Hvala ti Lela :) kako si ti, jel ima izrazenih simptoma ?
Mrljica i ja sam narucila 60 komada lh trakica i 20 hcg trakica ko da sam sisla s uma, al neka nek se nadju. I isto sam rekla dragom sad nakon menge ima da svaka dva dana hopsamo ovo nam je zadnja sansa prije ivf i ima da iz sve snage napravimo to malo cudo. I da stigao mi je imunomed i time se jos sopamo,tako da nema labavo,samo jako 💪💪
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Eto mene sa folikulometrije. Ima 2 folikula jedan veci i jedan manji na desnom jajniku al ne zna jel pravi ili je to cista. Kaze mozda se cista smanjila a ovo da je pravi folikul. Pa su mi uzeli krv da urade hormone LH i progesteron pa ce vidit jel je ili nije. Ako je pravi onda sutra radimo inseminaciju. Dobila sam stoperici da si ju dam ak je pravi. Ako nije onda cemo za dalje vidit sta ce reci.Ali mislim da nije folikul da je cista. Al dobro. Na lijevom je vidio 5 folikulica ali su manji. Tak da i da nije ovaj pravi ima vremena da ovi narastu. Zvat ce me do 12 pa cu znat.
Sretno draga nadam se danje folikul. Drzim palceve i da bude sutra inseminacija!!!
❤️❤️❤️💜❤️💜💜❤️😘😘😘🍀😘😘🍀😘😘😘😘🍀😘😘💞💞💞💞💞 Saljem sve dobre vibre! Meni je sinoc odnos bio bez boli sve ok… Pokriti cemo joa vecetas i to je 4 odnosa od stoperice. Danas je ovulacija i to jaka jedva se krecem kako jajnici bolej.. Proslo 43 sata od davanja stoperice….
Juhuuu znaci odbrojavanje moze krenut. Drzimo 🤞😘 i navijam za blizancekeeee 👍👍👍
Anitram zao mi je sto je glupa cista,ali hej zato ce ove narast lijepo za koji dan i bit ce to to, drzim fige , cekamo subotu 🥰
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
https://ibb.co/QKPSqPg
Šta mislite, jesan se malo opremila? Dolaze uskoro još roze sa Alija. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Clearblue san uzela čisto jer sam ih uspjela sa nekim popustima ubost za 10€ na Amazonu. Nadan se da valjaju. Izgleda da je ovo definicija "opušteno ćemo" za mene. 🙈
Ne bu ti ovo dosta garant. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣Ma mislim da si jos trebala uzet. Za svaki slucaj da se nade 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣.
Ne reci dvaput. 😂🙈 Jedva čekam, nekako se nadam da će mi se ciklus nekako čarobno nakon te jedne neuspjele trudnoće i pijenja vrkute možda i skratit za koji dan. 8 dana🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Mrljica i ja sam narucila 60 komada lh trakica i 20 hcg trakica ko da sam sisla s uma, al neka nek se nadju. I isto sam rekla dragom sad nakon menge ima da svaka dva dana hopsamo ovo nam je zadnja sansa prije ivf i ima da iz sve snage napravimo to malo cudo. I da stigao mi je imunomed i time se jos sopamo,tako da nema labavo,samo jako 💪💪
Hej Rita, dobro sam hvala na pitanju. Od simptoma non stop idem piškiti, preko noci se dizem par puta. Sanjam intenzivne vrlo često ruzne nerralne snove. Osjetim grčeve povremeno. Ceste popodne/prrdvecer neki put slabiji neki put jači. Dosta iscjtka i to je to. Nisam umorna, mene nesanica muci vise. :D
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Hej Rita, dobro sam hvala na pitanju. Od simptoma non stop idem piškiti, preko noci se dizem par puta. Sanjam intenzivne vrlo često ruzne nerralne snove. Osjetim grčeve povremeno. Ceste popodne/prrdvecer neki put slabiji neki put jači. Dosta iscjtka i to je to. Nisam umorna, mene nesanica muci vise. :D
Hjooj blago ti se i ja bi tako 😊 uzivaj u trudnoci i javi nam kad budes isla na pregled. Jesi planirala mozda raditi nifty test ili ces preskocit?
