Jutro! Što kažete na moj graf? https://ibb.co/hCCMtpp
Jučer i danas počela temp.rasti. To je valjda tako ok? Prvi put ovaj ciklus mjerim. Inace unazad 3 dana sam konstantno žedna, u ustima suho. Jajnici pucketaju nadam se da se kuha nešto. Peak je bio u nedjelju na 29DC.
Ja 38, M 39
2 djece, 2018. I 2020. missed ab. u 8 i 9TT, 2019 biokem.
Ciklusi 35 dana cca, blagi PCOS, mali septum maternice odstranjen 2021.g.
Čekamo bebu 12/2021 fraxiparine
Mašnica, salekaj još dan dva pa će i FF označiti ovulaciju ako je bio pik 29 i možeš ga označiti da je bio.... Ovako više izgleda kao anovulacijski ciklus, ali nije ništa još gotovo.
Trakice koristiš inače ili?
Inače tako kasno bude O, kolika ti je faza od O do M.... Ako je O bila na 30dc trebala bi dobiti tek tamo oko 44 dc
url=https://lilypie.com]
Jutro! Što kažete na moj graf?https://ibb.co/hCCMtpp
Jučer i danas počela temp.rasti. To je valjda tako ok? Prvi put ovaj ciklus mjerim. Inace unazad 3 dana sam konstantno žedna, u ustima suho. Jajnici pucketaju nadam se da se kuha nešto. Peak je bio u nedjelju na 29DC.
Slazem se sa Mlllom. Oznaci u FF kad ti je bio pik.
Hvala vam Cure svima 🤗🤗🤗 das sam uradila jos dva Testament od clearblue plus ko kuca 🙈🙈https://ibb.co/NVz7kt0
Dina, od srca čestitke na svim tim predivnim plusićima. Želim ti školsku trudnoću kao što je bila moja prva i jednako lagan porod kao što je bio moj. A bio je. Uživaj u narednim mjesecima jer to je nešto najdivnije što jedna žena može doživjeti. Želim vam svima, skupa sa mnom, ogromne plusiće u narednom razdoblju 💕
Mom since 2017.
Obiljezila sam peak ali na grafu ne prikazuje samo dolje ispod grafa kao +. Imam duge cikluse cca 35 dana, ovulaciju do sada nisam pratila dakle i temp.i trakice jnazad 3 tjedna. Tako da ni ne znam kad imam O točno.
Ja 38, M 39
2 djece, 2018. I 2020. missed ab. u 8 i 9TT, 2019 biokem.
Ciklusi 35 dana cca, blagi PCOS, mali septum maternice odstranjen 2021.g.
Čekamo bebu 12/2021 fraxiparine
Wow Dina, to se zove plus!😍 Čestitam i nek je uredna i školska! 🥳🎉
👩 31 - hashimoto
👱♂️36 - Oligoasthenoteratonecrozoospermia + varikokela
10/20 - ICSI Petrova - 20🥚15 zrelih-12 oplođenih - preživjela jedna blastica - 7/21 👧
02/24 - ICSI Vinogradska - 5🥚 2 blastociste - 1 vraćena, 1 ❄️ ET blastociste - biokemijska
6/24 FET blastociste - biokemijska
Wau dinaa91 čestitam.... da je meni/svima nama bar ovaj mjesec viditi sjenu, ne mora biti ovako izražen plus
Mi smo valjda pokrili dane, još možda sutra ili preksutra pa čekanje. Valjda je to to s obzirom da trakice još uvijek putuju pa nisam sigurna 100% za O. Jadan moj dragi iscjedila sam sve iz njega sinoć, jutros i prethodnih dana
Malla da potpuno si u pravu. Muž i ja imamo neopisivu želju za drugom bebom, ali ipak najtezi dio mi je kada me malena doslovce svakog dana pita kada ću joj roditi seku. Ona jedva čeka svoju seku, nema dana da nas to ne pita. Čak se i s lutkicom igramo da je ona naša mala seka a princes je velika seka. Ma bude i to jednom došlo, nadam se uskoro, čim prije.
Malla da potpuno si u pravu. Muž i ja imamo neopisivu želju za drugom bebom, ali ipak najtezi dio mi je kada me malena doslovce svakog dana pita kada ću joj roditi seku. Ona jedva čeka svoju seku, nema dana da nas to ne pita. Čak se i s lutkicom igramo da je ona naša mala seka a princes je velika seka. Ma bude i to jednom došlo, nadam se uskoro, čim prije.
Doci ce. Stvarno kad se najmanje nadas.
Oh mene muci bas zeludac i probava zadnjih dana. Imam proljev. M jos nije stigla, trebala je jucer. Mada je O bila 13DC a ne kao inace 11DC.
06/20 blighted ovum 8tt.
Doci ce. Stvarno kad se najmanje nadas.
Oh mene muci bas zeludac i probava zadnjih dana. Imam proljev. M jos nije stigla, trebala je jucer. Mada je O bila 13DC a ne kao inace 11DC.
Zaboravila sam napisat. Da mi bude najgore ujutro.
06/20 blighted ovum 8tt.
Sortiraj odgovore
Najstariji