Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ŠiškiZG
    29. Travanj 2020. 09:11

Mara Kokosica

Mara Kokosica

Malela

Malla da potpuno si u pravu. Muž i ja imamo neopisivu želju za drugom bebom, ali ipak najtezi dio mi je kada me malena doslovce svakog dana pita kada ću joj roditi seku. Ona jedva čeka svoju seku, nema dana da nas to ne pita. Čak se i s lutkicom igramo da je ona naša mala seka a princes je velika seka. Ma bude i to jednom došlo, nadam se uskoro, čim prije.

Doci ce. Stvarno kad se najmanje nadas.

Oh mene muci bas zeludac i probava zadnjih dana. Imam proljev. M jos nije stigla, trebala je jucer. Mada je O bila 13DC a ne kao inace 11DC.

Zaboravila sam napisat. Da mi bude najgore ujutro.

Mare, možda nisam popratila, jesi radila testić? 🤗

Mom since 2017.

• Mara Kokosica
    29. Travanj 2020. 09:17

Šiški

Mara Kokosica

Mara Kokosica

Malela

Malla da potpuno si u pravu. Muž i ja imamo neopisivu želju za drugom bebom, ali ipak najtezi dio mi je kada me malena doslovce svakog dana pita kada ću joj roditi seku. Ona jedva čeka svoju seku, nema dana da nas to ne pita. Čak se i s lutkicom igramo da je ona naša mala seka a princes je velika seka. Ma bude i to jednom došlo, nadam se uskoro, čim prije.

Oh mene muci bas zeludac i probava zadnjih dana. Imam proljev. M jos nije stigla, trebala je jucer. Mada je O bila 13DC a ne kao inace 11DC.

Jesam jucer. Bijel ko sir.

06/20 blighted ovum 8tt.

29. Travanj 2020. 09:24

ODBROJAVANJE 4/2020

Brunoibrankica - ➕
    Perla123 - ➕
    Nova19 - ➕
    MalaD - ➕
    Lela2807 - ➕
    Lilo23 - ➕
    Malela - 26.4.2020 - 3 dana kasni
    Marakokosica - 28.4.2020 - 1 dan kasni
    Fancy - 29.4.2020 - 0 dana
    ODBROJAVANJE 5/2020
    Masnica - 1.5.2020 - 2 dana 
    Tonia - 2.5.2020 - 3 dana
    Maki994 - 2.5.2020 - 3 dana 
    Roza994 - 6.5.2020 - 7 dana
    Tera - 8.5.2020 - 9 dana
    Unknowgirl - 8.5.2020 - 9 dana
    Sue - 9.5.2020 - 10 dana
    Jelenajelena - 11.5.2020 - 12 dana
    Rita36 - 12.5 2020 - 13 dana
    Kds - 13.5.2020 - 14 dana
    Kiky - 15.5.2020 - 16 dan
    Anitram - 17.5.2020 - 18 dana
    Miakamo - 17.5.2020 - 18 dana
    Pixie14 - 19.5.2020 - 20 dana
    Chian6 - 21.5.2020 - 22 dana
    Rita88 - 23.5.2020 - 24 dana 
    Kaca - 23.5.2020 - 24 dana
    Mrljica - 27.5.2020 - 28 dana

LeLa2807
    29. Travanj 2020. 10:06

Mara Kokosica

Šiški

Mara Kokosica

Mara Kokosica

Malela

Draga, znam da je tesko isto mi je bilo, ali probaj se opustiti ja sam prijašnjih mj osjecala razne simptome nikad nista ne bi bilo. Ne znam koji si DPO i nadam se od srca da ugledaš plusic, napravi test ako ce ti biti lakse. Ja svaki put kad bi radila test i kad bi bio bijel nikad ne bi dobila plus. Ovaj putniz prve je sve bilo jasno. Nemoj se muciti dodatno. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• Mara Kokosica
    29. Travanj 2020. 10:17

LeLa2807

Mara Kokosica

Šiški

Mara Kokosica

Mara Kokosica

Malela

Draga, znam da je tesko isto mi je bilo, ali probaj se opustiti ja sam prijašnjih mj osjecala razne simptome nikad nista ne bi bilo. Ne znam koji si DPO i nadam se od srca da ugledaš plusic, napravi test ako ce ti biti lakse. Ja svaki put kad bi radila test i kad bi bio bijel nikad ne bi dobila plus. Ovaj putniz prve je sve bilo jasno. Nemoj se muciti dodatno.

Draga Lela hvala ti na rijecima utjehe. 
    Danas mi je tocno dva tj od O. Znaci 14dpO. Po mojim izracunima. Inace mi ne kasni. Procekat cu jos koji dan. Pa ponovit test ako ne dode. 

06/20 blighted ovum 8tt.

zabrinutakata
    29. Travanj 2020. 10:17

Ja sam krenila bec juteos u akciju i ostala lezati jos uru hahah zaspala ko beba 😊 kazu ujutro se najlakse primi pa sad cemo svako jutro 28 dana ... ili vi zene virujete u ono svaki drugi dan ... nemogu docekati trakice do ponediljka ,kad dosu onda cu prariti malo plodne dane ali ni vako neskodi za dobro jutro ahhah

KDS
    29. Travanj 2020. 10:25

Ne znam u što više vjerujem nakon ovoliko čitanja i istraživanja. Jedni pišu spermići brži ako svaki dan, drugi da se tek ubrzaju nakon 48-72 sata..., jedni ujutro bolje, drugi navečer,...
    Uglavnom mi smo od četvrtka do ponedjeljka svaki drugi pa još sinoć i jutros. Danas bi po kalendaru trebala bit O. Plan je još jednom petak ujutro ili sutra popodne pa možda jedan spermić nađe cilj

zabrinutakata
    29. Travanj 2020. 10:31

Mi nemamo plan moj kazr nema plana kad mali skoci gotova si ... 🙈 meni je 2. Tek plodni dani a sad cemo vidiri ovaj mijesec nadajmo se plusicu jedna i druga ❣

Rita37🤰
    29. Travanj 2020. 10:32

Lucky🍀

Prijavljujem dolazak M, cim je jutros u pola 7 bila temp 36.4 sve mi je bilo jasno, digla se, otisla na wc i eto je 🥳😂 ajde nek prije zavrsi da mozemo dalje u nove pobjede 💪🏼💪🏼🤞🏻🤞🏻

Tako identično ja uvijek dobivam 
    🙃.... Zao mi je.... I samo neka prodje pa u novi ciklus i pobjede! 
    👯‍♀️
    ❤️❤️

29. Travanj 2020. 10:50

Eto mene sa folikulometrije. Ima 2 folikula jedan veci i jedan manji na desnom jajniku al ne zna jel pravi ili je to cista. Kaze mozda se cista smanjila a ovo da je pravi folikul.  Pa su mi uzeli krv da urade hormone LH i progesteron pa ce vidit jel je ili nije.  Ako je pravi onda sutra radimo inseminaciju. Dobila sam stoperici da si ju dam ak je pravi. Ako nije onda cemo za dalje vidit sta ce reci.Ali mislim da nije folikul da je cista. Al dobro.  Na lijevom je vidio 5 folikulica ali su manji. Tak da i da nije ovaj pravi ima vremena da ovi narastu. Zvat ce me do 12 pa cu znat. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.