Dina cestitam, to je bas pravi plus 🙃🙃
Anitram sretno , javi sta na kraju.
Ja sam jutros bila na konzultacijama, krecemo u 6 mj na IVF imamo fore sad jos prirodno zatrudnit a ako dobijem krecemo u nove pobjede. Pusa svima
Sretno Rita neka bude dobitno!
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Meni je danas 14.dc, sinoć smo imali odnos i poslije kad sam se brisala papir je bio rozi. Par puta sam išla čistim papirom i uvijek je bio rozi. To mi prvi puta tako. Nemam između ciklusa nikakvih smeđarenja ni ništa. Ne znam što da mislim
Mozda ovulacijsko krvarenje ili ste mozda malo bili grubi 🤭 zna se desiti poslje odnosa.
Nismo bili grubi. Što je ovulacijsko krvarenje??? 🤔 Zar i to postoji?
Probojno ili ovulacijsko postoji, to se dogada kada prode O koja je bila stvarno jaka i ukazuje na veliku plodnost zene taj mjesec 😁
Anitram, jesi što saznala? Jel su to folikuli ili cista? Nadam se ovo prvo.
Eto mene sa folikulometrije. Ima 2 folikula jedan veci i jedan manji na desnom jajniku al ne zna jel pravi ili je to cista. Kaze mozda se cista smanjila a ovo da je pravi folikul. Pa su mi uzeli krv da urade hormone LH i progesteron pa ce vidit jel je ili nije. Ako je pravi onda sutra radimo inseminaciju. Dobila sam stoperici da si ju dam ak je pravi. Ako nije onda cemo za dalje vidit sta ce reci.Ali mislim da nije folikul da je cista. Al dobro. Na lijevom je vidio 5 folikulica ali su manji. Tak da i da nije ovaj pravi ima vremena da ovi narastu. Zvat ce me do 12 pa cu znat.
Sretno draga nadam se danje folikul. Drzim palceve i da bude sutra inseminacija!!!
❤️❤️❤️💜❤️💜💜❤️😘😘😘🍀😘😘🍀😘😘😘😘🍀😘😘💞💞💞💞💞 Saljem sve dobre vibre! Meni je sinoc odnos bio bez boli sve ok... Pokriti cemo joa vecetas i to je 4 odnosa od stoperice. Danas je ovulacija i to jaka jedva se krecem kako jajnici bolej.. Proslo 43 sata od davanja stoperice....
https://ibb.co/QKPSqPg
Šta mislite, jesan se malo opremila? Dolaze uskoro još roze sa Alija. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Clearblue san uzela čisto jer sam ih uspjela sa nekim popustima ubost za 10€ na Amazonu. Nadan se da valjaju. Izgleda da je ovo definicija "opušteno ćemo" za mene. 🙈
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Meni je danas 14.dc, sinoć smo imali odnos i poslije kad sam se brisala papir je bio rozi. Par puta sam išla čistim papirom i uvijek je bio rozi. To mi prvi puta tako. Nemam između ciklusa nikakvih smeđarenja ni ništa. Ne znam što da mislim
Dozivjela sam dva puta. Jednom je tako islo par dana samo kad se obrisem i to je bilo anovulatorno krvarenje i taj ciklus sam dobila pravu mengu tek za 42 dana jer to u bitti bila menga preuranjena... Drugi put kad se dogodilo je trajalo krace i dobila urednu mengu poslje. Doktori kazu dogadja se dok nije 3 uzastopna ciklusa tako nepredstavlja nista. Sretno!
Mrljica bas si me nasmijala sad 😂😂😂 ista sam, testova imam ne znam ni sama koliko, svuda po kuci, sto ovulacijskih sto za trudnocu... sve se bojim nestat ce 😂😂
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Mrljica bas si me nasmijala sad 😂😂😂 ista sam, testova imam ne znam ni sama koliko, svuda po kuci, sto ovulacijskih sto za trudnocu… sve se bojim nestat ce 😂😂
Bježi, bježi. Još mi je muž najjači. Vidin taj pogled na svaku zvonjavu poštara (radi od kuće, nemogu više ni ništa skrivečki naručit😂), i pita šta je, ja kažem, i vidin da želi nešto reć, al zna da je bolje da šuti 😂 Al kad san rekla da ćemo svako dva dana od prestanka menstruacije, bome taj pogled je reka sve 😂 Kaže- pazi šta si sad rekla 🙈
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Dina cestitam, to je bas pravi plus 🙃🙃
Anitram sretno , javi sta na kraju.
Ja sam jutros bila na konzultacijama, krecemo u 6 mj na IVF imamo fore sad jos prirodno zatrudnit a ako dobijem krecemo u nove pobjede. Pusa svima
Superrrr drzim 🤞i nek vrijeme brzo prode. A znas da ne bi bila prva koja bi ostala T taman prije postupka 😉. Kod mene jos nista. Ipak je cista. Ali nema veze. Imamo 5 manjih na lijevom i jedna jos na desnom. Tako da stignu oni narast. Ipak danas je tek 10DC. U subotu kontrola.
https://ibb.co/QKPSqPg
Šta mislite, jesan se malo opremila? Dolaze uskoro još roze sa Alija. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Clearblue san uzela čisto jer sam ih uspjela sa nekim popustima ubost za 10€ na Amazonu. Nadan se da valjaju. Izgleda da je ovo definicija "opušteno ćemo" za mene. 🙈
Ne bu ti ovo dosta garant. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣Ma mislim da si jos trebala uzet. Za svaki slucaj da se nade 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣.
Sortiraj odgovore
Najstariji