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Dina cestitam, to je bas pravi plus 🙃🙃
Anitram sretno , javi sta na kraju.
Ja sam jutros bila na konzultacijama, krecemo u 6 mj na IVF imamo fore sad jos prirodno zatrudnit a ako dobijem krecemo u nove pobjede. Pusa svima
Superrrr drzim 🤞i nek vrijeme brzo prode. A znas da ne bi bila prva koja bi ostala T taman prije postupka 😉. Kod mene jos nista. Ipak je cista. Ali nema veze. Imamo 5 manjih na lijevom i jedna jos na desnom. Tako da stignu oni narast. Ipak danas je tek 10DC. U subotu kontrola.
Stignu natast bas je rano!.... Bit ce to dobro ipak je stimulacija bila tu. . . Ja kod sebe nisam vidjela te male. Samo po taj jedan veliki. Jel normalno da izbaci po jedan ili? . Meni su ovulacije uvijek ranije pa je i velicina bila na 10dc.....al ti imas kasnije ovulacije jel da?
Dina cestitam, to je bas pravi plus 🙃🙃
Anitram sretno , javi sta na kraju.
Ja sam jutros bila na konzultacijama, krecemo u 6 mj na IVF imamo fore sad jos prirodno zatrudnit a ako dobijem krecemo u nove pobjede. Pusa svima
Superrrr drzim 🤞i nek vrijeme brzo prode. A znas da ne bi bila prva koja bi ostala T taman prije postupka 😉. Kod mene jos nista. Ipak je cista. Ali nema veze. Imamo 5 manjih na lijevom i jedna jos na desnom. Tako da stignu oni narast. Ipak danas je tek 10DC. U subotu kontrola.
Stignu natast bas je rano!…. Bit ce to dobro ipak je stimulacija bila tu. . . Ja kod sebe nisam vidjela te male. Samo po taj jedan veliki. Jel normalno da izbaci po jedan ili? . Meni su ovulacije uvijek ranije pa je i velicina bila na 10dc…..al ti imas kasnije ovulacije jel da?
Da da kasnije su mi. Prije 15DC ciklusa nemam O. Mislim da ce tak i biti sada. Inace kod Klomifena je normalno da bude jedan ili dva. I nisi imala jaku dozu. Nekom se zna desiti da ima 3 ili 4 vodeca folikula al to je vec na granici za punkciju. Tak da znaju cak ak se desi vise od 4 tipa 5 ili 6 upozoriti na viseplodnu trudnocu i preporuciti odustajanje od tog ciklusa. Jedan ili dva su savim ok. Aj i tri cak. A zamisli ovo. Kad ides na vantjelesnu zna biti od stimulacije cak 13 😱. A neke znaju imat i vise🤣🤣🤣
Hjooj blago ti se i ja bi tako 😊 uzivaj u trudnoci i javi nam kad budes isla na pregled. Jesi planirala mozda raditi nifty test ili ces preskocit?
Draga Rita sigurna sam da ces jako brzo i da cemo tipkati o savjetima u T i kasnije oko bebe. :)
Necu raditi ni jedan test, nisam o tome ni razmisljala. :) ja cu po starinski pa sta Bog da. Ne mogu utjecati na to sta ce biti, ali mogu se truditi biti pozitivna i paziti na sebe. Svakako se javim nakon pregleda. Tu sam ja, sta god treba.. Makar i utjeha koja nam je svima potrebna.
Anitram, drzim fige od srca!
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Želim nam svima svu sreću! I bistru glavu.🙈
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sortiraj odgovore
Najstariji