja ful mislim da ima jer se onda opustimo i ne razmisljamo u grcu hoce li se primit :D
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
U ova tri dana sam cula za vec par poznanica da su trudne
Evo i sad ka facebooku i stvarno se rasplac od tuge😔😔
U ova tri dana sam cula za vec par poznanica da su trudne
Evo i sad ka facebooku i stvarno se rasplac od tuge😔😔
Tako je i meni bilo posebice nakon spontanog, ali gledaj to na nacin da je to samo test koliko si jaka, a JAKA si. Kad ces ti biti trudna, nekome drugome ce to biti trn u oku...
Pipin hvala ti na utjehi👍
Nisam ljubomorna al svi su poceli radit na bebi nakon mene i samo ja ostajem usjedilica😔
Pipin hvala ti na utjehi👍
Nisam ljubomorna al svi su poceli radit na bebi nakon mene i samo ja ostajem usjedilica😔
Stize i tvoje dijete, ne brini ovo nije utrka, vec maraton. Bitno je stici do cilja, a stici ces kad tad!
Koliko god je teško, najbitnije je opustiti se, ne gledati druge i čvrsto vjerovati da će i naša sreća doći kad-tad. 😊
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Ja 30, muz 31....radimo 7 mjeseci...nakon 5 mjeseci dobili + ali biokemijska i evo sad ce nam biti 3.mjesec pokusavanja nakon biokemijske....pila sam nocurak, a sad ovaj ciklus folnu i femisan kapi, a muz cink i selen...s oboje je sve ok tak da se nadam da cemo uskoro ugledat svoj plusić ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji